Изневеряват ли мъжете?

• 24 432
  • 542
  •   1
Отговори
# 135
Няма мъже ,които да не изневеряват.Просто ние не ги хващаме, или разбираме за това прекалено късно.Да обичаме мъжете си и да не си мислим за тяхните забежки.

# 136
Не, наистина на някои мъже просто не им се занимава..може би са по-склонни към флирт отколкото към изневяра...флиртуват с някоя жена или с повече докато да усетят че още ги бива и до там...
но има такива които не пропускат съществената част ...

# 137
Няма мъже ,които да не изневеряват.Просто ние не ги хващаме, или разбираме за това прекалено късно.Да обичаме мъжете си и да не си мислим за тяхните забежки.

Да бе, то така става...  Stop Не мога да се примиря ако моят ми изневери. Правим компромиси заради тях, отказваме се от много неща за да сме заради тях, грижим се за тях и накрая пак да си мълчим заради тях.  ooooh! няма да стане!

# 138
Моя не ми е изневерявал.Той не си пада много по Кекса като цяло така,че нямам какво да му мисля Peace

# 139
Съгласна съм за грижите и компромисите,аз също съм се лишила от много работи заради него,но изневярата незначи ,че не те обича.

# 140
 valensiqna, точно така  Hug Не трябва да се примиряваме и да си затваряме очите иначе дори да нямат такова намерение, като виждат че си затваряме очите ще го направят!
Аз моя не го ревнувах, не му се бърках с коя си говори дори да знаех, че момичето с което си говори се чуди как да го отмъкне. И той по едно време взе да ме пита "На теб пука ли ти изобщо за мен, въобще не ме ревнуваш, не ме ли обичаш вече?"Дори му стана мъчно...

# 141
Не знам дали мъжете изневеряват, но честно да си кажа, за себе си не съм сигурна, че след н на брой години, няма да ми се случи да го направя, а какво остава да гарантирам, че той няма да го направи.
Познавам мъже, които изневеряват не, защото нещо им липсва, а само за спорта. Не го разбирам! Ако му липсва нещо, да ме остави и да си го търси, където намери за добре. Същото важи и за мен.

# 142
Значи не съм само аз.Не го ревнувам , не го спирам да излиза с приятели(въпреки понякога е много често),не го питам какво са правили-ако иска ще каже.Но ние сме от 11 год. заедно само кото се погледнем и се разбираме.

# 143
Обичта и изневярата не вървят ръка за ръка.Как може все още да има хора,които мислят "Не ме ревнува значи не ме обича" ooooh!

# 144
Обичта и изневярата не вървят ръка за ръка.Как може все още да има хора,които мислят "Не ме ревнува значи не ме обича" ooooh!

Е не е ли нормално?

# 145
Някои оправдават изневярата с ревоността, казват, че много ги ревнуват и поне 'да имало за какво'. Реши ли някой да изневерява, оправдания много.

# 146
  • Бургас

Е не е ли нормално?
не съвсем. ревността по-скоро е несигурност в самия себе си.

# 147
 Умерената ревност може да бъде здравословна и полезна за една връзка. Всичко е до обстоятелства. Има хора, които мразят да ги ревнуват, има и такива, които се сърдят, че не ги ревнуваш...
Понякога ревността е сладка... Ни би ли ви станало поне малко приятно от факта, че половинката ви се страхува да не ви изгуби.
Но всичко трябва да е в определени граници.  Naughty

# 148
  • София
,но изневярата незначи ,че не те обича.

Да бе, направо си е обяснение в любов изневярата.

# 149
  • Бургас
Ни би ли ви станало поне малко приятно от факта, че половинката ви се страхува да не ви изгуби.

като бях на 19 - да. сега бих се издразнила, че ми няма доверие.

Общи условия

Активация на акаунт