Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Явно е, че не си гледала нито едно интервю с него, а приказваш просто ей така...какво толкова странно има в това, едно семейство да желае да запази нормален начин на живот след като са си живели спокойно и подредено  newsm78.. а и никъде и никой не е казал, че жена му няма да бъде с него където и когато трябва Peace

И защо реши, че не съм гледала интервюта с него?
Няма нужда никой нищо да казва, то се видя какво е отношението и.  Stop

# 391
  • София, център

Ами какво друго да каже? Жена ми не желае да се ангажира по никакъв начин с начинанието, в което съм се впуснал? Естествено че ще каже, че е негова идея, иначе съвсем ще го вземат за безгласна буква.

Явно е, че не си гледала нито едно интервю с него, а приказваш просто ей така...какво толкова странно има в това, едно семейство да желае да запази нормален начин на живот след като са си живели спокойно и подредено  newsm78.. а и никъде и никой не е казал, че жена му няма да бъде с него където и когато трябва Peace
[/quote]

Не ме интересува какво ти е ясно и какво не, но ако е желаел да си запази нормалния начин на живот и да си живее спокойно и подредено, тогава не е трябвало да се съгласява да го кандидатират за президент.

Айде без смешни умотворения.

# 392
  • Русе/София

Но защо си мислите, че жена му го отсвирва, след като във всички интервюта които съм засичала  по тв съвсем ясно обясни, че ТОЙ не желае да променя статуса на семейството си и ще се опита да запази  нормалния начин на живот на 3-те си деца и съпругата си ...
Защото уж е умен и интелигентен човек,и би трябвало да си даде ясна сметка,че няма как да запази статута си на обикновен човек ,ако ще и с 5 деца да е.Все пак до сега е бил в медийното пространство и му е ясно,че от сега на татък нещата ще бъдат съвсем други.

# 393
  • София, център
Еле па в момента, когато го гледат под лупа.
Голям фал старт.

# 394
  • Варна
А представяте ли си какво му е на Бойко в момента?  Laughing Така да затъмняват светлия му рейтинг. Сигурно и е бесен на Юлияна.

# 395
  • София, център
А представяте ли си какво му е на Бойко в момента?  Laughing Така да затъмняват светлия му рейтинг. Сигурно и е бесен на Юлияна.

Laughing верно!

# 396
  • София

Laughing верно!

А, той най-вероятно си дава сметка какво ще излезе от устата й, ако я сложи пред камери. По-скоро е доволен Simple Smile

# 397
  • София, център

Laughing верно!

А, той най-вероятно си дава сметка какво ще излезе от устата й, ако я сложи пред камери. По-скоро е доволен Simple Smile
Абе едва ли ще й излезе нещо от устата, даже и да я набара камера някъде.
Тя е достатъчно красноречива и с мълчанието си.

# 398
Според мен по-добре, че не се е явила. Не й трябва на жената да й се натискат репортери и жълти журналисти на вратата, а после да измислят врели-некипели (не стига, че и от отсъствието й измислят "теории" Laughing). После ще почнат и с децата му, с майка му, със стринка му и всички мира няма да имат Crazy. Семейството е едно, работата друго. Той е президента, тя просто му е съпруга Peace. Вярно, неговата работа не е като тази на останалата част от населението, ама какво пък, да седнем да ревем ли, че не се е явила...

# 399
  • София, център
Ама никой не реве, че не се е явила.
Коментираме неявяването й проява на какво е, не ревем. Той ще реве.

# 400
Журналистите реват, че нямат снимков мат'рял Wink

# 401

Коментираме неявяването й проява на какво е, не ревем.
Проверих я - зодия Водолей е Grinning - тоест кукувица, нестандартна  и бунтар. Изобщо не ме учудва поведението и щом е Водолей. За красива не е красива, съвсем обикновенна жена. Но аз харесвам различните хора и ми става приятелка. Grinning Peace

# 402
Нетът е пълен със снимков материал. Пък и колко снимки можеш да пуснеш от едно протоколно събитие.

# 403
  • София, център
Журналистите реват, че нямат снимков мат'рял Wink
Абе, не точно  Twisted Evil. За снимки, имат. Най-малкото интернет бъка.

# 404
Хората по света искат да знаят кой влияе на президентите им, щото от това зависи националната сигурност на държавите им. Президентът е и главнокомандващ - нещо, дето никой журналист и "журналист" не спомена ни веднъж (и Цецка не продума даже).
Затуй всичко се осветява около тях. Семейството - да не говорим.
Тука, у БеГе - феномените Плевнелиеви: "Не сме ви длъжни".

ПП
Президентът "олицетворява единството на нацията" също, де - нещо, което всички "журналисти" припяваха. Пък той единството на семейството си не можа да олицетвори мейби.

Общи условия

Активация на акаунт