Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Айде добрютру, дет се вика, и от мен.
Ако знаете каква тъпота скалъпих днес. Нямам обедна почивка и си носех едни сърмички за обяд, обаче още на втората ... косъм .... аз като видя косъм и  Sick .... та така си и останах гладна. Сядам на скайпа и започвам да си пиша с една страхотна приятелка, и и обяснявам, какво се е случило, и че ще си седя днес гладна .... и след 20 мин. тя отваря вратата на офиса и ми носи половин домашен, току що изпечен хляб, ама топъл, вдига пара, ухаещ чудесно, с половин пакчетче масло  Shocked  .... е, познайте дали не се натъпках кат попско чадо а задушница, пък килограмите...  Embarassed Embarassed Embarassed . Ей сега тъкмо я изпратих, затова ме нямаше седобеда   bouquet

# 616
  • София
luda, ама какво точно даде на детето, я признай...Да не е от домашнярката, та затова да е спало цяла нощ непробудно, а сутринта да те гледа мътно и да вика - ей, вие двете майки, уважавате ли ме? Crazy Crazy Crazy
Макче, какви ги направи тук сия? Скомина му се вика на това, ско-ми-на! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Метни поне виртуално един топъл `леб...масло си имам Wink Wink Wink А диетите - ми отдавна ми писна цял живот гладна и дИбела ooooh! ooooh! ooooh!

# 617
Макче, каква приятелка имаш само Heart Eyes

Малеее, девойки, какво съобщение получих   "pepi v gepime ima dvama negri za teb,ako iska6 6e ti dam kordinatite  a posle sled tqh moje i s men da vidi6 koe e pove4e " автор 2metrov

Та да му кажа на господина да не си прави труда повече  да ми пише Twisted Evil

# 618
Пепииииииии голям кеф а  Mr. Green Ти пък какво искаш повече от живота освен ''двуметров''  Laughing  Laughing  Laughing Казвам здрасти мацки днеска съм супер енергична  пак е..х мамата на диетата и не ми пука пръснах си и парите и пак не ми пука  Mr. Green

# 619
  • София
Пепино, уредена си отсекъде...Ма откъде тез хора се докопват до конфиденциална информация newsm78 newsm78 newsm78 Да не би миУто да те чете и да те бъзика...ма освен двуметров, остава и да е 7-топков...и тогава яко си го закъсала ooooh! ooooh! ooooh!
А, ти изрина ли снега?   wait wait  smile3502

MarryDjane, нали знаеш, че диетите са затва да им....мамата...и Макчето се оплаква от същото Wink

# 620
Морг никога не съм била толкова колкото съм сега и с корем при това  Sad само фитнес ще ме оправи ама кога  Cry знаете как е да си с 3 год. дете  и за това реших да намаля храната ама немога пусти вълчи глад
.

# 621
  • Не от София.
Макче, каква приятелка имаш само Heart Eyes
Малеее, девойки, какво съобщение получих   "pepi v gepime ima dvama negri za teb,ako iska6 6e ti dam kordinatite  a posle sled tqh moje i s men da vidi6 koe e pove4e " автор 2metrov
Та да му кажа на господина да не си прави труда повече  да ми пише Twisted Evil
Морги,явно на Пепината туй й е идея фикс-където ляга и става,негри бълнува...глей,и смс получава  Joy
Божееее...кви дружки си намерих,малееееее  ooooh!
Пепино,като те изгонят от къщи,ша тъ прибера..няма как  Rolling Eyes

# 622
Морг, специално за теб  Hug

Абе и аз така, откак качих 30 кг. бременността и заприличах на хипопотам, почти перманентно до скоро бях все гладна и все дебела. Останаха едни 10 кг. дето вече нямам нерви да ги изгладувам и чат-пат се отдавам на изкушения .... особено като горното  Embarassed

# 623
  • Не от София.
Аз пък-да ви издразня и изчезвам-съм на диета..резултати нямам,ама ще ви покажа на всички що е то воля!!И като смъкна 7-8 кг. ще кача снимки да се фаля и да ми завиждате  Whistling

# 624
Абее девойки, мразя ги тез работи, аз ако си търсех верно негър, немаше на Фурийката да разчитам.
Представям си го двуметровия на какво прилича - старец, към 60 годишен, с едни увехнали топчета  Joy

Морг, ако беше миУто щех да му счупя главЪта, ама знам къде е в момента, та не е той...

Ама Фионо, туй е съобщение в бгмама бе. Казвам ви шпионират ме Cry
Айде лека работа Heart Eyes

# 625
O Мак аз съм абсолютно същия случай едни 10 кг  Embarassed или секс или фитнес само ще помогнат глад  no

# 626
  • Не от София.
Ама Фионо, туй е съобщение в бгмама бе. Казвам ви шпионират ме Cry
Айде лека работа Heart Eyes
Що пък рИвеш ся...колкото повече хора знаят,толкова ти се увеличава шанса да го намериш черния  Joy
Малииии....попикаваш ме преди работа баш...отиде ми сериозното изражение  Joy

П.П...ама и автора кефи...божеее...смяхх..

# 627
  • София
Фиф, ти къде тръгна? Пак ли на работа...аре, стига веееее... ooooh! ooooh!
Макче, мерси, мерси..леле ка вкусно изглежда...
Викате диети - та кой искал да маха на инат кила? Да му дам и от моите Crazy Crazy Crazy Ама как ви другия месец се взима в рЪце и бега на дофтор та да види що така стана жена и половина за нищо време и има ли причина...и най вече - как да стане пак една жина...щото и с диети не става вече  ooooh! ooooh! ooooh! ама засега ще си седи убава  Grinning

Пепино, кой ти е докопал тИлИфона за таквиз смс-та? newsm78 newsm78 newsm78

# 628
Морг, бяла моя птичке  hahaha не е смс на телефона бре! Тука у сайта ме следят smile3516

Фиф е бачкаторка, аз я знам нейната диета - пилон, пилон и пак пилон, бързо се отлсабва и формата се поддържа

# 629
Малеее, шпионажа продължава, четете сега

"vsu6nost sum na 24  ne me ubijdaj na starec" авторът е същия. Тъй като нямам намерение да влизам в директен контак с господина, та да му кажа и без това явно ме чете. Аз съм побеляла старица, имам целулит, кожата ми е сбръчкана, ръката ми трепери, паркинсона дойде, та откажи се момко Twisted Evil

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 19:45 от Pepina77

Общи условия

Активация на акаунт