Новата президентша

• 95 974
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 920
Мисля, че е напълно възможно.
Както и храната за патриарх Максим, доколкото знам.
Както и че не е практика само у нас.

# 1 921
Значи не може да отиде на гости у майка си примерно и да хапне ?
Много гадно.

# 1 922
  • София
Кажете наистинали всичко ,което хапва президента минава през някакви проверки ?

Естествено, че минава проверки. Винаги е било така. Има си специален отдел, който се занимава с това.

# 1 923
Кажете наистинали всичко ,което хапва президента минава през някакви проверки ?

Естествено, че минава проверки. Винаги е било така. Има си специален отдел, който се занимава с това.

Ми, да! Днес гледах Първанов по БТВ - какъв е убавец и свеж, от храната ще да е   Mr. Green

# 1 924
Понеже много се мрънкА колко щяло да натежи на данъкоплатеца охраната извън резиденцията, пък сега никой не коментира икономиите, които се правят от липса на чистачки, гувернантки, готвачи, транспорт, отопление и пр. благинки, неотказвани от бившите 1-ви дами и домочадоето им.

# 1 925
Вижте едно есе посветено на президентшата, мисля че авторът е прав, има нещо нефелно в нея,"Въртоглаво" дето се казва...

# 1 926
Забравих да го постна...http://www.blitz.bg/news/article/129466

# 1 927
Понеже много се мрънкА колко щяло да натежи на данъкоплатеца охраната извън резиденцията, пък сега никой не коментира икономиите, които се правят от липса на чистачки, гувернантки, готвачи, транспорт, отопление и пр. благинки, неотказвани от бившите 1-ви дами и домочадоето им.

А ти защо мислиш, че президентската вила в Бояна е затворена, заключена и няма никой там?
Какви икономии, ако се охраняват и поддържат 2 къщи вместо само една.

# 1 928
А ти защо мислиш, че президентската вила в Бояна е затворена, заключена и няма никой там?
Какви икономии, ако се охраняват и поддържат 2 къщи вместо само една.

Ами ако има раздут щат, да се оправят. Аз не държа хора, да им плащам, когато няма работа за тях.

# 1 929
И каква стана тя от цялата работа? Юлияна командва и президента, и НСО. Всички по нейната гайда се въртят и скачат. Тази жена срина тотално авторитета на институцията Президентство. Съчувствам на г-н Плевнелиев и не бих гласувала за него на следващите избори.

# 1 930
  • София
И каква стана тя от цялата работа? Юлияна командва и президента, и НСО. Всички по нейната гайда се въртят и скачат. Тази жена срина тотално авторитета на институцията Президентство. Съчувствам на г-н Плевнелиев и не бих гласувала за него на следващите избори.
Мислиш ли, че му пука?

# 1 931
Не знам, не го познавам, нито пък той мен  Laughing

# 1 932

Бе не е ясно (ти за таз картинка на аватара имаш ли авторски права?)

# 1 933

Бе не е ясно (ти за таз картинка на аватара имаш ли авторски права?)

ACTA и до аватарите ли опря?

# 1 934
Бойко в Панорама преди малко каза, че се кефил на острия език на Плевнелиева, който демонстрира по социалните мрежи. И че "Бойкомет" било много готино и остроумно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт