През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 28 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, аз малко съм мързелива, за да видя дали този линк го има най-отпред, съжалявам, ако го има, ако не мисля, че е доста полезен и поне за мен досега е верен
https://docs.google.com/Doc?docid=dcj85925_133g3qpqjjp&hl=en
дано да ви е полезен  Hug Hug макар че сигурно всичко си е относително, все пак  Peace

# 676
  • Пловдив
Аз пък сега си видях резултатите в нета от днешните изследвания-имам бактерии в урината #Cussing outОбаче съм решила утре да си пусна една стерилна ,защото съм сигурна че пробата е замърсена.Директно от прегледа при гинеколога отивам в лабораторията на долния етаж,като си мисля че ще ми дадат стерилно контейнерче-ДА ама НЕ.Дават ми една обикновена пласмасова чашка за кафе,която на всичкото отгоре се слага на едно прозорче и кой знае колко време седи там докато се вземе #2gunfire.Еми как да е чиста пробата не знам.Утре ще дам стерилната и дано е чиста,че като си знам гинеколога ще ми изпише веднага антибиотик.Хемоглобина ми е скочил за 2 седмици от 141 до 148,а мойта приятелка (лаборант е )каза,че при бременност пада а се вдига в критическата Laughing

# 677
Е не са ли ти каза на първия преглед в кой яйчник е станало оплождането, нали в един от двата(най- често) се появява фоликул , който овулира- не ме карай да обяснявам неща, които са ми трудни Laughing- та на мен и трите пъти ми казваха, имам подозрение,че левия ми яйчник е нещо сбъркан- отделно,че се оказа,че се намирал не където трябва Joy
Яйчикът овулира ,а самото оплождане се извършва в маточните тръби и оттам готовата клетка се пренася към матката , там се закрепя където си поиска Simple Smile))...  Grinning

Блонди, възможно е бебчето да е захванато от дясната страна, друга възможна причина ми се струва дебелото черво, което може да побутва повечко ако е пълно.  И при мен от едната страна се усеща като по-изпъкнало и твърдо, но причината е друга.

Дебелото черво по принцип боли и се твърдява от ляво.

За секса - ние сме от "вздържателите" . Заради отлепването на сакчето , док забрани.

Михи , ужасна ситуация т.е. много тъпо се е получило.

Много ми харесаха и гоблените и пъзелите. Майка ми шие гоблени (макар ,че сега не го прави). И аз се бях пробвала , хареса ми , но нямам такова свободно време.

# 678
Princess Leia , като си пускам стерилна урина си купувам контейнерчета от аптеката (стерилни). Сутрин , 1вата урина се пуска. Правиш си тоалет и пишкаш в контейнерчето , като гледаш да сложиш в него "средната" урина (т.е. малко в 00 , малко в контейнерчето и другото пак в 00) Урината трябва да се занесе възмижно най-бързо в лабораторията . Така е много по-удобно и за теб .

# 679
  • София - град
Момичета, аз малко съм мързелива, за да видя дали този линк го има най-отпред, съжалявам, ако го има, ако не мисля, че е доста полезен и поне за мен досега е верен
https://docs.google.com/Doc?docid=dcj85925_133g3qpqjjp&hl=en
дано да ви е полезен  Hug Hug макар че сигурно всичко си е относително, все пак  Peace
Благодаря полезно е, 8мата седмица ми беше точно така, за 9та не съм ходила на доктор ще видя чак в 12та Wink

А и като Блонди каза къде й е твърдо, легнах и се почна едно пипане  Laughing На мен ми е твърдо  от лявата страна, забелязах че и док от там гледаше беб.....

# 680
  • Пловдив
rossy-pm,благодаря  Hug.Утре съм на БХС,стискайте палци.

# 681
  • София
Едвам ви изчетох. Нямам нет в къщи от 3 дни.
По темите накратко:
за секса - мъжо е на диета от самото начало. Мисля обаче, че скоро ще го угрее.  Mr. Green Нямам лекарска забрана, но в началото ме беше страх, а след това 0 желание.
за хоби - навремето баба ме учеше да плета. но всичко съм забравила; никога не съм шила гоблени, но пък дрехи съм ушила доста; пъзели обожавам да редя още от дете, и сега с детето заедно се занимаваме с това понякога
за усещане на бебето - от около една седмица усещам пърхането на пеперудката в корема. И аз мислех, че е доста рано, но явно съм по-чувствителна. В началто усещах само в седнало положение, а сега вече и права дори. Както чета явно не съм единствената. Heart Eyes Дано скоро всички усетят това невероятно чувство. А и така съм по-спокойна, че всичко е наред и си е на мястото.  Wink

# 682
За бактерии в урината да се вкл.и аз.  И на мен ми откриха някакви бактерии ,но лекарката каза,че ще видим евентуално при следващото посещение.Незнае дали е от някакво течение или нещо друго...

Сетих се да питам ,за ФМ как протича това изследване,ще споделите ли?

# 683
  • Обетованата земя
Момичета, вие ме разбивате с тези ранни усещания на бебето, в 10 та седмица  Shocked
И аз имам чувството, че го усещам от 2-3 дни, ама все не ми се вярва, все си мисля че е доооста рано... наблюдавам се  Laughing
д05, и мене ме сърбеше и гърба Grinning. Обаче да ви кажа от 1-2 дни спря да ме сърби където и да било, поне не толкова.

# 684
Дебелото черво по принцип боли и се твърдява от ляво.

Да, вярно, на Киско му се случва там да го боли много, като не е ходил ден-два.

А и като Блонди каза къде й е твърдо, легнах и се почна едно пипане  Laughing

hahaha Значи сигурно е нормално отначало от едната страна да се усеща.  Blush

# 685
Здравейте,
днес си пуснах изследванията, които ми казаха от женската консултация, всичко е в норма, само СУЕ ми е 35 при норма до 25. Четох в интернет, че май е нормално при бременост да се повишава, вие какво мислите?

# 686
didi24 как си спря сърбежа с кремче ли ? с олио ли ? Simple Smile Разкрии рецептата  Praynig
Преди малко в почивката ходих да си търся сутиен,и като се умъкнах в пробната -направо се втрещих,не само корем,но и на гърди и цялостно съм качила.  Embarassed От 56.500 станах 60  Embarassed Направо съм се ошишкала, и както някой вече писа - и на мен ми се ядат доста тестени работи  Embarassed като пици,козунаци  Rolling Eyes Направо незнам как да се удържам . Confused
Сега от 75B купих сутиен 85С ,филма е пълен  Embarassed

# 687
  • Обетованата земя
д05, нищо не съм правила, освен че се мажа по 2 пъти на ден с маслото на Палмърс, по-скоро стоя по-малко на компютъра вечер, преведена напред и затова (обикновено след това падаше адското чесане). Незнам и аз, може и да е било някакъв период на по-интензивен растеж  Mr. Green Ти ли беше родена на моята дата (08.01) ?
 Момичета аз пипам, пипам корема като легна, ама нищо не напипвам, ни матка, ни бебе  newsm78
Уж ми е голям корема в изправено положение, но като легна още ми стърчат кокалите отстрани  Laughing Долу горе на колко см под пъпа се намира бебето сега? Имаше една картинка с такава информация, ама не мога да я открия.
 Ох, сега ми излезе БХСто и мисля, че всичко е наред, отдъхнах си, засега.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 16:28 от didi24

# 688
Здравейте на всички мамчета!Много се радвам че мога да споделч тази радост с всички вас! Simple Smile

# 689
Момичета, вие ме разбивате с тези ранни усещания на бебето, в 10 та седмица  Shocked

На мен ми се струва невъзможно. В 10-та седмица бебчето тежи само 3 грама. Какъвто и шут да отпери, няма как да бъде усетен  Simple Smile А в 9-та седмица дори тегло няма още, мила Анита, вероятно нещо друго усещаш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт