Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • в моя свят на мир и любов
Толкова сняг не съм виждала откак се помня /аз съм расла в по-южна провинция на България/. Сутринта колата закъса и я зарязах насред улицата, обикалях пеша цялото село за да се добера до училището и градината с две мрънкащи деца, и когато най-накрая се прибрах и започнах да разкопавам колата, гледам моята Елисаветка се прибира. Било я срам, че закъсняла /15минути/, звъняла ми по телефона, но не съм й отговорила и решила да си тръгне. Досега все е возена в кола, а и има една много натоварена улица, направо ми се изправи косата как се е прибрала  Shocked
Ама и тя отнесе едно конско, все пак няма да отърве занималнята  Naughty

# 661
  • София
Добро утро  Hug ,

с 40 мин закъснение пристигнах на работа, тук в центъра няма много сняг, но при нас снега беше до колене, колите само с вериги.
Вчера за някакви диети говорихте, а аз бях на воден ден и не ми се пишеше. За 3 месеца не кой знае колко стриктно пазена съм с 4 кг минус, ама се успокоявам по-добре без 4, отколкото с плюсове.
Макче ако ти кажа как съм гладна и тая торта ох ох ох, що ще си дяволче  Wink.

Пепи, как си мила сутринта много те мислих до като стигна работа  Hug. Пиши на ЛС къде си ако може.

Днес пристигнах за 2 часа, като обикновено ми трябват 50 мин. Краката мокри и на лед. Ще се ходи тая зима за 3ти чифт обувки  ooooh!, аман писна ми да давам пари за боклуци.

Аз ще Ви предложа горещ чай още не мога да се стопля  cold

Оле Luda, ние сутринта дори не се и замислихме да излизаме с колата, добре че Ели е добре, ама 15 мин в тоя сняг са извинени. Аз 40 мин закъснях  Whistling

Фиона как ли ще стигне в тоя сняг  Thinking, да беше дошла в Княжево да кара, тя до Пампорово ще ми ходи Joy

# 662
В Боровец ще е принцесата , не на Пампорово ! Grinning

Фурийке , как ги свали тези 4 кила ? Thinking

Аз толкова искам и ще съм very happy ! Heart Eyes

# 663
Фурийке, ще съм дяволче, защото ще ви изкушавам. След малко започвам да приготвям обедното меню  smile3508

И аз малко закъснях, при нормално време стигам за 20 мин. до работа, днес за 30 мин., ама нямаше проблем.
Ти на 90 дневната диета ли си? Как се издържа след плодов ден на воден? Все едно 2 дена си гладна  #Shocked. Или аз съм супер безволева, или ми е крайно ограничена фантазията, не мога да си го представя дори как се издържа  #Crazy

# 664
  • София
В Боровец ще е принцесата , не на Пампорово ! Grinning

Фурийке , как ги свали тези 4 кила ? Thinking

Аз толкова искам и ще съм very happy ! Heart Eyes

Боровец, Пампорово в тоя сняг няма да са много различни  hahaha, казвах аз да идва в Княжево да кара, хем много сняг, хем пак си ползваш вериги, закачаш се с щеката за някой автомобил - ей ти влек  hahaha.

Иначе с 90 дни ги свалих, но не съм стриктна  Embarassed, особено вечер слаби ангели, дяволи ли са не знам . Ето линк към последнта тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636529.0

# 665
При мен няма как да се получи, както вече казах живея в дядовата ръкавичка  Sad
Миналата година пробвах с Дюкан. Много кофти ми беше - аз ям сварено пиле, останалите ядат боб, някак си не вървеше. Освен това за 7 дена мизгане на пиле и извара, не смъкнах нито грам. От втория етап пробвах 2 седмици, ефекта беше 0,3 кг. и се отказах. Явно диетите не са за мен!

# 666
Добро утро мамчета Simple Smile ее много го мразя снега, въпреки че съм родом от красивите Родопи, и съм го свикнала.Сутринта закъсах с колата ама едни яки левенти ме побутнаха та се измъкнах Grinning

Ще го оправя жилището, ама се шашкам че нямам време, и каквато съм клъощава, още повече ще заслабна от притеснение..

# 667
  • в моя свят на мир и любов
Тази 90дневна диета е супер. Аз в живота си не съм спазвала диета, но тази никак не ме затрудни. Имаше и ефект, макар че само месец я спазвах. Просто много неща ми се случиха наведнъж и мотивацията за диета ми се стопи.
Тази на Дюкан я отрекоха като изключително вредна.

# 668
  • София
Мак, който не може и се притеснява, че не може да издържи на вода, кара 2ри плодов. Аз за себе си открих, че наливането с топла вода или чай без захар, разбира се убива апетита. Не ми беше трудно, моя проблем е от 11 до 12 тогава ме гони глад. Но си заслужава, аз и през 3те имам -700, е вярно, че ми трябват няколко дни после пак да стигнеш до кг от водния, но все пак и тялото трябва да свикне с новите кг  Simple Smile.

Макче, и аз бях на Дюкан и свалих 17 кг, но 4та фаза не я спазих и си върнах 14, та се хванах за тая., определено е по-лесна, но си трябва постоянство, не се предавай толкова лесно  Hug

# 669
Furia, определено ме зариби с тая диета. Преди две години пробвах с Дюкан и за два месеца и половина смъкнах 16 кг, косата ми започна да капе, цикълът ми спря и се отказах. В последствие качих всичко обратно и малко отгоре. Последните две години ми бяха доста напрегнати и се тъпчех непрекъснато и сега като се поуспокоих смятам пак да започна някаква диетка.
Снощи се прибрах вкъщи, изведох дребосъка по тъмно и се бихме със снежни топки. Беше страхотно! Обожавам снега!

# 670
Айде и от мен добро утро...

При мен е един ужас, мъжът ми още се бори да излезе от селото, от 9 часа е тръгнал и до центъра не е стигнал още, разстоянието е една улица ooooh!
Трябваше и аз да ходя до града, че имах работа, ама като видях навън какво е, си останал в леглото. Цяла нощ едни ветрове се вихриха, много шумно беше и не можах да спя. Прането ми замръзна...

Морг, доволна ли си  Twisted Evil

Тая Фиона, къде е тръгнала не знам, представям си по пътищата какво е. Изрично казаха да не се тръгва наникъде, особено па на ски ooooh!

Фурийке, благодаря ти, че ме мислиш  Hug

Хепи, какво стана с теб бе жена, добре ли си? Мани какви предложения получих, лошо ми стана, ама така, като си го търся сама hahaha

# 671
Ако някога се изнеса от "маминия дом" и заживея сама ще я почна, но сега просто няма как. Давам месечни пари в къщи и - 1. не мога да си позволя допълнително да пазарувам отделно за себе си, 2. както вече казах не върви те да ядат едно, аз друго, при положение, че сядаме на една маса.
А с Дюкан се чувствах много зле. Тези протеиновите периоди ме убиваха, имах чувството, че ще експлоадирам.  Sick

# 672
Фурийке, благодаря ти, че ме мислиш   Hug

Хепи, какво стана с теб бе жена, добре ли си? Мани какви предложения получих, лошо ми стана, ама така, като си го търся сама hahaha

А случайно не видя ли , че и аз те мисля ! Crossing Arms

Чистя сняг - какво правя ! Sunglasses

Фионето дано не я отнесе някоя лавина ! Rolling Eyes

# 673
Хепиииита, за теб знам  newsm51 newsm51 newsm51

Виде ли замалко да ми се уреди работата с негрите, ама страх ме хвана....
Да ти се оплача още, че и токът беше спрял през нощта, та спах завита през глава cold

# 674
Добър ви ден Simple Smile
Абе що за сняг е това.Вали и не спира.Слизах да чистя колата ,сега погледнах ми то не си личи че е чистено  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт