Отговори
# 555

Днес имаме годишнина от както сме "тръгнали"- 8 години. По този повод да почерпя Simple Smile

Честита 7-ма месечинка на Димитър и останалите празнуващи!!!!

# 556
Ето ме и мен

Честито на всички,празнуващи своята месечинка днес!
Честит Петльов ден!

Нещо ми беше тъпо тия дни, щото за сетен път се убеждавам,че изрека ли похвала към Даниел на глас, след има-няма 30 мин всичко тотално се сгромолясва.За това повече  smile3505
Тъкмо преди 3-4 дни го похвалих колко е усмихнат и как папка и дрън-дрън и живота ми се стъжни.3 дни отказва да яде дори и кърма.Никога не съм виждала някой така да стиска уста до посиняване чак... Добре,че е баща ми,та да ми набие словесни "шамари" и да сляза малко на земята.И да разбера,че и бебетата имат нужда от почивка.И, че не можем постоянно да ги тъпчем..както винаги се оказа прав. Сега бебо уж хапва.Поне днес хапва (пу-пу)  чукам на дърво smile3538

Аз също се интересувам от бебешките бисквити.Глутена не ме притеснява в тях,притесняват ме добавките като захар,мляко и т.н. и за това и аз мисля да си ги правя.Ще се радвам,ако споделяме рецепти за бебешки манджории   bouquet

Да ви кажа, гастрото,при което ходим направо ми разби фантазиите за захранване.Всичко,което съм чела и чувала просто все едно отива на боклука.Първо ми каза,че мога да вкарам пшеницата направо, без да съм давала преди това каквото и да е било с глутен.Вчера й се обаждам,щото преобърнах света,но не намерих безмлечна каша с пшеница.Та казвам й,че съм намерила една каша, на Милупа със 7 зърна, 4 от които с глутен, като от тези 4 Дни е ял само овес и тя ми вика - нищо,давай, зърнените с глутен няма нужда да се въвеждат 1 по 1  Shocked  Че съм я купила тая каша,купила съм я, ама да я давам ли  newsm78 .Честно,ако не беше такъв специалист,препоръчван от всички,с такава мед,история - може би нямаше изобщо да й обърна внимание....

А относно Св.Валентин - тази година (до момента) не ми е никак разчувствено и лИбовно.... така че не съм мислила още за подарък за мъжо ...

За секса ако някога си намеря свестнен гинеколог,който да ме отърве от всички течения и бактерии по мен,може и да правим скоро.

# 557
stelt77,явно има нещо вярно като се замисля защото детската стая е с нарисувани стени с Мики Маус и Макуин.Знам,бях чела,че интересните картинки и рисунки през деня,нощно време се превръщат в страшилища,но когато направихме детската стая мъжа ми настояваше брат му(който рисува много хубаво)да направи рисунки на стените.Много бях против,но...........
Ето ги и рисунки

# 558
pospalana честита 8ма година и още поне толкова по 8 да имате  smile3525

stelt77 ще взема и аз да пробвам първо с домашни, но и аз като Цвети съм в чуденка за глутена как да го въвеждам, но може би щом гастрото е казала, че може направо пшеница... може да не го мисля много много  bash

а за брашното от елда, попаднах на това Имат и доставка в цялата страна Simple Smile

А св. Валентин не сме го празнували много до сега, но сигурно ще се почерпим нещо  cheers

За секса ако някога си намеря свестнен гинеколог,който да ме отърве от всички течения и бактерии по мен,може и да правим скоро.

та като стана въпрос и аз щях да питам - мамите, които са били с гъбички по време на бременността излекувахте ли се и как, че мен още ме мъчат тези гадове. Бяха ми изписал някакви вагинални таблетки, имаше ефект за малко и пак отначало почна всичко. Моята док каза, че докато кърмя няма как да се излекувам, тъй като не може да се пият хапчета  #Cussing out та се чудя и аз какво да правя  newsm78 пробиотици пих, но нямаше голям ефект. Някакви алтернативни методи знаете ли?

Хайде да ходя да обядвам, че дребния заспа  wavey

# 559
Здравейте мамчета Hug,

Гледам за бацили си говорите. Аз откакто започнах да пия лецитин по капсула на ден от чешкия ми спря течението!!! Няма да ви кажа какви очи опулих - може би седмица след като започнах да го пия и нямах течение. Пих лецитина около месец, спрях го и пак тръгна течението. Ей ся пак го пия - ами нямам течение отново! Така че ако искате - пробвайте - безвредно е Simple Smile Иначе и аз бях ходила на доки, предписа ми някакви свещички да слагам 2 вечери, след това полижинакс и после незнамси кво и се вбесих!! Хем знае, че кърмя! Бях избесняла тогава и си викам - с бацилите ще си ходя, ама детето си няма си тровя... после ми се заседя една бучка в гърдата, та така опрях до лецитина  Peace супер добавчица е Simple Smile

За захранването - дам, и при нас започна с проблеми, аз се принудих да я храня легнала известно време, за да използвам гравитацията  Joy  И аз забелязвам, че сме на периоди - ту похапваме лакомо, ту стискаме устичка - няма как - така ще е. Че и покрай зъбите нали уж губели апетит Simple Smile Ай, да проговарят, че да си казват какво им има  newsm78

Добавих и аз снимчица в албума за колажчето  bowuu Снимката ни е тооочно от месечинката   bouquet

# 560
  • Варна
Della,
за съжаление и като проговорят още дълго няма да казват какво им има Mr. Green Ето каката на 2и пловина, говори като професор, но ако е капризна и  хленчи не чакай обяснение, че е гладна , жадна , спи и се или друго.  Обикновенно трябва да гадая, че и баткото ни понякога е нервен и раздразнителен, а като се нахрани и вземе, че се успокои  Laughing
Ти какъв лецитин пиеш, виж това е добра идея.
А за гъбичките, аз съм абонирана за тях, преди години много ги лекувах, без реззултат. Накарая попаднах на един гинеколог, който ми обясни, че при мен в определени периоди се получва леко хормонално неравновесие, коео се отразява на микрофлората и създава предоставки за избуяването на гъбички. И така спрях да ги "лекувам", от време на време ми беше казал да си правя промивки. И ето дори сега преди няколко седмици имаше период, се бяха обострили, много ме дразнеха, голям сърбеж. Подмивах се външно с тетра със сода или лайка , че дори и само вода със сода. Малко ме облекчи, а сега съсвсем ми минаха, тъй че това е до организъм. Не какзвам, че трябва да се пренебрегват или да не се лекуват и да не  ходи на лекар, но при мен си го знам проблема. виж с бактериите трябва повече да се внимава.

# 561
Сали, чешкият го овдят уж най-добър от тези на пазара, защото не е на хапчета, а капсули - като рибеното олио. Та за http://apteka.framar.bg/12005629/%D0%BB%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%82% … %BA#axzz1lEe7en7K става въпрос. Цената в аптеката е около 11 лева, не го гледай този сайт  #2gunfire - обирджии!!! А това лецитинът се води за стимулиране на мозъчната дейност, подсилване на паметта. Кърмачките го пием за отпушване на запушени каналчета. Абе, хранителна добавка е, със сигурност не пречи дано ти помогне!  Peace

# 562
# 563
Току що се върнахме от ортопеда.
Доста съм изнервена,защото само си мънкаше под носа и нищо конкретно не каза.Само направи забележка,че късно сме почнали да го слагаме да сяда(трябвало още от 3-ти месец   Shocked) и че не трябва много-много да го нося в слинг   Naughty
Иначе,вероятно има някакъв мускулен дисбаланс,ще изчакаме още месец и ако няма промяна ще ходим на невролог...
Galla ,на тъмно ли спят децата ?Дали някоя нощна лампа няма да реши проблема?Аз бях доста страхлива като малка и доста докъсно спях на светло.
Saly ,и при мен положението с гъбичките е същото от много години насам.Последно,по препоръка на гинеколожката се лекувах по време на бременността.Но досега не съм намерила трайно решение на проблема.Дали да не взема да  пробвам и аз с лецитин  newsm78

# 564
  • Варна
Della,
благодаря, ще го тествам заради кърмата, пък ако има и друг ефект. добре дошло. Peace

За гастроентеролозите, ами много странно , но и аз жях ходила с каката пи една дето е уж светило тук , и тя ми друсна една много хард схема на захранване, набързо доста продукти. Не знам що така са смели . newsm78

# 565
Току що се върнахме от ортопеда.
Доста съм изнервена,защото само си мънкаше под носа и нищо конкретно не каза.Само направи забележка,че късно сме почнали да го слагаме да сяда(трябвало още от 3-ти месец   Shocked) и че не трябва много-много да го нося в слинг   Naughty
Иначе,вероятно има някакъв мускулен дисбаланс,ще изчакаме още месец и ако няма промяна ще ходим на невролог...
Какво му има точно, защото аз не разбрах  какъв е пробелмът? Защо от 3-ти месец да се слага да сяда, като всички казват от 6-ти и какво общо има слинга? newsm78
Много въпроси но не разбирам нещо логиката на нещата

# 566
Уффф... След над 6-часова битка, малкото се предаде, надупи се и заспа... Голямото и то отнесе плувката, като няма с кого да се гони и бори...  Laughing

Гледам пак нищим глутена...  Laughing   Мисля, че няма проблем да се въведе с пшеница... Аз го въведох с коричка хляб, но в малки количества... Т.е. ако се дава с пшеничена каша, може би количеството трябва да е по-малко... Логично по този начин и наличието на глутен ще е по-малко... На мен бисквитките ми трябват, за да давам елда, ориз и подобни неща, които детето няма как да си взема и яде само (че нали не давам каши)... Пък и да се учи да дъвче и гризка... Ще поръчам разни брашна от сайта, който eka даде... Гледам имат и зърнени, от които също не успявам да намеря в нашите магазини... Много обичам варена пшеница, но не от груханата, на която са обърсали всичко ценно, а пълноценна пшеница... Наложи се да чистя такава от хамбара, но много хамалогия и се отказах...  Laughing

За бубите какво да кажа...  Rolling Eyes  Има цяла тема във форума, не зная вече коя поред... Мъчиха ме по време на първата бременност и "лечението" само успокояваше симптомите... Изчезнаха след като родих... Този път пак имах по едно време, но отказах предписанията на гинеколога... Предположих, че като родя отново ще изчезнат и така и стана... Обаче съм сигурна, че традиционното лечение нищо не лекува... Откакто пък се "запознах" с ГНМ, съвсем се обърках отде се вземат тия гъби при мен и какво да ги правя, ако посмеят да ме тормозят пак...  Crazy

# 567
Аз пазарувам от магазина, който eka е посочила и имат доста неща.
Също препоръчвам този:
http://www.balevbiomarket.com/ - има го в мола на цариградско, но май и онлайн продават
Galla, тези картинки ми изглеждат страшники за през нощта. Аз като дете също си фантазирах разни неща и ме беше страх от ....лампата например, наглед безобидно, но аз си я виждах по особен начин и си ме плашеше. Може би трябва да се провокира детето да каже какво го притеснява.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 09:21 от mother_of_twins

# 568
Привет, момичета Grinning

След як студ от два дни в Банско вали як сняг. Сгушили сме се на топло с бебата и не мърдаме никъде.

MocaQueen, при кой ортопед водихте детето?
Странна препоръка за сядане от 3-ти месец  ooooh!
Дали не трябва още едно мнение да потърсите newsm78

Глутена въведох с овесена каша, след това ечемик(в бисквити Плазмон, на които хич не харесвам състава. Дадох ги само заради ечемика. Последно въведох пшеница с пюре на ХИП- Пълнозърнеста каша с круши). Ще продължавам с корички хляб Wink

Дано излекувате гадинките, аз нямах проблем по време на бремеонност и сега също.

# 569
Здравейте!!!
Минавам да дам идея за чистене на пода ,че с тези пълзящи бебета
http://apteka.framar.bg/23001486/%D1%86%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE% … BB-#axzz1lIpp4i9z
има и други вариянти  по- евтини  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт