Новата президентша

• 99 302
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 795
  • София
абе явно не знаеш разликата между поданик и гражданин, ама иначе неизползваеми думи, знаеш, признавам Crazy

Нито сме поданици на празидента, нито сме негови граждани, но сме поданици на Република България и сме нейни граждани. Но ако сега ти се ще да си по- умна от мен опитай, вярвам, че и да се окаже, че не си едва ли ще успееш да го разбереш, та ще си легнеш с умивка тази вечер. Wink

И да се върнем на въпроса - президентът ли е за ожалване или жена му.
Ние, уви.
Така е. Поданици и граждани сме на една пародия.

# 796
И защо трябва да демонстрира радостта си, уважението към успехите на съпруга си пред цяла България и камерите?
А не у дома, с децата си и него, в неформална и уютна обстановка?
Къде виждате чак такава драма?

# 797
...Президента трябва да се докаже с делата си, а не с демонстрации на жена си.

Образът на президента го рисува и обкръжението му. Особено най-близкото.

Щом той ще представлява всички българи - нас и страната ни, всичко около него трябва да е на светло. Да могат да се задават въпроси, да могат да се получават отговори.

Ти как мислиш - може ли жена му да му влияе? Дори само с това, че е прехвърлил целия си бизнес на нея? Или с разбиранията си, с морала си, с обвързаностите си, с друго?

Какъв е проблемът, всъщност - Не иска да я виждат другите? Или не иска да й задават въпроси?

# 798
Драмата е огромна, а пържолките, кепето и съпругата бунтарка са само върха на айсберга.
Нужна е и мисъл, но и желание за да се разбере.

# 799
И защо трябва да демонстрира радостта си, уважението към успехите на съпруга си пред цяла България и камерите?
А не у дома, с децата си и него, в неформална и уютна обстановка?
Къде виждате чак такава драма?
Защото така е редно и така се прави - пред обществото те са президентското семейство - в къщи, могат да са си каквито си искат - тя "пич" - той -да сменя памперси, например.

# 800
Мен ме интересува какъв е човекът, който може да обяви война от името на страната ни и какви хора му влияят.

# 801
А той може ли да обяви война без съгласието на Парламента  newsm78

# 802
А мен ме интересуват делата, а не протокола, демонстрациите и външния вид.
Всички предни спазваха протокола, но видяхме до къде я докараха.

# 803
А той може ли да обяви война без съгласието на Парламента  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635461.msg20877897#msg20877897

# 804
Оставам с впечатление, че за много хора е по-важно да си имат "президентша", "премиерша", "кметша", "попадийка", "генералша", "докторша", "професорша", "директорша", "адвокатша", отколкото реални специалисти, които заемат длъжността и които смислено си вършат работата.
Аз искрено се надявам г-жа президентшата да няма никакво влияние над съпруга си, когато той взема решения за държавните дела. В този смисъл ми е абсолютно все едно дали се кипри зад гърба му, или си стои вкъщи с децата.
Клетви, встъпване в длъжност, изявления, президентски укази и т.н са все служебни задължения на президента, а не на съпругата му. И нейното НЕприсътвие не означава НЕподкрепа. У дома, като си го гушка по юргана, може и да го подкрепя, това никой от нас не знае дали е така или не.

# 805
 Гласоподавателите са избрали него, а не нея, та да я гледат. Мен лично въпросната жена ни най-малко не ме интересува.

# 806

Да, той формално я обявява (все пак трябва някой да го направи), но нещо ми се върти из главата, че първо трябва да се вземе решение от Парламента  newsm78
Може и да бъркам

# 807
...Аз искрено се надявам г-жа президентшата да няма никакво влияние над съпруга си, когато той взема решения за държавните дела...

Откъде са ти впечатленията?

ПП
Nenna, в препратката си пише.

# 808
Не мисля, че онези, които очакваха да я видят, се притесняват от това, дали г-жа Плевнелиева подкрепя мъжа си, как и къде точно го подкрепя и ще му оказва ли влияние върху управленските решения. Някаква обида тегне. Сякаш въпросната ги намира за недостойни да се яви пред тях.

# 809
Оставам с впечатление, че за много хора е по-важно да си имат "президентша", "премиерша", "кметша", "попадийка", "генералша", "докторша", "професорша", "директорша", "адвокатша"...

Грешни са ти впечатленията, да знаеш.

У дома, като си го гушка по юргана, може и да го подкрепя, това никой от нас не знае дали е така или не.

Да си дойдем на думата. В основата на всичко е сексът. Wink

Гледам клонът горе ще се скърши. Чакай барем аз да сляза. Разотивайте се, бе хора. Няма ли хубав филм по Нова?

Общи условия

Активация на акаунт