ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Г-жа Претенция много добре ти го е казала.
Аз също съм нова във форума и само чета засега и набирам смелост. Така, за да се подкрепяме взаимно, да ти кажа, че имам бебче на 9м. и личната ми успя да ме убеди да сложа само втората хепатитна досега. От есента насам само ме подпитва, а аз твърдо казвам, че той е нон стоп със сополи и ако случайно не е, то някой друг в семейството е. Така че твърдо "отлагам" за по-здрави времена. 
Аз имам две по-големи деца и при едното от тях имах проблем с ваксините, изразяващ се в алергии и дерматити. Сега съм решила да отлагам, докато мога. Времето ще покаже, дали той ще има алергиите на ваксинираните си кака  и батко.

# 376
Благодаря ви за подкрепата! Докато намеря вариант мисля и аз да отлагам ваксинирането. А дай Боже един ден държавата ни да не ме кара да се чувствам като престъпник, когато искам да предпазя детето си

# 377
Според д-р Златка Вълчева ваксинирането срещу ротавирусите трябва да стане задължително
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=851332 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ей, голяма лакомия за пари... #Cussing out

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:59 от n_alex76

# 378
Според д-р Златка Вълчева ваксинирането срещу ротавирусите трябва да стане задължително
http://media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B … D0%BB%D0%BD%D0%BE #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ей, голяма лакомия за пари... #Cussing out
Е, че как?! Ваксинирането беше доста време златна мина за медицината. От лакомия се опитаха да ровят още по-навътре и започнаха да излизат едни такива кафяви, субстанции с неприятен мирис!

# 379
Ама дъщеря й е фармацевт. Wink
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=3&cat=20

# 380
Какво може да искаш от тази женица Wink
36 години стаж педиатрия
Целият й съзнателен живот е преминал в в погрешни вярвания и убеждения. Та тя НИКОГА няма да остави това, в което е вярвала и работила. Никога няма и да се промени. Не и в този й живот! Оставяме за следващата реинкарнация Wink

# 381
  • Добрич
Здравейте!

Не зная дали сте го обсъждали вече. Признавам си, че съм изключително възмутена и не прегледах страниците назад в темата.

Става въпрос за ваксината против рак на маточната шийка, която искат да влезе в задължителния имунизационен календар. И през ум не ми минава да подложа дъщеричката си на това.

ГЕРБ внасят отровна ваксина за момиченца

Цитат

Парламентарното мнозинство гласува да прехвърли 2 милиона лева от парите за имунизации на Министерството на здравеопазването към бюджета на НЗОК, която през 2012 г. с тези пари щяла да реимбурсира поставянето на ваксини против рака на шийката на матката на 12 годишни момиченца (т. 6 от приходната част в закона).

...
 Става дума за оная скъпо струваща отрова на корпорациите "Мерк & Ко" (САЩ) и "ГлаксоСмитКлайн" (Британия), която причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на "Мерк" носи търговската марка "Гардасил" (Gardasil), а в Европа се разпространява под името "Силгард" (Silguard). Патентованото изобретение на "ГлаксоСмитКлайн" пък е печално известно като "Церварикс" (Cervarix).

....

Целта е ваксината срещу "полово предавания рак" (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация, така че правителството да плати милиони на корпорацията производител и на вносителя.

...

"Всеки ден една жена в България умира от рак на маточната шийка. Всеки 2 минути една жена в света умира от рак на маточнaта шийка. Всеки 18 минути една жена в ЕС умира от рак на маточната шийка".

Текстът е взет от рекламния сайт на Церварикс в България. Няма никакви доказателства, че тази статистика отговаря на истината.

...

На 7 декември НС гласува да отпусне на Лъчо Мозъка и неговата мрежа НЗОК-НПО "само" 2 милиона лева.

В т. 6. на Закона за бюджета на НЗОК четем: "Получени трансфери от МЗ за финансиране на разходите за ваксини по национални програми за профилактика на рак на маточната шийка за определена популация по чл. 82, ал. 2, т. 3 от Закона за здравето (+) - 2 милиона лв."

Вече ми е ясно защо върви рекламата по националните телевизии. Подготвя ни.

То ГМО ли не беше, ваксини ли не бяха, шистов газ ли не беше, въглероден диоксид ли не беше , не помня вече още какво.

Да се чудят хората как да се предпазят от безумните решения на управляващите.

Не съм привърженик на ваксините, но ако има ваксина срещу безумните решения на НС и кабинета, бих се ваксинирала.

# 382
Миличка, гледай The greater good
Засега на английски, а от другата седмица ще се оптиам да е на бг Wink
Там се  засяга много темата за gardasil и не само ...
Също и ако ти се гледат 7-8 часа - Vaccine damage collection - Gardasil, HIV, AIDS, Autism, Mycoplasma and many others

# 383
XVisible,

Благодаря ти за линка The greater good. Темата е нова за мен. Още го гледам и съм в шок.

Моля те, преведи го, за да можем да го пуснем на повече хора.

# 384
Дни още... превода го имам, но е по-бавно да се направят субтитрите, а аз искам да са качествени и НЕ правя компромис с това!

# 385
  • Добрич
XVisible, благодаря за линка, но ще изчакам субтитрите.

Надявам се, ще дадеш отново линк, когато е със субтитри.

# 386
Не се съмнявай в това Wink
Освен това тук винаги всичко е обновено - http://download.vaksinite.info/ Wink

# 387
Здравейте, искам да споделя, че днес казах на нашата педиатърка, че не желая повече детето ми да бъде ваксинирано. Както очаквах, тъй като е от старата генерация, тя ми изнесе дълга лекция, как младите майки не са виждали трудно лечими смъртоносни болести като паралич, коклюш и прочие, но в крайна сметка решението си е лично мое. Иска обаче да подписвам някакъв документ, който да носи на ХЕИ и да си върже гащите. Моля за съвет какво да правя! Да подписвам ли? И в случай, че подпиша, а в последствие, дай Боже, намеря друг педиатър, който не е на ти с ваксините, какво се случва? Така или иначе, преди юни няма да мога да я сменя

# 388
  • София
Днес с жена ми пазарувахме в магазин Кенвело и ми направи изключително неприятно впечатление, че на касата бяха наредили един куп едри брошури за ваксинация срещу рака на маточната шийка! В момента тече огромна и изключително нагла кампания във всички медии, в брошурата дори пишеше, ако не се лъжа, че подлежали на имунизация и момиченца на възраст от 10 години!  #Cussing out

# 389
Защо се впечатлявате от кампаниите и рекламите на ваксини? А как мислите ще бъде ако имунизирането е препоръчително?  Rolling Eyes   И мен ме дразнят, разбира се, но се надявам един ден/скоро да рекламират всички ваксини от имунизационния календар на България...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт