Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Морг, бяла моя птичке  hahaha не е смс на телефона бре! Тука у сайта ме следят smile3516
Нали знаеш - бяла, бяла..колко да е бяла?  Joy Joy Joy Joy
Гледай значи, човек вземе да си мечтае..а то после какво става newsm78 newsm78 newsm78
Недей с това за паркинсона....че напомняш на вица за онова хлапе дет много обичало баба му да го къпе....щото имала паркинсон и ръцете й треперели.. Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha

# 631
  • в моя свят на мир и любов
luda, ама какво точно даде на детето, я признай...Да не е от домашнярката, та затова да е спало цяла нощ непробудно, а сутринта да те гледа мътно и да вика - ей, вие двете майки, уважавате ли ме? Crazy Crazy Crazy

Laughing Май хич ме няма, върнах се назад да чета какво съм писала. Вместо сироп за кашлица, витамини му дадох на детето.
 Инак се доближаваш до обичайната реплика на Андрея "Ти не ме разбираш. Никой не ме разбира! Само мама ме разбира и то наполовина!"  Grinning Ако не се разреве и не го каже поне веднъж в деня, не може да заспи спокойно.

Днес голям сняг, голямо чудо при мен. Накрая оставих колата и тръгнах пеша със шейната да събирам децата. Не съм ходила пеша сигурно от десет години, ама при всяка крачка си въобразявах, че е за доброто ми здраве. И два пъти ринах сняг от двора, че няма излизане.
А Елисаветка днес ми обяснява как гледала филмче, в което майката сигурно много обичала детето си, защото все била усмихната. Simple Smile /Сигурно е по повод на това,  че няколко дни бях яхнала метлата/

# 632
намерих си нова работа, момичета! Пу, пу, че ме е страх да се зарадвам.  Hug

# 633
  • София
REAL_WOMAN  Hug Hug Hug честитоооооооо

luda, колко са ти големи щеpките? пубеpи?  ooooh! ooooh!

# 634
REAL_WOMAN  Hug Hug Hug честитоооооооо

Мерси, дано да е за хубаво, че още нямам много ентусиазъм. Не обичам много да сменям работа. Като свикна, после ми е трудно да се разделя със всичко. Но няма как, вече животът ми е какъвто аз си го направя. И парите най-вече трябва аз да ги изкарвам сама.

# 635
  • София
Е, как може да не обичаш?  smile3534  Аз мине, не мине и ме хванат бесните и си сменя не само работата...ама изобщо заниманието...При което имам богат жизнен опит и не ме е страх от нова работа...вече Wink
Хайде, успех и за добро да е! Hug Hug Hug

# 636
Така трябва, няма да караме на една работа до пенсия я  ooooh!. И аз ще свикна.

# 637
  • София
Хубаво е, ако човек си намери точно неговата си работа и го устройва всичко - тогава може и до пенсия...ама това е все по-рядко на днешно време..май невъзможно дори? newsm78 newsm78
Затова приеми предизвикателството и давай смело напред! Дано по най-важните точки да имате единомислия с работодателя - заплата, работно време, отпуски и нац.празници...другото се оправя!  bouquet

# 638
И аз искам да я сменям моята, ама като няма с какво  Close

И да знаете, Фиф каза да ви предупредя, че с нея вече сме рода, сватосахме децата, да внимавате какво говорите по нейн адрес, щото нея няма да я има, ама аз ще съм тука  Naughty Mr. Green

# 639
Хубаво е, ако човек си намери точно неговата си работа и го устройва всичко - тогава може и до пенсия...ама това е все по-рядко на днешно време..май невъзможно дори? newsm78 newsm78
Понякога взема наистина всичко да те устройва, но нещата в днешно време много бързо се обръщат на 180 градуса и пак се налага да се спасяваш.

# 640
А така ли, сватосахте децата Twisted Evil

# 641
  • София
И аз искам да я сменям моята, ама като няма с какво  Close

И да знаете, Фиф каза да ви предупредя, че с нея вече сме рода, сватосахме децата, да внимавате какво говорите по нейн адрес, щото нея няма да я има, ама аз ще съм тука  Naughty Mr. Green
Грабна го момъка, нали? Тук повечето сме с девойки и ще пада наддаване..знам си аз Wink Wink Wink

# 642
Не се зорете вече, Фиф каза, че съм и сватя   smile3534
Освен ... ако .... хм .... не се сватосва тайно с всички ......  еее тогава предлагам аз дружно да я bash , всъщност не, по добре всички да и отидем на гости  newsm47

# 643
Малеее, шпионажа продължава, четете сега

"vsu6nost sum na 24  ne me ubijdaj na starec" авторът е същия. Тъй като нямам намерение да влизам в директен контак с господина

О, влез в контакт, моля те, да разкажеш после как беше   bouquet

И без това вече си в контакт индиректно...  Laughing

# 644
Малеее колко сняг нафляка и в Филибето, ужас ще полудея, на 1-ви март трябва да съм се изнесла от жилището на БНД (без покани и предупреждения) а моето ново жилище е на замаска и тапи, как ще го оправя в този студ Sad
 Честито на почналите нова работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт