Изневеряват ли мъжете?

• 24 443
  • 542
  •   1
Отговори
# 180
Анджали, и на мен ми е трудно да се съглася, че зависи САМО от жената дали мъжът й ще си го слага и с други.Колкото и печена да е във всички области, дори да е самото съвършенство, в един момент то може да омръзне.Много обичам палачинки, но, повярвай, ако ми ги сервират сутрин обед и вечер в продължение на 5 дена, на 6-тия вече ще ми се повръща от тях.Така че, според мен теориите ти не струват.И аз като Бърди не мога да си представя да живея под напрежение, играейки театър, само и само да бъда съвършената любовница, готвачка, приятелка и прочее.Не бих и правила неща, които на мен не ми допадат, примерно в секса, само и само съпругът ми да не ги потърси при друга жена.

# 181

Анджали..И аз съм на това мнение! В началото трудно се свиква да си примълчаваш за някои дреболии..обувките в хола, дрехите навсякъде по земята..и т.н. и да се правиш, че не ти пука ...но после свикнах дори и аз се чувствах по-добре като го обгрижвам отвсякъде и не се сърдя за дреболии...Все едно сменяш роли...в кухнята ...в леглото...с приятели..интересно е и е полезно за връзката.. Wink
Всичко което каза беше на място!  bouquet

# 182

Не бих и правила неща, които на мен не ми допадат, примерно в секса, само и само съпругът ми да не ги потърси при друга жена.

Те това ви е най големият проблем.. пък после искате да ви разбираме правилно...  newsm78
Сори.. но просто нема как да стане.. кат ще е гарга.. задължително да е рошава.. но тези неща си личат още от началото.. само заради милите ви очи няма кой да ви търпи!!!  Peace

# 183
Анджали, и на мен ми е трудно да се съглася, че зависи САМО от жената дали мъжът й ще си го слага и с други.Колкото и печена да е във всички области, дори да е самото съвършенство, в един момент то може да омръзне.Много обичам палачинки, но, повярвай, ако ми ги сервират сутрин обед и вечер в продължение на 5 дена, на 6-тия вече ще ми се повръща от тях.Така че, според мен теориите ти не струват.И аз като Бърди не мога да си представя да живея под напрежение, играейки театър, само и само да бъда съвършената любовница, готвачка, приятелка и прочее.Не бих и правила неща, които на мен не ми допадат, примерно в секса, само и само съпругът ми да не ги потърси при друга жена.

Да, но ако един ден сложиш палачинките между краката си или на бедрата си, дали ще му бъде еднообразно ...трябва по-ведро да се гледа на нещата, разбира се че жената може да задържи мъжа..все пак ако изневерява е заради жената...

# 184
Анджали, и на мен ми е трудно да се съглася, че зависи САМО от жената дали мъжът й ще си го слага и с други.
Не съм съгласна и с вица, но нали е "чуждо". Мъжете не са нито толкова безмозъчни, нито толкова безчувствени колкото ни се иска.
Такова мислене, че е само за разнообразието е оправдание за повечето жени за пред себе си.

# 185

Не бих и правила неща, които на мен не ми допадат, примерно в секса, само и само съпругът ми да не ги потърси при друга жена.

Те това ви е най големият проблем.. пък после искате да ви разбираме правилно...  newsm78
Сори.. но просто нема как да стане.. кат ще е гарга.. задължително да е рошава.. но тези неща си личат още от началото.. само заради милите ви очи няма кой да ви търпи!!!  Peace
На мен не ми е проблем.Достатъчно широко скроена съм за всякакви експерименти, и след 1-2-3 пъти опити и липса на друго усещане освен болка, е , извинявай, ама не златен, диамантен да е този мъж, не бих се подлагала на някои неща, за да го задържа.Проблема е негов.Ако един мъж иска да е с мен, ще ме приеме с всичките ми плюсове и минуси, както и аз него.Насила хубост не става.И на 40 определено искам да съм себе си, а не мечтата на този или онзи.

# 186
  • София
happy_woman   Hug
Именно.

# 187
  • Бургас
е сексът - всеки си има различни граници, важното е да се напаснат. мисля, че ако нещо липсва там на единия ще си го потърси другаде рано или късно. но не е задължително това да е мъжът  Grinning

Анджали..И аз съм на това мнение! В началото трудно се свиква да си примълчаваш за някои дреболии..обувките в хола, дрехите навсякъде по земята..и т.н. и да се правиш, че не ти пука ...но после свикнах дори и аз се чувствах по-добре като го обгрижвам отвсякъде и не се сърдя за дреболии...Все едно сменяш роли...в кухнята ...в леглото...с приятели..интересно е и е полезно за връзката.. Wink
Всичко което каза беше на място!  bouquet
да, упражняваш си майчинският иснтинкт. обаче, когато се появи детето ще гледаш от съвсем друг ъгъл на нещата.

# 188

Да, но ако един ден сложиш палачинките между краката си или на бедрата си, дали ще му бъде еднообразно ...трябва по-ведро да се гледа на нещата, разбира се че жената може да задържи мъжа..все пак ако изневерява е заради жената...

Правилно.. сигурно защото жената издишаLaughing
И да ви кажа.. един мъж поиска да се маане нанякъде..нема жена на този свят която да го задържи.
Давам ви пример за един познат.. млад, женен с дете.. жена ми красива като кукла.. но той горкият беше запленен от жена на годините на майка си.  Naughty
Напусна и жена и дете и целата си рода... с какво го омагьоса онез загоряла п..а ... само мога да гадая.. но си е верно че некои мислим само с оная си работа.
За обратният вариант обаче съм твърдо за.. кой квото ще да си говори, но от агнешкото по благо нема!!!  Mr. Green

# 189
Ако някоя вижда идеалният и разнообразен интимен живот като палачинки, жалко за нея. Затова и да не се чуди, че мъжът й търси други ястия в друго легло.
...
Да са теория думите ми?! Колко да са теория, щом моят живот на практика е такъв?! Вярно, че опитът ми е малък, не съм си развявала гащите си на принципа "Опит - грешка", докато си хвана и окова най-подходящото маймунче на синджирче - както междувпрочем правят повечето жени. И защо наистина се напъвате да убеждавате, че жените са най-ангелските същества?! Ей това не мога да разбера! С такова мислене неуспехите ви с мъжете са неизбежни. А защо поне за малко не се постараете да видите живота през техните очи?
Какво са наистина за вас мъжете? Кученца? Маймунки? Марионетки? Или касички с парички? ...
...
Ако се постараете да чуете дори и за малко мъжкото мнение за жените, да изслушвате ваши приятели (не любовници) за това, което им тежи в отношенията им с жените, за преживяните с жени огорчения, разочарования и предателства, щяхте да научите доста - например къде и в какво най-много жените грешат и какво кара мъжете наистина да изневеряват.
...
Факт е, че много жени първи изневеряват на мъжете си и с това сами предизвикват изневерите им...

# 190
е сексът - всеки си има различни граници, важното е да се напаснат. мисля, че ако нещо липсва там на единия ще си го потърси другаде рано или късно. но не е задължително това да е мъжът  Grinning

Всичко което каза беше на място!  bouquet
да, упражняваш си майчинският иснтинкт. обаче, когато се появи детето ще гледаш от съвсем друг ъгъл на нещата.
Ето точно затова още не мислим да стигаме до деца..има време ..макар да ни се иска.
и затова не мога да кажа нищо за нещата след като се появят децата, освен че трябва да забравяме и мъжа    когато се появят децата..

# 191
  • София
И да ви кажа.. един мъж поиска да се маане нанякъде..нема жена на този свят която да го задържи.

Много ти мерси, Соте, за това изречение  Peace
Ето за това говорим. Всичко си зависи от човека - мъже, жени ... обобщаването винаги е глупав прийом.
Ето и ти - жена ти не ходи с теб на риба, ама не си тръгнал да й изневеряваш. Друг пък, ако реши, че ще опне колежката, ни споделени хобита, ни секс акробатики на жена му ще го спрат. Напротив, ще си каже бреййй, колко съм вървежен  Laughing До човек си е, всичко.

# 192
Анджали... Hug   newsm20

# 193
Вчера преглеждах стара тема от СО, в която жена се оплаква: "На мен от грижи по детето не ми остава време да вляза в банята, а той си развява оная работа..."
Ето една от основните грешки - докато сме в началото на връзката/брака си, сме красиви, поддържани, а после - след брака (защото за мен не е нормално да оправдаваме запуснатостта си с майчинството), мърляви и отблъскващи... Колко от вас поставят на равно място взаимоотношенията си с брачния партньор и любовта, и грижите към детето?!
Ами ето ви малко възможност да видите нещата през мъжките очи...

# 194

На мен не ми е проблем.Достатъчно широко скроена съм за всякакви експерименти, и след 1-2-3 пъти опити и липса на друго усещане освен болка, е , извинявай, ама не златен, диамантен да е този мъж, не бих се подлагала на някои неща, за да го задържа.Проблема е негов.Ако един мъж иска да е с мен, ще ме приеме с всичките ми плюсове и минуси, както и аз него.Насила хубост не става.И на 40 определено искам да съм себе си, а не мечтата на този или онзи.

Затова казах че някои неща се разбират още от самото начало.. пък за болката.. кой ти говори за болка.. с една поза цял живот, мъж не се задържа... а садо- мазо и на мен не ми допада.. затова преди всичко да започне е хубаво да се пробва.. за да не се окаже тесен костюма впоследствие!!!  Laughing
На 40 ако една жена не е наясно какво се иска от нея.. пиши я бегала.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт