Абитуриенти 2012

• 72 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм абитурентка тази година , но може и да нямам бал.

# 31
# 32

Тази рокличка е от миналогодишната колекция и е много сладка - аз също се бях замислила дали да не си я купя нея, но исках да е дълга  Simple Smile

# 33
# 34
Меерси, Simple Smile Останаха ми само бижута, но мисля да са само обици и гривна, колие не мисля, че ще й ходи

# 35
Меерси, Simple Smile Останаха ми само бижута, но мисля да са само обици и гривна, колие не мисля, че ще й ходи
Наистина е страхотна! И според мен заложи на по-семпла гривна и обеци, пръстен евентуално. Какъв цвят са ти обувките?

# 36
В същия цвят, но имат и черен елемент. Чантата също е така, има черничко и по нея

# 37
Мед и Канела - страхотна ти е роклята! Чудесен вкус имаш!
Дъщеря ми иска също нещо семпло и късо до коляното. Харесала си е модел и сега остава да обсъдим със шивачката всякакви подробности!
zhenya93 свободомислещ е всеки от нас да, но е хубаво все пак да мисли като се изказва! Много грубо отношение, не мислиш ли че нанасяш болка по този начин? Или към теб самата са се отнасяли така?
Влизаш във темата, като отправяш забележка!!! И да знаеш че никак не ми е трудно, просто чаках личност като теб, да ми размахва пръст! Научи се да имаш уважение към хората!

# 38
Всеки си има вкус, да Simple Smile
Относно бижутата - насочила съм се обици - топченца със камъчета Сваровски. Не искам да са големи, не ми отиват. Явно грима ще трябва да го правя сама, което за жалост ще е голямо изпитание.

# 39
Мед и канела ще се справиш  Peace

# 40
Благодаря.   bouquet
Други идеи? Като за дългокос младеж?  Thinking

# 41
Chanel  Младежите са много красиви!  Peace
Някой има ли идея, как варират цените за шев на рокля? Оферираха ни тази вечер и честно казано се стреснах, но аз не съм в течение и може и да е нормално.

# 42
Зависи от модела - ако е по-сложен естествено, че ще е и по-скъпо. Но мои приятелки миналата година си шиха рокли  с плата излезе около 200 лв. макс.

# 43
  • 5 етаж в ляво
Шивачката при която хода аз,взима за официална рокля 120 лв.за шев  Peace
Мед и канела много ти е хубава роклята...поздравления   bouquet
аз мисля,че щом обеците ще са ти мънички,ще е добре да заложиш на по масивна гривна,но в такъв случай пръстена според мен ще е излишен...а за грима,започвай с тренировките отсега,сигурна съм че ще стигнеш до това ,което желаеш...успех   bouquet

# 44
Аз съм абитурентка тази година , но може и да нямам бал.

Защо бе, миличка  Sad Казвай да помагаме  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт