Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
1. Семейството Карджи са се държали лошо с Нермин в миналото.
2. Жената която Хикмет е убил, любовницата му ( пууу че я мразя тая дума ) е сестра или леля на Кенан, т. е. иска да отмъсти заради това, че той и майка му са я загубили.
3. Нещо съвсем различно, трудно е да се отгатне на този етап...

Не мога да разбера какво преследва Гошкун с това отмъщение.  newsm78 newsm78 newsm78 Защото, ако става въпрос да се отмъсти на Хикмет, той Али го направи още в първи сезон...гръмна го и той вече не е жив....
Кенан в случая отмъщава на Селма. Тя е целта. Джемиле от това, което е превеждала Кралицата влезе в полезрението на Кенан, защото има дял от акциите. Джемиле преди това не е била в плановете на Кенан. Но защо Кенан отмъщава на Селма Thinking Thinking Thinking

Ами! Не е вярно, че Кенан иска да отмъсти само на Селма. Напротив, той най-вече ще иска да отмъсти на Джемиле, защото точно тя "спаси" Хикмет от летаргията. Превърна го в жив човек, без да иска  Party Ще видиш че дори да й вземе холдинга, пак няма да я остави на мира докато не я види да проси или не знам какво точно ще го удовлетвори напълно.

# 571
Може и така да стане, но първоначално при разговора му с Ибо той тогава разбра, че има и друга наследница на Хикмет освен Селма. Фактически Джемиле стана обект на отмъщението на Кенан, само защото е наследничка, а от тук занапред той може би ще се опита да направи това - да я докара до просешка тояга, защото и тя се явява като част от обкръжението на Хикмет....А явно, че Кенан е на принципа - всички до девето коляно....

# 572
Сани, твоето предположение е по-реалистично. Целта на Кенан е холдинга. Той си е мислил, че Селма е единствената наследница, но след това разбира, че и Джемиле е такава. Затова целта му е била Селма. Сега той се опитва да подлуди Селма, за да бъде тя лишена от правото да управлява акциите си. Един вид Кенан ще стане нещо като попечител на "лудата" Селма. Цялата далавера с одитори и тем подобни е Джемиле да продаде акцийте и Кенан да ги купи на името на майка му. Но от къде пари  newsm78 той нали беше беден като църковна мишка.

Ами Кенан взе да забогатява зад гърба на Карджи холдинг. Първо взе пари от онези дето им продадоха шивашката фабрика в Бурса. Сега може би ще играе комбина с Екрем. В един от коментарите в тубето преди четох че Екрем е бивш министър. Вероятно вътрешен или военен министър. Не е случайно че той ще снабдява Кенан с оръжие и ще му осигури пазар. Смятам че Кенан сега ще ходи с Каролин в страната за която са предназначени отръжията, за да изчистят подробностите по доставката и заплащането ( предполагам ). Та Екрем 100% има участие даже в закупуването на кораба ако питаш мен, защото за времето си той си е направо едно бижу струващо милиони. Т.е. парите идват и от Екрем.

# 573
Причината както казваш ти, може би е била извънбрачна бръзка на бащата на Хикмет с майката на Кенан - Нермин. Поради тази връзка, може би бащата на Хикмет е намерил смъртта си, но тъй като не е имал брак с тази жена, тя не е обезщетена от останалите наследници.

# 574
Да Екрем най вероятно ще финансира операцията, като след това ще умножи парите, които е вложил....
А Карото как ще заминава на някъде, кой ще гледа Мустафа. Впрочем Гошкун вече забрави за Мустафа....И какво обяснение ще даде Карото, че заминава в чужбина - нали все пак с Али са все още женени....Не, че на Али му дреме къде и с кого ще ходи Каролин....

# 575
Да Екрем най вероятно ще финансира операцията, като след това ще умножи парите, които е вложил....
А Карото как ще заминава на някъде, кой ще гледа Мустафа. Впрочем Гошкун вече забрави за Мустафа....И какво обяснение ще даде Карото, че заминава в чужбина - нали все пак с Али са все още женени....Не, че на Али му дреме къде и с кого ще ходи Каролин....
Карото Мамче, довечера ще сложи такива големи рога на Али, че се притеснявам за него, не знам как ще влиза в малки / ниски помещения, трябва да ги избягва  newsm78 Mr. Green Но ме кефи Карото мене. Много даже!

# 576
Карото Мамче, довечера ще сложи такива големи рога на Али, че се притеснявам за него, не знам как ще влиза в малки / ниски помещения, трябва да ги избягва  newsm78 Mr. Green Но ме кефи Карото мене. Много даже!
Да си призная по-рано Карото много ме дразнеше, но в последно време се забавлявам с нея.
А за Али, мисля, че той изобщо не се интересува от Каролин. Може да остане доволен, че и той ще има шанса да се възползва от това държание на Каролин, за да получи по-лесно развод с друговерката.....

# 577
Ойлето ме научи на много неща...Нали все питах каква поука от този филм може да си вземе зрителя. И най-важното на което ме научи е, че вече не се вживявам много, много. Приемам нещата само като филм. Образи като Каролин, Нериман, Месуде - ами има ги и в реалния живот. И те си живеят с нас и никой не може да промени това. Така, че вече като гледам Карото и Нериман наистина ги гледам от забавната страна.....

# 578
Карото Мамче, довечера ще сложи такива големи рога на Али, че се притеснявам за него, не знам как ще влиза в малки / ниски помещения, трябва да ги избягва  newsm78 Mr. Green Но ме кефи Карото мене. Много даже!
Да си призная по-рано Карото много ме дразнеше, но в последно време се забавлявам с нея.
А за Али, мисля, че той изобщо не се интересува от Каролин. Може да остане доволен, че и той ще има шанса да се възползва от това държание на Каролин, за да получи по-лесно развод с друговерката.....

Joy Joy Joy  Stop Stop Stop Stop Stop Каролин няма да даде развод на Али, той няма да разбере какви ги вършат с Кенан. Не забравяй , че Али е необходим на Кенан за да му кара кораба, една малка грешка ще е фатална и за Кенан и за Екрем. А пък Каролин, не че не й писнало от пренебрежението на Али, просто тя не би се развела, защото на този етап няма за кого да се омъжи повторно. Кенан е обвързан с парите и акциите на Селма. Така че Каролин не би си направила гимнастика с развод между нея и Али, на този етап е безполезно. Друга гимнастика ще бъде далеч по-полезна за нея и за здравето както всички знаем! Обичайте се бе хора, правете любов, а не скандали. Е за туй става въпрос, който не ще, по-зле за него. Ей го Али иска Джемиле, дърпа и опъва, тя се не поклаща. Каролин е готова за една гимнастика с Али но и той се не поклаща. Еми сърдитко Петко празна му торбата.

Моят син знаеш ли какво стихче ми рецитираше до скоро, до преди тези за дядо Коледа.
Цитирам по памет, може и да не е така Stop

Все за нещо ще намери
да се начумери,
ту му млякото горещо
или пък за друго нещо
Затуй на Петко в къщи,
Николинка, Ваньо, Митко,
викат му сърдитко
ooooh!

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:42 от sani_10

# 579

Добър ден!
Въобще не е Сърдитко, гледайте как се...радва, Човеко...

# 580

надписи: Джемиле: Мене, обичаше ли ме, обикна ли ме..?..
Али: Много те.. обичах!

# 581
A!!!!!!!!!!! Kraleva   bouquet тъкмо щях да те питам къде изчезнаха последните снимки,
и гледам че си ги сложила пак, само че с превод на надписите.

# 582
Много интересни....заключения, сте направили....аз, макар да имам да изледам, сума ти и...нещо, епизоди...още, ще се опитам..да кажа и аз, какво ....мисля! newsm78
Джемиле, ако не притежаваше такъв дял от наследството на Хикмет, Кенан ...нямаше да я притеснява...толкова, си мисля...
Понеже, не стига ..обърквайки му плановете, освен с наследените си...незаслужени, според него...колко пъти го подчертава, каквато е Джемиле....според него, такъв съм и аз е....отношението му, па и застана начело на холдинга......съвсем, нямаше поле за изява....според, замисленото...при него!
Това да си набележи, Селма.......да се оженят, чрез нея да постигне...отдавна и то замисленото, се разбира...от времето на онези новини, значи е...планът му! Иначе, защо ще ни го навират, това от вестника....да има напрежение и да не можем да си обясним, поведението и замисъла, па и причините на Кенан...защо, толкова е...бесен на фамилията Карджъ, въобще!
Вербувайки капитан Али, с ясната цел...да злоупотреби, тотално с него....някога, както вероятно ще се случи... не знаеше един, много важен факт....че, той не е спрял да тича..след, Джемиле! Открил, вече това....затова привлече Каролин, за целите си....а, Али..очаквайки, вечно да му е благодарен, за възможността да го реабилитира..въобще, очакваната..преданост от негова страна, май се усеща...вече, че няма да дойде! Дали ще го принуди, някак...както прогнозирате....ще изчакаме, да проследим!
Каролин, ще му помага според мен...дали при Али, дали...по друг начин, характер като нейният...дето е готова, всячески да извлече изгода.....единствено и само, за себе си.....е способна, вижда Кенан бей...на всичко, пък и ние...знаеме, на какво точно....е способна, Каролинката!
Нищо, нова не казах, като вас...но, това мисля...засега! newsm78
Хубав ден и на двете ви!    bouquet  bouquet Hug  Hug  

# 583
Допълнение към..горното! newsm78
Понеже по принцип, както казах Кенан мисли наследството на Джемиле, че е....шестица от тотото, без да е живяла...и един ден като Карджъ, с покойният...такъв! Ако, претенциите му са наистина...такива, да е син на майка си...от бащата Карджъ, то само ...си помислете, колко основателна е причината му......така, да постъпи! hahaha
Затова, насади Джемиле...по този, начин й взе....онова богатство, незаслуженото...демек! newsm78
Дори, много лесно го постигна, според мен....при учител като Екрем, едва ли му се е наложило...много да мисли!  hahaha
Само дето..старата му идея, Капитана да му свири по....плановете, дето и Екрем...му се възхищаваше, че по-подходящ човек от Али....не би могъл, да намери....сега, това им става...един от проблемите, макар Екрем..отново, имаше нещо в предвид...като го успокоява сега там, в трейлъра....при първите куфари с пари....вероятно, за първите пратки-товари за търговийката им! Само, дето капитана на танкера, извербуваният от него.... малко им е....несигурен, след последните....открития и поведението му, па и претенциите му.....загрижен за отиващата си Директорка на борда, много въпроси и то...директни, си позволява...да задава! Naughty

# 584
Цитат
Само, дето капитана на танкера, извербуваният от него.... малко им е....несигурен, след последните....открития и поведението му, па и претенциите му.....загрижен за отиващата си Директорка на борда, много въпроси и то...директни, си позволява...да задава!

Не им е удобен капитан Али, защото е пич  Embarassed.....Защото не е амсалак какъвто Джемиле го изкарва на всеки ляв крак.... Naughty
Ама сега Джемиле да си стои в къщи и да си гледа Османчо и внуците - Зехра и новото, което ще дойде.....Поста шефка на холдинга май ще се окаже, че е голяма лъжица за нейната уста......

Общи условия

Активация на акаунт