Новата президентша

• 99 347
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Добрутро колежки Simple Smile Нищим ли я още госпожата  Laughing
Аз продължих вчера с експериментите си да разбера колко голям е аджеба тоя скандал, и поразпитах колегите си - млади интелигентни хора - грам интерес не проявиха, някои знаеха, че не е била и не им пукаше, някои за сефте чуха от мен Simple Smile
Добре, че е тая тема да има с кой да си обсъждам фундаменталните проблеми на етикета и протокола, браво за ентусиазма  Hug Че извън мамата събеседници по темата нЕмам Simple Smile

Сега, на клюката. Някой чел/гледал ли е нещо ново по темата? Видях, че сте писали, че имало статия в Преса и са говорили за това при Милен Цветков, нещо ново да сме научили  Flutter

# 1 621
  • Варна
Аз откзвам да чета журналистически писания по темата. Всичко писано вече е обсъдено в БГ мама.  Laughing
Един от материалите , които все пак прочетох беше на Дойче Веле, мааалко съм обидена на журналистката, може ли да си позволява да нарича българите - "робски кошер" ? Rolling Eyes

# 1 622
  • При хората, които обичам
В "Тази сутрин" по БТВ ще нищят темата.

# 1 623
Бърди,
да ти дам малко от моите колеги, всички имат отношение към въпроса - положително, отрицателно, всякакво.

# 1 624
...Забелязахте ли как се смени ника на потребителката от Циркачка, на Обичайте...
Яд те е, че още на премиерата, за първите часове регистрация, Циркачка успя да напише повече от 40 мнения. Ето, че завиждаш  Laughing

# 1 625
  • София
Бърди,
да ти дам малко от моите колеги, всички имат отношение към въпроса - положително, отрицателно, всякакво.

Мерси, Аргун  Hug Ако закъсам, ще свиркам  Grinning

# 1 626
Няма да е безвъзмездно, ти ще ми дадеш малко от твоите, за да си обсъждаме други неща. Понеже във ФБ всичко ми е Ю., Ю., ББ - омръзва.

# 1 627
Браво на Плевнелиева, че няма намерение да е участничка в цирка наречен български политически елит.

Юлияна??? Хм, защо имам усещането, че зад този ник е самата президентша  Wink  

Ха-ха-ха! Тук наистина е голям цирк! Нямате ли си други по-смислени занимания от това да плюете хората, които даже не познавате и никога няма да познавате?????

Никога не се казва никога, тук е необятно, идея си нямаш кой кого познава. Laughing

# 1 628
  • При хората, които обичам

Изобщо не съм сигурна, че въпросът се обсъжда само тук и само бг-мамките се интересуват от него. Фактът, че тази статия е прочетена 195 686 пъти, докато далеч по-информативната е видяна от едва 8 086 човека, на мен ми говори много.

# 1 629
  • София
Няма да е безвъзмездно, ти ще ми дадеш малко от твоите, за да си обсъждаме други неща. Понеже във ФБ всичко ми е Ю., Ю., ББ - омръзва.

Дийл Simple Smile

# 1 630
...
Аз продължих вчера с експериментите си да разбера колко голям е аджеба тоя скандал, и поразпитах колегите си - млади интелигентни хора - грам интерес не проявиха, някои знаеха, че не е била и не им пукаше, някои за сефте чуха от мен Simple Smile
...

И аз си го направих този експеримент. В моето обкръжение масовите реакции бяха с елемент на възхита от "смелостта" ѝ, но всички единодушно на мнение, че е лееееко прекалено. Никой не драматизира, но повечето заявиха: "Да се беше появила за 10 минути на церемонията пък после да си продължи по пътя". Което всъщност се припокрива и с моето мнение. Не е кой знае каква драма, но това "крещене" "няма да ви се покажа" ми дойде в повече. Въпреки че осъзнавам голямата, дори огромна роля на медиите в случая. Ако не се беше споменало хиляди пъти в деня на церемонията, можеше и да не забележа аз лично, че я няма дамата.

# 1 631
Гледам в момента БТВ....
И все повече си мисля,че това е един замислен PA.Не знам защо,може би има нужда от реклама за бизнеса си,или за нещо друго,но определено е рекламен трик.
Защото тя и досега беше в сянката на мъжа си.И това демонстративно сега "Няма да стоя зад мъжа си!" е най-малкото смешно.
Някой знаеше ли нещо за нея,преди мъжа й да стане президент?Не.
Била е в сянката на мъжа си,и явно ще продължава да бъде.
Чудя се за каква независимост ,освен финансова ,става дума.
Много селско!Да ме прощават селяните ....

# 1 632
  • UK/София
Добре, че е тая тема да има с кой да си обсъждам фундаменталните проблеми на етикета и протокола, браво за ентусиазма  Hug Че извън мамата събеседници по темата нЕмам Simple Smile

Да, но неинтелигентните хора извън България доста се интересуват от този скандал.Със сигурност темата не се бистри само в този форум! FlutterЧета темата с интерес от самото начало.

# 1 633
  • София
Не разбрах защо си го почервенила това за интелигентните? Не съм искала да кажа нищо срещу тези, дето се интересуват, най-малкото защото аз самата съм първа кипра в темата, както се вижда Simple Smile Написах го, за да уточня, че не работя с нискоквалифицирани възрастни черноработници, без абсолютно никакви намеци в никоя посока  Peace

# 1 634
  • Варна
Ако някой може да ми каже, как с английска гимназия и право се става ИТ специалист, ще ми направи голяма услуга. Обичайте ?
В това трудно време, никак не е излишно да придобия още една специалност. Аз даже имам "основа" с техническо образование.  Mr. Green
И да ви изпреваря, от "пепелянките" съм.

А Георги Тошев ми падна сериозно в очите.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт