Отговори
# 135
Вивка, да е жива и здрава дъщеря ти !

Танче, изглеждаш като кино-актриса на снимките от кръщенето  Peace

Юлиана, много готин аватар   bouquet

Аз си поръчах 2 рокли, ама едната е толкова брутално, циганско розово, че не става и за вкъщи. Лошото е, че е 100% полиестер и не става да се пребоядиса. На сайта цвета изобщо не беше такъв. Иначе вече чертаех картинка в главата си как съм с тази рокля на Габи на РД  Joy

Една приятелка скоро ще празнува 1-ви РД на нейното момченце. По повода обсъдихме тортите и цените. Тя ми каза, че е поръчала торта, която става и за едногодишни. Като разбера подробности ще пиша  Peace

# 136
За малко да забравя:
Танче, наистина си прекрасна на снимките от кръщенето на Роско!

# 137
Привет и от мен!
Понеже обсъждате различни неща - учене, филми и книги, та и аз да се включа  Mr. Green
За филми -  аз обожавам да гледам, моят мъж е голям фен и постоянно ми подбира разни добри филми и понякога като заспи Белослава вечер и сядаме да погледаме. Напоследък много сме се зарибили пак да гледаме Приятели. Но на кино не бяхме ходили и ние много много отдавна. Понеже живеем в Пловдив, а сме от Русе и съответно тук няма баби и просто нямаме възможност да ходим където и да било.
Затова пък по празниците 10 дена в Русе си отживяхме - кино, боулинг, кафенца, на гости на кумовете, разходки и супер яка Нова година  Sunglasses
Книги чета вечер като ми се чете - в момента чета трилогията за Асеневци на Фани Мутафова. Разбрах, че дъщерята на Калоян се е казвала Белослава и ми стана интересно да ги прочета тези книги. Но точно в момента чета за изпити  Sad Sad Sad
Уча Управление на човешките ресурси в ПУ - магистратура и сега съм в сесия, та вечер като заспи бебка - няма филми, няма книги, ами учебници  Crazy

Та това за мен. Спокойна вечер на всички  Hug

# 138
Делла, аз пак да питам  Blush Вие на нощна лампа ли спите или на тъмно?
И пак поздравления че за три дни сте влезли в релси   bouquet  Иначе уцели в десятката с думичката "бубулечка" - така викам на моята Соф  hahaha

Вивка, честит празник и да ти е жива и здрава щерката и дано избере най-добрия път в живота за себе си  Heart Eyes  bouquet   bouquet   bouquet
Юлианка, благодаря ти мила, ще видя дали ще се включа  Confused Ама твоя бебко вече мъж станал бе  Heart Eyes Laughing Браво на детето  Hug
Форест, може да подариш роклята на някоя не толкова любима приятелка  Mr. Green hahaha
Танче, а дано Роско е талантлив колкото кръстниците  Heart Eyes Hug

# 139
Здравейтииии  Joy

Фейт и аз се чудя как ще издържа без бебон 11дни  Confused След 5 дена заминавам и ми е едно никакво...Трябва да търся квартира, работа...дано успея и да уча успоредно с всичко. Радвам се, че татито е до мен и ме подкрепя и се надявам всичко да се нареди както съм си наумила. Добре че имам само 1 семестър и 4 изпита   Party

Филми не ми се гледат нещо...не че нямам време  Flutter  За книги...нямам желание  Mr. Green
Днес ще правим пица с татито, т.е татито ще прави аз ще гледам  smile3508 Сега сядаме да пийваме  Mr. Green Аз биричка де, а татито неговите си питиета  cheers

# 140
the Faith, спим на тъмно, по принцип оставям малка пролука с пердетата да влиза светлина от лампата на блока отвън Simple Smile Целувки на твоето бубулече Simple Smile

# 141
Някой давал ли е пасиран банан на бебчо?, аз днес дадох, бая се облизваше, ама съм в чуденка, дали е правилно Thinking

# 142
 Вяра Hug,както вече писах захраних по тукашната схема -със сурови плодове,давала съм,но само бабана става много лигав,аз го смесвах с круша или ябълка!До сега съм въвела почти всички плодове без ягоди,че са силен алерген и с пъпеша не бива да се прекалява!С течение на времето,можеш да го намачкваш с вилица  добре банана Peace

# 143
Вяра, аз  съм давала суров банан намачкан с вилица, а също така и сурова круша.

# 144
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ чак сега ви изчетох, малко по диагонал, че преди малко се прибрахме  Grinning Радвам се, че се постигна някакъв консенсус, благодарение на всички  Hug Аз няма как да съм редовна момичета, щото времето наистина ми е много малко, но обещавам по често да се разписвам Grinning

Фейтче моя хубостник гледа Бейби ТВ но повече от 15-20 мин и да искам не става работата Mr. Green
, ама той е като навит на пружина и на едно място трудно стои Wink

Филми,по скоро  само свалям и трупам, ама не ме питайте дали ги гледам hahaha. Сериали - изтеглих си Bordwalk Empire и двата сезона, доста интригуващо сериалче. Другите дето ги пишете съм ги гледала, докато мътих бременна на легло  Mr. Green

Книги имма 4 на нощното шкафче в момента, но време за тях нямам.

Уча за два тежки професионлани сертификата, карам едни онлайн курсове в Англия, поработвам, ходя на фитнес всеки ден, къща, деца и мъж на последно място няма да споменавам щото те са с най-висок приоритет. Зарязах си докторантурата временно, реших да я прекъсна, по лични съображения, не съжалявам за което.

Търся сега активно частна ясла, защото с детегледачкат нещо не можем да се договорим за транспрота, та от Юни ще ходи, за мое съжаление няма друг начин.  Жената е страхотна, гледала ми е и Пепката ама живее на другия край на София  Cryи транспорта до нас е 2 часа сутрин с 4 прекачвания и вечер същото

Изчезвам, че имам да чета едни фермани и да заспивам, че нощната смяна не прощава  Mr. Green

# 145
Здравейте момичета  newsm47 ей на т'ва му се вика размърдване  afwitch на темата... еми интересно си стана  tongue имаше и много забавни постове с много истина в тях. Обаче Elisalou най-точно го е казала и най-тактично ... мнение няма да изказвам, дано последните страници не останат като изключение.
Много се радвам,че днес се разписаха хора,които виждах само на балкона, а днес на балкона беше манифестация  Rolling Eyes аз цял ден не мога да смогна да изчета всичко,ама като погледна все 2 реда хора наредени  knit
Да се включа по темите, Елена на последната консултация преди седмица беше 5,400кг. и 64см. Захранена е , и си изяжда всичко предложено, правя и зеленчуковите пюрета вкъщи,плодовите са готови,суров плод съм давала-круша,банан и ябълка. Яде каши всякакви-обича ги. Вече съм дала глутен, предстои месото,ама не бързам,като видя резултатите от кръвните изследвания... за яйце пък съвсем не мисля скоро да давам, към 10тия месец някъде. Много четох за това захранване... и накрая се водя по нея, гледам кое как приема и кое и харесва ,другото го предлагам пак след време и така... всичко 'що е оранжево-много го кльопаме  Yum
Филми и сериали  гледам редовно, когато не заспя пред ТВ-то. Книги имам няколко до леглото, най-много ми вървят разказите. Иначе като започна някой роман и не се знае кога ще го свърша.За учене, дума не може да става, как успявате момичета не знам, ама евала!
Вивка   bouquet Честит  празник! Да ти е жива и здрава голямата дъщеричка! И много да те радва! Стихотворението ти много ме трогна и ме накара да се замисля... не ги усетих тия 6 месеца как минаха...
Делла прочетох за метода ти за отказване от нощното будене, браво,че сте успели! Ама още не мога бе... ще ми се 'чупи сърцето, обсъдих го и с половинката тука... няма да е скоро тоя метод. Вика ми мъжо... айде бе , да няма да се буди цял живот да суче... пък и нали Елена не е от най-едрите ,та аз ядене не и отказвам. Вярно е,че понякога само за залъгалка ме използва, но не прекалява де. През нощта като се събуди повече от 10 мин. рядко суче, в полусън и после заспива веднага.
Вода не пие редовно,предлагам и всякак ,ама когато си иска пие... по едно време я бяхме научили в коритото вечер да и предлагаме шишето, защото там каквато вода и попадне в обхват се всмуква  Crazy ама и тоя номер не минава вече. Сутрин и даваме по малко сок,отскоро, и него не го пие всеки ден.
Зъбки още няма,имаше белички точици долу и педи вика,айде зъбчето... но изчезнаха, напоследък пак се лигави повече, та може да пробие нещо... аз не държа, когато-тогава.
Много време го пиша тоя пост... а се и опитвам да се разболявам нещо,дано да се размине.
Лека вечер на всички  Peace

# 146
Дарато, така е, тудно си е решението да приложиш такъв метод, та и да го издържиш. Разбирам съобръженията ти, то и аз бая се чудих, защото както бях писала в по-преден пост Йоана не беше наддала нищо предният месец въпреки всичките му нощни храненки и кърмения на поискване. Отдавам го на голямата й активност през деня, ама колкото и да е, трябва да наддава това дете и на килограми, не само на ръст... Сега с това захранване усещам, че натежава, при всички положения трябва да сме качили нещичко Simple Smile))

Тъкмо влизам да споделя на по-голяма публика едно секси парче - идеално е за разнежване и успокояване на страстите... е, позволени са страсти, но за консумация само удома с мъжо!  Blush

Лека нощ, момичета!

# 147
Привет Simple Smile

Такава активност не е имало сигурно от Юли месец  hahaha

Радвам , се че макар и по странен начин , се появиха доста хора и вече наистина се посъживи темата! истината е че, аз като съм сама по цял ден ( сега като й не можем да излезем на разходки) и вече изкуквам  Crazy Определено ми липсва да си поприказвам с някой възрастен каквото и да е било...  Blush

Доста ме заинтригува тази 90 дневна , диета , особено , като Джен сподели , че не е имало проблеми с кърменето... та ако може някой да сподели или да даде линк да погледна ( макар че съм повече по спорта, от колкото по диетите  Blush)

Да се отчетем, днес ни сложиха ваксина за хепатит, вече сме 8, 200 кг. и 67см (но не вярвам да е толкова, защото всеки път не я мери правилно) , взеха ни кръв, но не се наемам да проверявам резултатите ( все пак не съм доктори не искам само да се шашкам, каквото не разбирам) , за урината, ще се пробваме в понеделник - предварително благодаря, за разясняването от предната тема , та съм си отбелязала линка, който някоя от вас услужливо даде, та като му дойде времето и на нас да си погледна  Peace

За ученето... повечето от вас знаят за нелепата случка с държавния ми изпит,   Whistling та тези дни ще започвам да преговарям за второто ми ( и надявам се последно  ) явяване Simple Smile За магистратура, определено ще изчакам, защото в момента не мога да преценя , какво ще ми бъде от полза Simple Smile Бях забравила, да честита успешното вземане на изпита ! дано леко минат всичките ..  Peace Hug

Книги, си купих 2 преди няколко седмици, защото вечерно време се караме с мъжо за една книга,   hahaha а от много време исках да си купя нова книга Wink Почитател съм на Тери Пратчет ,а и неговите Истории от света на диска са ми много леко и приятно четиво Simple Smile Преди това си препрочитах на Чудомир един сборник с разкази Simple Smile

За кино.... ох голяма слабост!  Много обичам да ходя, а когато живеехме в Младост 3 и всяка седмица ходехме на кино, но уви , сега дори да искаме да мръднем до София за кинце, няма как да оставя госпожицата, че дори захранена все си иска мама и цицата... а и нашите млади баби са доста работни... та ще поизчакаме... Иначе за сериалки гледам доста... навик останал от бременността че нали и аз ако не пишех курсови, и да подготвях контролни се развличах със сапунки. Голям фен съм на Истинска кръв ( макар последния сезон да беше доста прехвален), Анатомията на Грей, Отчаяните съпруги, Как се запознах с майка ви, преди гледахме и Двама мъже и половина с мъжа ми, но вече не ни е интересно че нали смениха главния актьор.... абе доста неща следя, но не винаги успявам да ги гледам...

