Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Малеее колко сняг нафляка и в Филибето, ужас ще полудея, на 1-ви март трябва да съм се изнесла от жилището на БНД (без покани и предупреждения) а моето ново жилище е на замаска и тапи, как ще го оправя в този студ Sad
 Честито на почналите нова работа Simple Smile
Кофти раота. Оправи банята и една стая на първо време...другото - по-натам....Нямаш ли къде да останеш докато свърши ремонта?

Пепинооо, ти вече си в контакт...Заплаши момъка, че ние ще влезнем в контак с него и ще види...и двуметров да е няма да се справи  Joy Joy Joy Joy Joy

# 646
Ще ви разочаровам но момъка беше така любезен да ме остави намира, ето какво ми написа на изпроводяк:

ok i bez tova nqma da vlizash v lichen kontakt s men,da te uspokoq nikoj ne te sledi,di6aj spokojno  i pove4e nqma da ti pi6a,taka vsi4ki da sa spokojni. A moje da ne copy/pastva6 tova pismo 

Та така, който се интересува да си каже, вероятно ще се свържат с вас на лични Joy

Морг, дават го код оранжево smile3506 Сега ако ми спре и тока, както предния път, от студ ша си умра smile3511 Мъжо вика, че толкова сняг не е виждал, а пък аз не смея да погледна навън, да не ми стане лошо

Макче, та уж аз първа сватосах щерката с онуй русото бонбонче на Фифи, ама вече го не ща! Той много се заглеждал по чуждо, пък и свекито много крива бе.

# 647
  • София
Пепиии, не ни притеснявай сия тук с тези приказки за липса на ток...Ще ти пратим снегорини и друга техника да прокопаят тунелче Hug Hug Hug Ама наистина ли имате толкова много сняг? То и тук е доста яко...и снежно Grinning

# 648
Тук е гадно и дъждовно, не е спирало да вали дъжд цял ден. Не мис е мисли, ако свие едни студ какво ще стане .. ooooh!

# 649
Колко жалко и разочароващо, Пепина  
"едва родила се, любовта завърши в гняв".

Нищо де, то два метра нищо не са...

# 650
  • София
Тук е гадно и дъждовно, не е спирало да вали дъжд цял ден. Не мис е мисли, ако свие едни студ какво ще стане .. ooooh!
Утре навсякъде ще е сняг..студа е после Wink

# 651
Малеее колко сняг нафляка и в Филибето, ужас ще полудея, на 1-ви март трябва да съм се изнесла от жилището на БНД (без покани и предупреждения) а моето ново жилище е на замаска и тапи, как ще го оправя в този студ Sad
 Честито на почналите нова работа Simple Smile
Мерси много! Моят съвет за жилището е също да оправиш една стая, където да се намърдате, ама то сложна работа, че сигурно и багаж имате, и той място иска.

# 652
Фал, ама ти подиграваш ли ми се newsm78

Морг, погледнах, не  е толкова много, малко се е постопил от последния път, но продължава да вали, в София май повече вали, Цариградско шосе било затворено.

REAL_WOMAN браво за новата работа, дано всичко е наред Hug Бях се постреснала от двуметровия, та се отплеснах и затова толкоз късно ти честитя...

# 653
аз се понасям момичета  Hug
от мен

# 654
  • в моя свят на мир и любов
Какви пубери Morg, децата ми са още бебета - на 5 и на 8 години. Докарат ли го до пубертета, направо ги отписвам, и без това няма да ме слушат за нищо.

ПП:Не се оплаквайте в Пловдив, щото цяла зима вас слънце ви пече.Все едно в друга България живеете Grinning Нека и ваште деца сняг да видят.

# 655
  • София
Луда, ма аз решх, че поне едното е пубер  ooooh! Моята девойка е туткава, ама не смее да ми държи тон...щото майка-дракон не дава Naughty А и не изпада все още в такива кризи "никой не ме разбира"...щото не вървят при мен...При скръцването със зъби - лигли не търпя и затова исках син! нещата рязко се променят....ееее, един ден ще бъда виновна за насаждане на туй и онуй в главицата й малка..ама..затва са шринковете Embarassed Embarassed Embarassed

Макче, лека и на теб....

Пепи, аз тук съм го поръчала да вали яко..нали си седя дома и не ми пука за градския транспорт  smile3502..и само си намирам поводи да излезна на къси пасове да се покефя на кнега....

# 656
Напет момък се приближава до предизвикателна мацка на бара и смело я пита: - Какво ще пиеш? Тя го оглежда продължително от глава до пети, усмихва се доволно и измърква на ухото му: - Противозачатъчни... Simple Smile

# 657
 cold cold cold

Добро утро !

Пепиииии , и нас ни затрупа , мила !
Братя по оръжие сме вече ! Weary
И аз за бръмчах с лопатата преди малко ! hahaha Joy
Всеки си има прилежащ район и трябва да си го почисти ! Tired

Какви са тези съобщения , предложения , гепи ме ? smile3515
Кой е пък тоз двуметровия ? newsm78

REAL_WOMAN , честито !  bouquet
Лека и доходна ! Heart Eyes

briliantina , привет , майничке ! Hug

# 658
  • виртуално
добро утро
много сняг, ама е красиво.... гледайки го от прозореца в работата
на вън днес не излизам  Naughty

# 659
добро утро
и днес смятам да го играя

Тук има съвсем малко сняг, обаче последиците от вчерашният дъжд са половин сантим лед, покрит с тънък слой сняг, и като бонус има тънък, бръснещ вятър  #Crazy

Морг, това бих го споделила с теб  Hug

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 09:59 от Мак

Общи условия

Активация на акаунт