Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Василиса Прекрасна подкрепям написаното от Ронка относно номерацията на детските обувки. Синът ми е на 1г. и 8м. и в момента носи 22-ри номер. Гледам второто моделче, което си дала и се чудя как се обува на толкова малко дете ботуш без цип, връзки или лепенки. Казвам го от опит, защото по Нова Година едната ни баба ни подари страхотни ботушки размер 22 с цип от страни. Синът ми е със пухкаво краче и не можахме да обуем ботушките. Поне при нас най-удачен за обуване се оказа варианта с лепенки отпред.

# 346
Здравейте! Моля за помощ относно опцията: 100% Prix bas garantis или 100% Price Match Guarantee

Една чанта, която съм си поръчала от френското Джавари (и дори още не е дошла) е драстично намалена. Бих искала да им пиша. Да попитам мамите - какво точно им пишете?
Може ли някой да ми помогне с френския, че Гуугъл трансейта май е доста неточен?

Мерси много!   bouquet

# 347
Получих си ботичките от немския сайт /за 4 дни/ - на Марко Тоци са и си отговарят номерата. Четох мнение, че са умалени, но не дъм съгласна. Сега чакам и едни обувки на същата марка и пак ще споделя.
Кои са ботите,би ли дала линк?

# 348
  • София
Здравейте! Моля за помощ относно опцията: 100% Prix bas garantis или 100% Price Match Guarantee

Една чанта, която съм си поръчала от френското Джавари (и дори още не е дошла) е драстично намалена. Бих искала да им пиша. Да попитам мамите - какво точно им пишете?
Може ли някой да ми помогне с френския, че Гуугъл трансейта май е доста неточен?

Мерси много!   bouquet

Отваряш началната страница на сайта най-отдолу натискаш Prix bas garantis , отваря се страница с много текс и един активен линк натискаш го и те изпраща при нещата които си купила.Намираш си чантата и натискаш срещу нея бутона, прехвърля те на нова страница, на която има снимка на избрания от теб артикул и 2 празни полета в първото Site des concurrents :
 слагаш линк на по-ниската цена която си намерила, във второто пишеш ниската стойност и натискаш pris bas  и готово  Laughing, ще получиш мейл когато ти възстановят сумата.

# 349
  • Пловдив
РОНКА, ДИЛЯНСКИ  Hug много ви благодаря за насоките. Ще заложа на 22 номер. За обуването изобщо не се бях замислила Blush Сега пробвах да и сложа едни обувчици със цип и наистина е трудничко. Така че ще взема с лепенки определено.
Просто ми е направило впечатление, че тук много дечица на година и половина - две ходят с гумени ботуши и затова мислех да и взема и едни такива за по-дъждовно време. Ще помисля още все пак.
Много ви благодаря още веднъж   bouquet

А впечатления от Scout
http://www.javari.de/Scout-180108-M%C3%A4dchen-Stiefel-aubergine … JOF4%2CB005UJZ4KC
и Richter
http://www.javari.de/Richter-Kinderschuhe-61-1673-1451-M%C3%A4dc … JOF4%2CB005UJZ4KC
Prinzessin Lillifee
http://www.javari.de/Kinderschuhe-M%C3%A4dchenschuhe/s/ref=topna … 45%26pageCode%3Dd

# 350
  • Бургас
Получих днес поръчаните на 18.01 от немския сайт боти ara 43 номер-мисля че си съответстват.

# 351
Здравейте. Днес получих тези
http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-26200-27-Damen-Stiefel/dp/ … p;sizes=536901031|536902031|536903031|536904031&node=547241031&sort=price&onsale=1&page=3&nodes=547241031
 от дата 19.01. Естествена кожа , много топли , но за съжаление подметката е равна , а аз на равно не мога да ходя. Ако искам да ги върна , явно транспорта ще е за моя сметка. Как е най изгодно и как става връщането. То проблемът е че нямат никаква забележка и нямам основание за връщане.

# 352
http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-26200-27-Damen-Stiefel/dp/ … p;sizes=536901031|536902031|536903031|536904031&node=547241031&sort=price&onsale=1&page=3&nodes=547241031
 от дата 19.01. Естествена кожа , много топли , но за съжаление подметката е равна , а аз на равно не мога да ходя. Ако искам да ги върна , явно транспорта ще е за моя сметка. Как е най изгодно и как става връщането. То проблемът е че нямат никаква забележка и нямам основание за връщане.
кой номер са? пусни ги за няколко дни в размените, ако никой не ги иска- връщаш с пощата и си поемаш разноските  Peace

# 353
  • София

И аз се интересувам от номера  Peace

# 354
  • Бургас
И аз за номера!  Laughing
Черни или бели са?

# 355
  • София
Em, видя ли колко желаещи, а ти ще ги връщаш  hahaha

# 356
Здравейте !
Признавам си , че не следя редовно темата . Не съм поръчвала досега, но мисля да го направя тези дни .Сега попрочетох няколко странички назад. Искам да се извиня ако съм досадна на някой с въпросите , които имам  Embarassed
# доколкото разбрах детски обувки се поръчват само до английски адрес , следователно до превозвач. А ако се наложи да ги върна ? Разбрах , че е за моя сметка . Но превозвачът съдейства ли за такава услуга ?
Преди малко направих запитване до КД, защото ползвам тях , но ми отговориха , че до този сайт няма да мога да ги върна !?

# 357
Radani детските обувки могат да се поръчват и до БГ адрес, но ти начисляват 20% ддс, тъй като за Англия тези стоки са освободени.
Дори с превозвач да ги поръчаш после не е проблем да ги върнеш с БГ пощи от тук, просто си поемаш разноските  Peace

# 358
Radani детските обувки могат да се поръчват и до БГ адрес, но ти начисляват 20% ддс, тъй като за Англия тези стоки са освободени.
Дори с превозвач да ги поръчаш после не е проблем да ги върнеш с БГ пощи от тук, просто си поемаш разноските  Peace

Благодаря за бързия отговор !
  bouquet

# 359
  • София
Куриера най-накрая ме навести и ми донесе тези Hush Puppies - размер 5UK, цвят Camel Suede. Поръчах ги на 20 Януари, имаше малко забавяне, за което Джаварци ме уведомиха и на 23-ти Януари ми ги изпратиха.
Ботушките са страхотни, на снимката са една идея по-жълти или на мен монитора така ми ги дава. Дължина на стелката 24,5см. Абсолютно точни са ми, даже една идея тесни отпред. Аз съм с тесен към нормален крак, т.е за по-широк крак трябва да се вземе номер отгоре. Това е поредния случай, в който таблицата в сайта не отговаря на истината. Високи са до средата на прасеца. Подметката е много мека и удобна. Ето и малко снимки:
1, 2, 3, 4, 5, 6

Общи условия

Активация на акаунт