ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Аз затова предложих да си направим заключена група във фейсбук и администратора да пуска само познати никове! Така ще може да се обсъждат много неща спокойно без никой друг да ни чете!
[/quote]

Добра идея! Как може да стане и кой може да я направи? Аз въобще не съм наясно....

# 421
Аз мога да я направя супер бързо, но ще се отдалечим от първоначалната идея - помощ на хората Sad
Иначе и сега си пишем по скайповете, групи там, но не това е целта!

# 422
Аз затова предложих да си направим заключена група във фейсбук и администратора да пуска само познати никове! Така ще може да се обсъждат много неща спокойно без никой друг да ни чете!

Добра идея! Как може да стане и кой може да я направи? Аз въобще не съм наясно....

а според мен това не е добра идея.
освен това не всички имаме профил във фейса.

# 423

Защо да се отдалечим, тази тема във форума ще си я има. Може би някои си пишете по скайп, но не можем всички да го правим, нали  Wink не всички тук се познаваме. И аз мога да пиша на скайп, но не знам на кого. В такъв случай такива като мен, като Ник4е и Guendi няма кого да питат....аз например нямам много познати от Варна, да не говорим, че нямам и нито един отказал ваксини и просто няма кого да попитам! Все пак отказалите ваксинации още не са толкова много. Остава интернет, но пък някои неща не могат да се коментират свободно из форумите..... Една такава група определено ще е много полезна (разбира се, ако има кой да споделя личен опит). А темата тук си продължава.... Какво мислите?

# 424

а според мен това не е добра идея.
освен това не всички имаме профил във фейса.
[/quote]

Леле, аз чак сега видях, че предложението е за фейсбук Mr. Green  Не съм прочела, мислех че е за този форум - някаква група или тема в Бг-мама или друг форум за майки. За фейса и аз мисля, че не е добра идея.

# 425
Дискутирането тук е полезно за всички, защо трябва 50 човека да си пишете в фб. Аз също не ваксинирам, но не пиша тук -това прави ли ме част от вас или не? Темата е полезна за нови хора, който тепърва ще вземат решение за ваксините. Аз обикновено само ви чета.

# 426
Леко ще изместя темата и ще споделя с вас поредният клип:

Urgent Warning about Gardasil

Смятам, че темата е доста актуална в момента и заслужава да бъде коментирана...

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 12:30 от XVisible

# 427
  • Варна
Присъединявам се и аз към вас. От доста време следя темата, но само четях. Предполагам има много други като мен, на които разискванията, линковете и инфото, които предоставяте тук са изключително полезни.
Ние също отказахме да слагаме повече ваксини на децата си (каката подлежи на Тетраксим и БЦЖ). Личната го прие сравнително спокойно, но иска да й занесем подписани декларации. По нейни думи от ХЕИ ги искали, тъй като правели списъци на отказалите.

# 428
Оххх, тетраксим!
ООООХ, БЦЖ - за нея все още не мога да намеря сериозни хора, които да й направят анализ... Поредното обещание е за "тея дни"...

А относно правенето на списък на отказалите се - скоро ще правят списък на будалите, които мислят, че ваксините предпазват от нещо Wink

# 429
Малко страни от въпроса- възможно ли е зачестилите бактериални и вирусни инфекции да не са случайни  Thinking Като чета-нищо не помага май....но ги тъпчат с лекарства и вдигат рамене.

# 430
  • София
Поради повсеместно и често ненужно прилагане на антибиотици се появяват резистентни бактериални форми.

# 431
Личната го прие сравнително спокойно, но иска да й занесем подписани декларации. По нейни думи от ХЕИ ги искали, тъй като правели списъци на отказалите.

Никакви такива... Да ви даде информирано съгласие... Другият начин, по който го правят ЛЛ-тата е да пишат в амб. лист при профилактичния преглед, че родителите отказват имунизация... А РЗИ си вземат данните от документацията на ЛЛ, не са им нужни специални декларации...

# 432
  • София
Оххх, тетраксим!
ООООХ, БЦЖ - за нея все още не мога да намеря сериозни хора, които да й направят анализ... Поредното обещание е за "тея дни"...

А относно правенето на списък на отказалите се - скоро ще правят списък на будалите, които мислят, че ваксините предпазват от нещо Wink

Никога няма да стане, срещу опълчението против ваксините броящо се на пръстите на двете ръце, което има някакъв достъп до медии се изправят милиардите в реклама, подкупи, (подаръци), лобирания и какви ли не други законни и незаконни методи на фармацевтичните гиганти и изобщо цялата мед. индустрия.

Вече всичко е обърнато, лекарите предписват медикаментите още преди да са поставили диагноза. В момента се трупа фундамента на фармацевтиката за следващия век - храните стават все по-некачествени, с все по-малко хранителна стойност и активни вещества, природата се замърсява, въздухът, почвата, водите. Стресът около нас и новите професии създадоха нови болести, които само до преди едно или две поколения, не са били познати. Благодарение на ваксините, Гено фонда на цялото човечество се изменя, едни и същи ваксини се поставят на хора с толкова различия в гените. Вкарват се изкуствено създаден имунитет, замърсявания от биологичен характер с чуждо ДНК (всички знаем, какви продукти се ползват за създаване на ваксините - ембриони от пилета, маймунски бъбреци и т.н.), тежки метали и отрови отново с ваксините, нови химични съединения, прокламирани като алтернатива на естествените, но с неясно въздействие и противоречиви резултати.

Туцка е отбелязала и за едно от най-големите постижения на медицината - Антибиотиците, поради прекомерното им консумиране (това мисля е точната дума) скоро (учените поставят срок от 20г) целият бактериален фонд ще стане резистентен към гамата антибиотици използвана широко днес. А създаването на нови и нови антибиотици и съответно първопричината - мутирането на бактериалните щамове е манна небесна за знаете кого...
На колко от вас или на ваши близки са били изписвани антибиотици и след курс на лечение, се оказва, че бактерията не се повлиява от него и се назначава нов с друг антибиотик?

# 433
XVisible, много благодаря за линка. Благодаря и за темата, тук за първи път прочетох истината за ваксините. Темата е много полезна и не трябва да замира.

# 434
В момента модата е да изписват ципрофлоксацин за всякаква кашлица, като е пределно ясно, че повечето кашлици в тоя сезон се предизвикват от вируси. На тъст ми и тъщата вкупом им предписаха ципро, пиха го 10 дни и ефектът беше 0.
Не мога да си обясня тая "нова" мода сред ЛЛ, тъй като отдавна е известен фактът, че огромна част от патогенната флора вече е резистентна на флуорохинолони като ципрофлоксацина.

Общи условия

Активация на акаунт