Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,моята приятелка се  мъчи да пусне от немското джавари и как да разберем дали е успяла имейл ли трябва да получим и до колко време защото  проверяваме пощата и няма  а тя уж  я пусна вчера Embarassed newsm78

# 661
Най-накрая си харесах и си поръчах портмоне: http://www.javari.co.uk/dp/B004YVO25A?ie=UTF8&ie=UTF8 И с кода за намаление излезе по-малко от 10 паунда.

# 662
Nin, от профила отиваш на Mein Konto - Bestellungen anzeigen. Там ако няма поръчка, значи не е направена. Мейл по принцип веднага изпращат. За да се направи поръчката, след въвеждане на данните за картата, в следващия прозорец трябва да се натисне бутонът Bestellung abschicken.

# 663
Здравейте, момичета!
Пуснах си поръчка преди 2 дни за дамски обувки и сандали от Javari.co.uk, но видях, че са ми начислили ДДС. Така ли трябва да е? Мислех, че само за детските се отнася.
Благодаря!

Провери ли си сумата (сбора) как е , фактурата за плащане винаги излиза така отгоре е цена без ДДС отдолу е начислено ДДС, общо трябва да е като цената в сайта , в немското има 1% разлика , защото БГ ДДС-то е по-високо и автоматично го приравнява  Peace

# 664
Мнение за тези да имате:

В отзива купувачката твърди, ча са и големи  Rolling Eyes
Ще ми се някой, който ги има да сподели за височината, че хем харесвам високо, хем хич ме няма в ходенето на такова.
Имам подобни, фасонът е същия, но са с връзки. Подметката е абсолютно същата. От SprtsDirect са и пак са китайско производство. В №7 изобщо не мога да вляза... Не знам какво да те посъветвам Rolling Eyes Височки са към 8 см според мен. Ако искаш ще ги снимам. А ако някой проявява интерес към тях, да ми пише.

# 665
Цитат
Дивиана, ти сигурна ли си, че ти ги е начислило тези пари над цената в сайта? Да не се бъркаш, ако си гледала накрая какво пише, защото излиза колко е ДДС-то, но то не се начислява на обявената в сайта цена, а просто е посочено като сума, която си е включената в цената, която се вижда на сайта. В UK се начислява ДДС-то допълнително само на детски обувки.

Цитат
Провери ли си сумата (сбора) как е , фактурата за плащане винаги излиза така отгоре е цена без ДДС отдолу е начислено ДДС, общо трябва да е като цената в сайта

Не бъркам. Simple Smile Явно е станала някаква грешка.
Пуснах 2 поръчки едновременно. Детските са без начислено ДДС, а дамските са с ДДС. Simple Smile

# 666
Момичета, някой може ли да каже нещо за номерацията на мъжки обувки Royal Elastics?

# 667
 Hug Бижу, мерси! Май няма да им се нахвърлям ще си ходя с равничките на Кенгуруто, само да ми станат и да няма сняг  Mr. Green

# 668
Днес недомислих една поръчка от UK с детски ботуши за догодина и пуснах по- малък номер, след което ги питах могат ли да пратят по- голям.
Та искам и тук да питам какво точно ми казват, за да съм съвсем сигурна.
Hence, I have now cancelled the order and please be informed that you will not been charged for it.
You're welcome to return to our website and place a new order for 11 Child UK size shoes. I'm sorry for any inconvenience this may cause.
I do realise that you have availed the offer. In this instance, we are glad to issue the refund of 20% discount for the item you wish to purchase.
Please let us know using the following link once you receive a dispatch confirmation email for your new order, as we will be able to issue refund equivalent to 20% discount to the total order cost:
Please visit the following link to provide the information we requested:
We always strive to provide a high level of service, and we would appreciate your feedback. Please let us know if we resolved your enquiry.
If yes, click here:
.....
If not, click here:
.....

За немските поръчки- имам от 23ти и ми на 60% в DHL. Последната информация ми е от 25ти-The international shipment has been processed in the export parcel center

Nin, в профила й в джавари, трябва да има отразена поръчка.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 19:52 от oki4

# 669
Nin, от профила отиваш на Mein Konto - Bestellungen anzeigen. Там ако няма поръчка, значи не е направена. Мейл по принцип веднага изпращат. За да се направи поръчката, след въвеждане на данните за картата, в следващия прозорец трябва да се натисне бутонът Bestellung abschicken.
Много благодаря ще и кажа да провери да видим до къде е стигнала ooooh!

# 670
oki4

Отказана е поръчката от тях. Можеш да поръчаш другия номер и веднага да им пишеш за да коригират цената с 20% код. Там трябва да има линк. Другите два линка са за:
 - един, ако проблемът ти е решен - натискаш yes
 - другия, ако не е решен.
 Но те са ти оправили нещата, така че можеш да ги поблагодариш с кликване на първия от тези 2 линка - където се пише - If yes, click here

# 671
# 672
Проверих си тракинга,в понеделник ето тези ботички ще са при мен
30 номер- http://www.javari.de/dp/B004XAP58U 
и тези 33 - http://www.javari.de/dp/B004ZPZL78
надявам се кожата да е хубава и на двата чифта,ще дам отзиви като ги видя Wink

# 673
Да питам - портмонето, което си поръчах пише, че не се доставя извън Великобритания.
Обаче аз си го поръчах до български адрес, прие ми поръчката без проблем и вече ми пише Dispatching soon. Дали ще има проблем и може ли да ми го откажат, след като вече системата ми е позволила да поръчам с БГ адрес?

# 674
За кода, въпреки че пише веднъж на акаунт, днес пуснах две поръчки с по 1 чифт в тях от един акаунт и на двете ми се отрази и дръпнаха парите, дано не ми откажат някоя, че и от двата чифта беше останал само по-един от моя номер.
От Флай Лондон вече няма от тези, които са ми големи. Поръчах друг модел 37 номер.

Общи условия

Активация на акаунт