Изневеряват ли мъжете?

• 24 403
  • 542
  •   1
Отговори
# 105
Хохохо...тук ще има женски бой... Joy Joy Joy

Чудя се за кого да викам Thinking...

Твърдо за Анджали  Hug.. ма тя няма вина че останалите не могат да я разберат!!!  Laughing
Аз пък я разбрах и я подкрепям с две ръце!!!  Hug

# 106
Много са ми странни такива, които скачат на бой, Форти!  ooooh!
Влизаш в тема, пишеш си мнението и веднага наскачват някакви врани, ощипани, ухапани  ooooh!
Никой не съм канила на разговор, на който не му харесват постовете ми, нека ги отминава - така прави интелигентният човек, само комплексираните подхождат конфликтно!
А за тези, желаещите да спорят - нека намерят моля, къде точно определих постъпката като достойна!  ooooh!    ooooh!    ooooh!
Достатъчно интелигентната жена шеще да разбере какво намеквам! - А то е - В МНОГО СЛУЧАИ, НИЕ ЖЕНИТЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ, АКО МЪЖЕТЕ НИ ИЗНЕВЕРЯТ! А след това - рев, сълзи... Ами мислете, щото и мъжете са същества със сърца, психика и чувства! А не бърсалка за прах, стълбичка към върха или трамплин, както вече писах!
Е, мили жени, аз не съм толкова сляпа, та да не виждам истината в  живота!

# 107
  • София
В МНОГО СЛУЧАИ, НИЕ ЖЕНИТЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ, АКО МЪЖЕТЕ НИ ИЗНЕВЕРЯТ!

Е хубаво де, как да не споделя все пак, че намирам това за най-голямата тъпня в историята на тъпните? Очевидно не съм интелигентен човек, който подминава постовете, които не харесва Wink Ама то май това е и идеята на форума, да коментираме, а не само да се прехласваме Wink

Хайде, да кажем, че направя нещо, което накара мъжа ми да ме намрази. Какво е редно да направи той - да ме напусне, или да ми изневери? И защо да е нормално да ми изневери, вместо да се махне от мен като толкова не може да ме търпи? Същото важи и за отсрещната страна.

Значи онзи мунчо търпи жена му да го прави на глупак, и вместо да й каже чао и да ходи да се оправя в живота, той си стои до полата й, ама достойно й отмъщава като си развява оназ работа из роднините й.

Виновен за изневярата е единствено и само изневеряващия. Пък вие ако искате си обяснявайте на вашите мъже как ако ви изневерят това ще е нормално и ще потърсите причината в себе си. Сигурна съм, че ще са във възторг, като Соте-то Simple Smile

Айде със здраве, че тук нивото на интелигентност спадна много рязко и всъщност Yulichka е права.

# 108
Никой не те спира да се чувстваш велика и недосегаема. Ама после да не рязваваш из форумите историите си как тоз или онзи ти изневерил и как ти, милата не си допринесла за това по никакъв начин!  Naughty
А онази история, никак не искам да я разтягам, но доста от вас знаят как стават тези неща - като растение-мухоловка са себеподобните ви! Този път съм сигурна, че ме разбираш!  Mr. Green

Ей ти интересна тема за размисъл - колко от мъжете се женят под натиск? Какви средства използвате, за да притискате и изнудвате? ....   Mr. Green      Sick

# 109
Мила жена, а това " щото и мъжете са същества със сърца, психика и чувства" какво общо има с мърлящината, която плясна като пример? Или разбрах те, казваш да внимаваме с подлите типове, които при засягане на егото въртят мръсни номера и си изливат засегната душа при приятелка. Mr. Green Пиша това, защото нищичко не разбирам за растенията-мухоловки Rolling Eyes

Ей ти интересна тема за размисъл - колко от мъжете се женят под натиск? Какви средства използвате, за да притискате и изнудвате? ....   Mr. Green      Sick

Идея си нямам, познавам мъже, които се женят съвсем съзнателно по собствена воля.

# 110
  • София
О, напротив, сигурно е имало причина бившия ми да спре да ме харесва. Питам само защо не ме е напуснал, а е тръгнал да изневерява. Същото питах и за твоя познат.
Ама то се искат повече от 2 мозъчни гънки, за да се чете текст с разбиране.

# 111

Сигурна съм, че ще са във възторг, като Соте-то Simple Smile

Не мЪ бъркайте с Черен Петър уважаема Бърди.  Naughty
Пък и още не съм изневерил на жена си, въпреки че повече от 20 години споделяме една и съща постеля.. специално при мен важи друго правило.. демек, докато съм с дадена жена, си оставам само и единствено неин... но явно са ми остарели разбиранията!!!  Laughing

# 112
  • София
Искрени извинения в този случай, Соте, неправилно съм разбрала предния ти пост  Peace

# 113
Не, миличка, гънките трябва да са ти повече от две, за да откриеш отговора ми?  Joy     Mr. Green
Тоест - тя - съпругата му не допусна и НЕ ДОПУСКА той да си тръгне, щото е прекалено добра партия за нея! Впоследствие - познай (на бас, че ако не ти подскажа няма да се сетиш  Flutter), стигнаха до споразумение - всеки да си ходи, но другият да не го хваща!  ooooh!
Ей ти такива РЕАЛНИ истории съществуват в живота!  Sick
И доста от пишещите тук във форума знаят за какво иде реч!

# 114
  • София
Е, извинявай, ама това не го наричам изневяра.

Друг е въпросът, че жена му надали го държи точно в плен, ама да не гледаме сега в мръсното бельо на хората, тяхна си работа.

# 115
Искрени извинения в този случай, Соте, неправилно съм разбрала предния ти пост  Peace

За нищо Бърди.. въпреки изкривеното ми мислене, в случая съм абсолютно сериозен. Wink
И да ..поне ако не друго поне се научих да не огорчавам любимите си хора... но в живота не всичко е толкоз розово.. колкото хора има..толкоз и истории, лични драми и успехи съществуват..  Peace

# 116
 newsm18 newsm18 newsm18

хахах... дръж куче Соте-то за опашката...хаха ...Соте, накрая ти ще обереш калая, само защото си мъж , нали си знаеш?! Joy

# 117
newsm18 newsm18 newsm18

хахах... дръж куче Соте-то за опашката...хаха ...Соте, накрая ти ще обереш калая, само защото си мъж , нали си знаеш?! Joy

Joy хахаха.. не разбра ли че съм свикнал Форти.. таквиз кат мен си носят последствията..  Joy

# 118
 ooooh! Много благодаря на зрелите мами, че направиха темата на WWE, беше ми много забавно да чета макар и нещата да не бяха много по темата  Hug Hug  Mr. Green
Страхотни сте...

# 119
  • София
Е, аз WWE не видях, освен в едни крехки опити за клакьорстване.
Важното е, че си прочела всичко и, надявам се, няма да ти се налага да се примиряваш с изневери, защото "всички така правят" и защото "аз съм си виновна".
За моя радост, най-сетне прочетох и мъж да разсъждава като мен за изневярата (Соте Wink)

Общи условия

Активация на акаунт