Отговори
# 510
Въобще май много мЪжове не са сами  hahaha
Ама какво да се прави, ще потърпят  Mr. Green
Франсе, дано не е нещо сериозно и ти мине  Praynig Аз цикъл вече си имам редовен и засега не са ми се върнали адските болките от преди бременността  Whistling

Ние се разхождахме днес с количката, но си беше доста студено. На мен през терасата ми се видя приятно  Rolling Eyes, едва се движехме по ледовете, ама направихме почти 1ч навън и то заради трудната проходимост.
Иначе купих пилешко н Хип и утре ще ставаме месоядни  Mr. Green
А Алекс май пак преминава през някой скок в растежа. От няколко дни е като новородено, иска да яде през 3ч и по-малко дори. Днес едва успях да му забъркам кашата с банан докато го държа с другата  ръка, а 3ч по-рано изяде повече от един буркан 190гр. зел.пюре  Shocked Направо като змей е станал  smile3504

"Срещнах" едно сладурче в сайта па-па и много ми се връзва в момента, та не се стърпях да ви го покажа  Mr. Green

Лека нощ  Hug

# 511
Здравейте  Hug
Днес на Коки му изби още едно зъбче - отново долно.Чаках първо отгоре да се покаже,но....
Фат-че , като описваш симптомите на беб-все едно за моя корем говориш  Embarassed Откакто се помня съм така,слава Богу не всеки ден.Много често коремът ми е подут до степен да не мога да си закопчея панталоните,и много ме боли...Мисля,че съм човек,който се грижи добре за здравето си,но за този проблем не съм споменавала на ЛЛ,някак все маловажен го намирам,странно ми е да отида на лекар,понеже имам много газове  Embarassed Но искам да споделя какво аз ползвам отскоро и ми помага,пък ти,ако имаш подръка хомеопат,с който да се посъветваш,може да го приложиш и на Габриел- Nux Vomica-5-9CH.У дома това е почти универсално лекарство ,за цялото семейство,за повечето стомашни проблеми.
По отношение на секса -  ами и ние сме доста грохнали вечер,докато приспим малчо,но отвреме-навреме успяваме да си обърнем внимание един на друг  luvbed И ако имаме още по-голям късмет не се налага да прекъсваме заниманията си заради събуден и разреван бебок...Мен друго ме притеснява-кога ще престане да ме наболява белега от епизотомията?!
Тъкмо смятах да приключвам и скъпия ме разсмя с един виц,който сега ще споделя с вас :

Арабски студент пише на баща си:
Скъпи татко, Берлин е прекрасен, хората са мили и на мен наистина ми харесва тук.
Единственото което ме притеснява е да ходя на лекции с мойто златно Ferrari 599GTB ,
докато всички мои учители и колеги пътуват с влак.
Твой син, Насер

Скъпи мой обичан сине
80 милиона долара току що бяха трансферирани в банковатата ти сметка. Моля те спри да ни излагаш.
Отиди и ти си купи влак.
С обич, баща ти.

всеки с проблемите си...

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 23:29 от MocaQueen

# 512
Мен друго ме притеснява-кога ще престане да ме наболява белега от епизотомията?!

Кога те боли? Мен по време на секс като че ли ми опъва някъде... Мисля, че съм зашита малко накриво... През другото време не я усещам...

# 513
  • София
Мен друго ме притеснява-кога ще престане да ме наболява белега от епизотомията?!

Кога те боли? Мен по време на секс като че ли ми опъва някъде... Мисля, че съм зашита малко накриво... През другото време не я усещам...

И аз все тва си мисля,че са ме зашили накриво Joy
Ние сме добре.Вчера бяхме на консултация вече сме 8кг(+400гр) и 70см(+2см) Grinning Започваме да се учим да пълзим,и ще започнем с месото тези дни Grinning
Чета ви редовно,но все не стигам и да пиша.
Гледам,че режима обсъждате нашия е този
8-9ч-АМ 210мл
12-13ч-зеленчуково пюре
16-17ч-каша
20-21ч-АМ 210мл
За пробиването на ушите,аз пък искам да е по-рано когато е по малка.Даже си мислех сега за март месец,но още не съм решила напълно,пък и трябва да видя къде Wink
Много студено навън Confused Ние си седим тези дни на топло,и каката си е вкъщи тази седмица,а аз като мога гледам филмчета.
целувки от нас

# 514
  • София
Добро утро!

По едно силно кафе за всички недоспали:

Франсе, дано не е нещо сериозно с тези болки и скоро да ти минат  Hug

Цикъл и аз още нямам, от време на време имам болки като менструални (но по-слаби), ама си ме боли 1 ден и после нищо.

Секс - като че ли е една идея по-рядко от преди, ама не се оплаквам Simple Smile

Днес вече и ние ще излезем за малко, трябва да купя това-онова и реших все пак да си изкопая колата (мъжът ми предлагаше той да я свърши тая работа, обаче аз изпитвам някакво мазохистично удоволствие от това занимание и не му дадох  Mr. Green). Ще пробвам и да я запаля малко да поработи, ама се съмнявам, че изобщо ще благоволи да запали - не е палена от 10тина дена и си е седяла така в студа... Ама ще пробвам, де.

Аз отивам да си допия моето кафенце, че едвам гледам, явно зъбчето, което се показва, доста мъчи Йоанна и тази нощ поне 5 пъти се събуди с рев, милата...

# 515
Добро утро!
За секса- аз нямам никакво желание, освен това също много ме боли мястото, където са ме шили/този път бях без епизиотомия/. На гинеколог все още не съм ходила- смятам тези дни да го посетя.
Не помня след първото раждане така да ме е боляло толкова дълго време newsm78. Добре, че поне като ми идва цикъла нямам вече никакви коремни болки.
Мока, честито зъбче. Мойта бебка е като вампирче- с два зъба отдолу и един отгоре по встрани и остър като кучешки Grinning
Пожелавам Ви хубав ден на топло Hug

# 516
Добро утро,

по повод болките, мога да препоръчам горещо един гел Evaviril - това са 8 ампули за 25 евро, които спомагат за уравновесяването на флората след раждане, по време на бременност и кърмене. Не е обикновен гел от дрогерията и наистина дава чудесен резултат. Моята лекарка каза, че до 1 година след раждането са възможни болки, поради скъсаните и зашити мускули (затова опъва). При мен оня гений не беше зашил мускулите, та при корекцията ме оправяха основно.
Билд има публикувана статия за истината за витамините, имам я на пдф, ако немско говорящите желаят пращам я. Всичко е доказано с изследвания, не е жълта преса!!!

# 517
Аз ще повдигна темата с яслите и детегледачките. То е ясно, че никой няма да се издаде при този недостиг в София, ама все пак, ако има някой с добри печатления от ясли - държавни/частни или му е поподнала добра детегледачка, която търси работа да сподели.
Can Can, ходи ли до детска градина и ясла Доверие? Ако можеш да споделиш информация, ще се радвам.

# 518
шушка прати ми тази статия или линк към нея, моля те Grinning
макар че точно билд си е жълто-жълта преса  Sunglasses

# 519
Привет!   bouquet

Франсе, дано няма проблем при теб.

Мока и другите, които ги боли епи-то или шевовете, може би е добре да отидете да ви погледнат за всеки случай.  Thinking Аз имах много шевове и епи, но вече не усещам дискомфорт или болка. Цикъл вече ми е идвал 3 пъти нормално.

За  luvbed намираме време, но по-рядко от преди бременността...

Аз нещо в чудо сега съм се видяла, че от болки в таза не мога да седя чак и започвам физиотерапия. Но е трудно, че нали малкият не ще шише, вода, пък и аз не мога да цедя. Малко твърда храна хапва та успяват някакси да се залисат с тати, докато ме няма, но като цяло е драма. Между другото, досега от нещата, които яде фаворити са му бананът и учудващо картофът.

Любимите играчки:
това
това
това
това
това
това
това
това
това

И много неща, които не са играчки: лист хартия, сламка, телефон, дистанционно, кърпа, чаша, лъжичка.

Шушка и на мен ще ми е интересна статията, въпреки източника.  Peace

Момичета, какви са симптомите за непоносимост към дадена храна при захранването? Тоест ако с бебето се случи "какво",  то се счита за непоносимост и трябва да се преустанови даването на дадената храна?

И за колажа с бебоците на половин годинка само Ася прояви интерес, затова предполагам, че отпада като идея. Все пак да попитам пак: Искате ли да направя колаж с бебоците ни вече на 6 месеца?

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 12:44 от Епона

# 520
Момичета, какви са симптомите за непоносимост към дадена храна при захранването? Тоест ако с бебето се случи "какво",  то се счита за непоносимост и трябва да се преустанови даването на дадената храна?

Виж тук:

http://www.moetodete.bg/zdravni-saveti/predpazvane-ot-hranitelni-alergii.html

http://www.bebe.bg/Hranene/ot3_6.htm

# 521
Правилно ли съм разбрала, че класирането за нашите деца ще излезе чак през Май месец  newsm78
А местата кога излизат и кога се прави заявка  Blush

# 522
Момичета, извинявам се, голямо съм куко, от Der Spiegel е статията. И аз не знам що Билд написах  newsm78

Сега се опитвам да открия, как да направя линк към пдф-ите и ще ги кача, ако някой знае да казва.

# 523
Здравейте Hug

Ние трети ден пропускаме рзходка, че в тия студове не ми се излиза #Crazy

Вече бебо се върти от корем по гръб и обратно, НО само, когато е на кеф или го "тормозим" да лази, полягва настрани и после се намества по гръб и се смее дяволито newsm32

Вода, не иска, давам с лъжица (понеже при вида й отваря широко уста), но максимум след третата казва: "Нееее!", затваря уста и завърта главата! И това е всеки път ooooh! Дано лятото пропие покрай батко си - той си пийва доволно водица от бебе Wink
Днес въведх спанак в комбинация с картоф на Милупа - хареса го Hug

Епона, и аз съм "ЗА" нов колаж!!! Hug
!!!Момичета, направих албум в Общият с име "Снимки за колаж - 6м." - качвайте снимки Hug!!!

За секса, ами наистина не остава много време, но при желание luvbed

Франсе, щом док е казал, че всичко е ОК, помисли дали не е от студени крака newsm78

За всички останали  bouquet Hug

И един обяд с чаша вино Wink

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 13:43 от Bulechka™

# 524

Епона, и аз съм "ЗА" нов колаж!!! Hug
!!!Момичета, направих албум в Общият с име "Снимки за колаж - 6м." - качвайте снимки Hug!!!

ОК!
Ще правя колаж със снимките на бебоците на 6м. Който иска да се присъедини да даде линк към снимка като коментар към пост ми в групата във ФБ ИЛИ да качи снимка в албума в снимка.бг. Не забравяте да напишето името на бебето! Моля, давайте само по една снимка! Simple Smile Краен срок 14ти февруари!

Препоръчително е на снимката бебето да е в по-дребен план и главата да е централно разположена, така ще ми е по-лесно за боравене. Идеална снимка примерно:

Общи условия

Активация на акаунт