И аз като повечето от вас имам свободно време след 22:00 часа, докато издържа. В последно време лягаме към 00:00 , като за фон на ТВ-то ни е Приятели по Бтв Комеди. Иначе тази година мъжо ми подари посещения при козметик ( за масажи и маски и прочие) по 2-3 пъти в месеца, според мое желания... което е страхотно, защото определено имам нужда от малко релакс извън домашната атмосфера( дано не прозвучи много егоистично...  Embarassed)  Надявам се сега покрай захранването да мога да я оставям на някой друг за час-два пък ще видим дали ще ми се получи...

Леле... пак се отплеснах... ще ме извините, че съм доста обстоятелствена, ама с който сме се срещали и на живо знае, че съм приказлива, а като цял ден събирам информация, която няма с кой да споделя и вечерно време избухвам в някой огромен чаршаф Blush

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 148
Доста ме заинтригува тази 90 дневна , диета , особено , като Джен сподели , че не е имало проблеми с кърменето... та ако може някой да сподели или да даде линк да погледна ( макар че съм повече по спорта, от колкото по диетите  Blush)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542527.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635032.0

# 149
  • София
 Здравейте мами! И аз съм от по-рядко пишещите, но то нищо интересно при мен (тепърва ще почвам захранване).
Калоянис, усетих аз, че купона се е преместил от темата някъде другаде. Радвам се, че се завърнахте. Hug
Джен, съчувствам ти за нощната смяна. Предполагах, че от раждането насам се е успокоил малкия. При мен само от месец е така и започнах да давам заето. Shocked
Покрай нон стоп кърменето усетих, че започвам тотално да затъпявам и сега съм се хванала с три хобита наведнъж.
Първото е плетенето. След като оплетох две шапки на малчо и една на мен, почти завърших шапката и на таткото. Мда, Николита не си единствената на тема шапки  Mr. Green Сашко прилича на жълъд в главата според татко му, така че се очертаваме семейство Жълъдови  Laughing После съм решила да му оплета вълнено гащеризонче, но се опасявам, че дотогава може и да се стопли.
Второто ми хоби, което до сега беше на абсолютно аматьорско ниво е фотографията. Купих си полупрофесионален апарат с амбицията да ползвам повече ръчните настройки и сваляне на поне 2 книги по темата, но нещо не ми остава време да чета и засега го давам на Авто режима. (Тук причината основно беше Сашко и желанието да се запечатат повече от физиономиите му и гуканията).
И третото, което е най-прясно е правенето на картички (за сега първата е още на път), чрез техниката квилинг (quilling). Много е зарибяващо и колкото и да си мислех, че е евтино хоби, вече не искам да правя сметка колко похарчих за бръмбъзлъци около него.

За четенето на книги засега съм минала на специализирани списания. Отдавна не съм попадала на хубава книга, но да си призная честно и не съм търсила усилено. Иначе съм от маниячките, които като хванат книга и не я пускат докато не я прочетат (не ме питайте как прочетох Властелина на пръстените  Mr. Green) Някой беше писал за Захира на Коелю - това беше книгата, която ме отказа от по-нататъшно купуване на нови книги на автора. В един момент взе да става прекалено отнесена за моя вкус, въпреки че като цяло останах с приятно чувство от нея.
За книгите на Фани Мутафова имам много приятни спомени. Оттогава Калоян е любимия ми цар. Четох ги към 5ти клас, когато не правех разлика между история и исторически романи. Резултатът беше едно контролно по история, което няма да забравя  Embarassed Rolling Eyes
За филмите друг път, че стана много дълго.
Ох, сори за дългия ферман. Аз всъщност исках само да се отчета. Сашко вече е 8600 и 70 см. Наддал е само 400 г, но вече му купувам дрешки за 9-12 м. Тези дни мисля да почна захранването с домашно пюре от картоф и кърма (замразена). Тук ще помоля за съвет. Кърмата леко затоплена ли да добавя преди яденето или да я сложа при горещия картоф и тогава да пасирам?  newsm78 Ако остане, а то сигурно ще остане дали да го изхвърля или на следващия ден да го притопля (дали няма да се пресече)?
Сега видях "чаршафа" на франсето, така че моя ферман направо е кратък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт