Изневеряват ли мъжете?

• 24 455
  • 542
  •   1
Отговори
# 210

На мен не ми е проблем.Достатъчно широко скроена съм за всякакви експерименти, и след 1-2-3 пъти опити и липса на друго усещане освен болка, е , извинявай, ама не златен, диамантен да е този мъж, не бих се подлагала на някои неща, за да го задържа.Проблема е негов.Ако един мъж иска да е с мен, ще ме приеме с всичките ми плюсове и минуси, както и аз него.Насила хубост не става.И на 40 определено искам да съм себе си, а не мечтата на този или онзи.

Затова казах че някои неща се разбират още от самото начало.. пък за болката.. кой ти говори за болка.. с една поза цял живот, мъж не се задържа... а садо- мазо и на мен не ми допада.. затова преди всичко да започне е хубаво да се пробва.. за да не се окаже тесен костюма впоследствие!!!  Laughing
На 40 ако една жена не е наясно какво се иска от нея.. пиши я бегала.  Whistling
Явно не си ме разбрал.

# 211

Напротив.. но разбирам това дето ми изнася най добре.. ако пък ти ме разбираш правилно!!!  Peace

# 212
  • в сърцата на децата <3
От личен опит да кажа - ако не е писано каквото и да правиш пак няма да се получи. Моя бивш е жив пример. Мога да преброя на пръстите на едната си ръка нещата, които НЕ сме правили в леглото и той пак ми изневеряваше. Въпреки, че (по описанието на Анджали) съм била "перфектна" - винаги красива, нагласена, вкъщи блести от чистота, чакам го да се върне в 3-4 през нощта от работа (той работеше нощем), като се прибере вечерята му е сервирана... Всичко от което уж повечето мъже имали нужда. Ами да, ама... Тц! Интересно е и още нещо - жените, с които ми изневеряваше, бяха НАД годините на майка ми и с поне 60 кг над моите.

Сега нещата са различни. Имам си добро момче с което се разбираме без да е необходимо да съм "перфектна". Ами да - когато съм си вкъщи съм по клинче и блузон, понякога ме мързи да готвя и си поръчваме готова храна, ако много се забави като е излязал не го чакам, а си лягам... И какво? Света не се е срутил. Не сме се разделили. Обичаме се и това, че не слагам пет пласта грим за да съм "хубава за него" не ни е попречило по никакъв начин. Още нещо - той до голяма степен обира негативите от предишната ми връзка, защото колкото съм давала свобода на бившия ми и не съм го ревнувала, толкова сега ревнувам приятеля ми. И да, проверявам му телефона. И пощата. И скайпа. Какво от това? Правя го така, че той да не разбере. Значи все едно не съм го направила. Въпреки, че в много отношения е ощетен от моя страна в сравнение с бившия ми, не ми изневерява, не се караме, не се занимаваме с глупости. Просто ни е хубаво заедно и си живеем живота без да се тровим излишно. За мен това е "формулата" на щастливата връзка. Бъди какъвто си и ако човека е за теб всичко ще е ок. Ако ли не - каквото и да направиш ще е безполезно.

# 213
Тема изтъпя с това единомислие. Twisted Evil
Нещо раздор няма ли да има?! Whistling
Инак к`во ги мислите тия мъже, ми да си изневеряват, които ги влече - как пък няма да седна да ги мисля... аааа нямам си друга работа. Sunglasses

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 09:21 от Fortune

# 214
Инак к`во ги мислите тия мъже, ми да си изневеряват които ги влече, как пък няма да седна да ги мисля... аааа нямам си друга работа. Sunglasses

ахахааха, много ме кефиш..  Mr. Green

# 215
Инак к`во ги мислите тия мъже, ми да си изневеряват които ги влече, как пък няма да седна да ги мисля... аааа нямам си друга работа. Sunglasses

Само не на мен С мен може

# 216
Изневеряват и още как smile3521, даже и да изглеждаш перфектно, да не му противоречиш, да готвиш страхотно, пак в един момент от семейният живот биват изкушени, я от приятелка на семейството, я от колежка, я от комшийката  Grinning, такива работи, просто в един момент се появява човек, който му носи някакво ново усещане, някаква емоция и той се изкушава. Което не значи, че съм съгласна моя мъж да ми изневерява, аз и не търся изневяра де, но ако го хвана без да искам, леле мале #2gunfire. Не изневеряват някои рядко срещани, мноооого рядко, интелигентни екземпляри, които са на ясно, че не си заслужава да рискуват семейното си щастие, заради някакво мимолетно залитане или съвестта не им позволява да предадат жената, която му е родила деца, която се притеснява всеки път, когато закъснее от работа, която се грижи за него, когато е болен и с която е приживял много добри и лоши неща, но пак казвам това са много рядко срещани мъже. Надявам се моят да е от тях   bowuu...пък ще видим, никой не е застрахован. Това са мои наблюдения върху познати на мен семейства, работила съм доста време и в нощен клуб, наблюдавала съм много женени и обвързани мъже, повечето падат много лесно в капана, на млади и красиви девойки-едно, две питиенца, котешки погледи, млада жена танцуваща под звуците на хубава музика и хоп готово, а такива жени има навсякъде, ей така са нещата според мен, на практика. Тук в темичката има много добре изложени теории, ама на практика не работят. Мъжът си е мъж, той обича жените и секса, а ако е хубав и платежоспособен най-вече,  жените така му се лепят, че е сигурно, че ще изневери.

# 217
Мъжът си е мъж, той обича жените и секса, а ако е хубав и платежоспособен най-вече,  жените така му се лепят, че е сигурно, че ще изневери.
и аз така мисля и те,вечно си имат някакво оправдание

# 218
Мъжът си е мъж, той обича жените и секса, а ако е хубав и платежоспособен най-вече,  жените така му се лепят, че е сигурно, че ще изневери.
и аз така мисля и те,вечно си имат някакво оправдание

Всеки е невинен до доказване на противното.. и на калъп да ме хванат.. пак ще отричам.. кой квото му иска да види, това и му се привижда!!!  Mr. Green

# 219
Всеки е невинен до доказване на противното.. и на калъп да ме хванат.. пак ще отричам.. кой квото му иска да види, това и му се привижда!!!  Mr. Green

Тъй де, да не `търсим под вола теле`... Mr. Green

# 220

[/quote]
имаме един познат ,той така вика -Не е верно ,сигурно ти се е приведяло.

# 221

имаме един познат ,той така вика -Не е верно ,сигурно ти се е приведяло.

А да си шляпате празни приказки и да ни черните залудо пред целио форум.. айде нема нужда..и без туй сме малко л/мъжете тъдява.. то затова и сме си живи светци!!!  Whistling

# 222
Изневеряват и още как smile3521, даже и да изглеждаш перфектно, да не му противоречиш, да готвиш страхотно, пак в един момент от семейният живот биват изкушени, я от приятелка на семейството, я от колежка, я от комшийката  Grinning, такива работи, просто в един момент се появява човек, който му носи някакво ново усещане, някаква емоция и той се изкушава. Което не значи, че съм съгласна моя мъж да ми изневерява, аз и не търся изневяра де, но ако го хвана без да искам, леле мале #2gunfire. Не изневеряват някои рядко срещани, мноооого рядко, интелигентни екземпляри, които са на ясно, че не си заслужава да рискуват семейното си щастие, заради някакво мимолетно залитане или съвестта не им позволява да предадат жената, която му е родила деца, която се притеснява всеки път, когато закъснее от работа, която се грижи за него, когато е болен и с която е приживял много добри и лоши неща, но пак казвам това са много рядко срещани мъже. Надявам се моят да е от тях   bowuu...пък ще видим, никой не е застрахован. Това са мои наблюдения върху познати на мен семейства, работила съм доста време и в нощен клуб, наблюдавала съм много женени и обвързани мъже, повечето падат много лесно в капана, на млади и красиви девойки-едно, две питиенца, котешки погледи, млада жена танцуваща под звуците на хубава музика и хоп готово, а такива жени има навсякъде, ей така са нещата според мен, на практика. Тук в темичката има много добре изложени теории, ама на практика не работят. Мъжът си е мъж, той обича жените и секса, а ако е хубав и платежоспособен най-вече,  жените така му се лепят, че е сигурно, че ще изневери.
и аз изневерявам по съсщите причини, хем съм жена... Секса и новите емоции винаги привличат  Peace Twisted Evil

# 223
и аз изневерявам по съсщите причини, хем съм жена... Секса и новите емоции винаги привличат  Peace Twisted Evil
Разбира се, всичко това важи и за нас жените, с разликата, че ние се решаваме по-трудно на изневяра. И аз съм била подлагана на изкушения "отвън", но не съм изневерила, защото мъжът ми не заслужава да го предам, и ако му изневеря после не знам как ще го погледна в очите и въобще как ще легна в едно легло с него. Но ако е от този тип мъже (аз познавам такива), които с прибирането от работа чакат да им се сипе ядене, ракия, салата, очакват да ги посрещаш на вратата гримирана и наточена, не търпят да имаш собствено мнение, а само да им "мяцаш" и да се съгласяваш с всичко, да ги чакаш в леглото с разтворени крака, даже и да си много изморена и да не ти е до секс и накрая пак да ти намират една камара кусури, извинявайте ме ама и аз ще изневеря и още как  smile3521, при положение, че навън има мъже, които ме карат да се чувствам жена.

# 224
Е, то и аз на сегашния не съм изневерявала... Сега имам един обект дето ми допада на визия, но засега това ми е достатъчно... Все пак, затова са ни очите да оценяваме...  Blush
Ама на всички предишни съм им слагала рога и за всички съм имала причини... /липса на истинска любов ще да е било/  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт