Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хайде и аз тук.  bouquet
От англииското за колко време пристигат долу-горе,че скоро не съм поръчвала?
Сега си поръчах тези:http://www.javari.co.uk/dp/B005BP61GQ?ie=UTF8&pf_rd_r=04994F … p;pf_rd_s=right-1.Някой има ли наблюдения на модела?

От английския сайт поръчвам в петък понеделник са при мен.От немския поръчвам в понеделник петък са тук. Simple Smile

# 31
Набелязала съм си няколко модела на Хъш Пъпис, ама ще поизчакам тогава до февруари. Дано да ги намалят още малко, ако не свършат Mr. Green

Как са обувките на Carvela като размер, отговарят ли си?

# 32
Хайде и аз тук.  bouquet
От англииското за колко време пристигат долу-горе,че скоро не съм поръчвала?
Сега си поръчах тези:http://www.javari.co.uk/dp/B005BP61GQ?ie=UTF8&pf_rd_r=04994F … p;pf_rd_s=right-1.Някой има ли наблюдения на модела?

От английския сайт поръчвам в петък понеделник са при мен.От немския поръчвам в понеделник петък са тук. Simple Smile
Благодаря  Hug Значи бързичко пристигат,ще чакам моите към понеделник.Нямам търпение да ги видя.

# 33
  • Sofia
Аз не съм виждала в немския сайт HUsh Puppies.

Един въпрос - как е естествена кожа на немски, че се обърквам нещо?

# 34
Добро утро, от английското са ми писали, че са ми изпратили пратката по Royal Mail. Това по пощата ли трябва да значи?

# 35
  • Бг
Добро утро, и аз се надявам на намаление, но да видим. Да не стане като очакванията за "Черния петък" Simple Smile.
vaflichka, "Leder" - е естествена кожа на немски.
kkk_taralejka, да, по пощата. От английския скоро не съм поръчвала, но преди всички обувки от там са ми идвали в пощата.

# 36
  • у нас
какъв е този код 30/60 newsm78

# 37
  • Бг
Tommelise, това беше много хубав код, при поръчка от 60 и над 60 евро ти намаляваше стойността с 30 евро. Половината форум се обзаведохме с обувчици тогава, и сега като пуснат по-малко намаление и не ни харесва  Joy. Има да въздишаме по този код, и да се надяваме да пуснат пак нещо такова. След това пуснаха един друг, който намаляваше при поръчка от 70 и над 70 евро с 30 евро общата сума.
И сега за това се надяваме да ни пуснат пак нещо такова Simple Smile.

# 38
Добро утро, и аз се надявам на намаление, но да видим. Да не стане като очакванията за "Черния петък" Simple Smile.
vaflichka, "Leder" - е естествена кожа на немски.
kkk_taralejka, да, по пощата. От английския скоро не съм поръчвала, но преди всички обувки от там са ми идвали в пощата.

Благодаря за отговора   bouquet

# 39
И аз бленувам пак за онова кодче 30/60 в немското  Blush Rolling Eyes Praynig..Иначе си проверявах миналогодишните поръчки ,големите намаления са били в началото на февруари -по това време си взех Игълсите на ХПъпис-за 33 лири !!

И аз погледнах миналогодишните - в края на февруари съм поръчала ботуши Хъш Пъпис за 27 лири.

В очакване съм на тези ботички:
http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/276-8789912-1724266/ … 46%26pageCode%3Dd

# 40
  • Пловдив
tinki winki имам ботушите на Тамарис с цветето. Това което мога да кажа е, че модела е малко свободен, на мен са ми леко широки в глезена, нагоре по крака ботуша също е по-широк.  По принцип нося 36, но ботуши поръчвам 37. На Тамарис специално два чифта ботуши си поръчах и съвсем леко са ми свободни 37-ми номер. На мен ботушите ми харесват и си ги нося с удоволствие, леко са подплатени, а подметката им е дебела и почти не се пързаля. Ако съм успяла да помогна ще се радвам Simple Smile

Благодаря ти за информацията   bouquet!Много даже ми беше от полза  Hug

# 41
  • София
От този сайт ме изумиха с бързина. Направих първата си поръчка вчера по обед и след няма и 2 часа беше изпратена. Все едно знаят, че спешно ми трябват ботуши  Grinning

# 42
  • у нас
ауууу тоз код....дано го пуснат Praynig

# 43
Отново влизам с въпрос - по съвет от съфорумки тук, вчера пуснах поръчка до мой адрес на обувки, за които пишеше, че не се доставят извън UK. Сега статуса ми е
Items dispatching soon:
Delivery Estimate: 24-Jan-2012 - 01-Feb-2012
Колко време трябва да изчакам за да се разбере дали ще ги пуснат или ще анулират поръчката.
Благодаря ви предварително.

# 44
  • София
Отново влизам с въпрос - по съвет от съфорумки тук, вчера пуснах поръчка до мой адрес на обувки, за които пишеше, че не се доставят извън UK. Сега статуса ми е
Items dispatching soon:
Delivery Estimate: 24-Jan-2012 - 01-Feb-2012
Колко време трябва да изчакам за да се разбере дали ще ги пуснат или ще анулират поръчката.
Благодаря ви предварително.
Ще ти ги доставят  Peace щом се подготвят за изпращане.
Ако не се доставяха нямаше да те допусне до плащане т.е. да завършиш поръчката (излиза ти съобщение,че не се доставят и ти дава възможност да смениш адреса )

Общи условия

Активация на акаунт