Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Мацки до кога важи кода? Тази марка       http://www.javari.co.uk/s?ie=UTF8&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW&sort=shoesbrowserel2&keywords=JanDeals12&pf_rd_s=left-2&onsale=1&pf_rd_r=1FWA23KH30HGX5ZPQ7C1&pf_rd_p=278912927&pf_rd_i=homepage&size=100&discount=10&node=213376031&nodes=213376031&pf_rd_t=101#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB00518DIBE%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D5-9 … 96%26pageCode%3Dd        как са номерата -?

Много са хубави! Веднъж си бях купила на Кикърс и установих, че са леко уголемени и широки за мен, но аз съм със слаб крак и ми стояха като на патица. Може би зависи от модела.

# 646
fandango,   bouquet
Не знам как, но успях да си вкарам номера на картата най-накрая, и го прие системата!
Но ботушките бяха свършили вече. Cry

# 647
Момичета,от кои дати получавате от немския сайт?Имам поръчка от 21 ,кога да я чакам?

# 648
  • близо до морето
На марката Feud London +1 ли се поръчваха? http://www.javari.co.uk/Feud-London-shoes-handbags-accessories/s … 22%26pageCode%3Dd

# 649
Здравейте, момичета!
Моля да споделите, ако някоя от Вас е купувала този модел ботуш:
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Marshfield-Boots/dp/ … p;nodes=217028031
Отговарят ли си на номера, като качество, предполагам са много добри?!
Благодаря Ви!
Аз имам такива.Много добро качество и си отговарят на  номера.Подходящи са за по-широко краче също.Това бялото нещо(подобно на прах)не  знам какво е,но на моите  го нямаше като ги получих.
Според мен не се замисляй,цената е  стахотна  
Да  допълня,че таблицата в джавари е грешна.Моите са от амазон,виж там  таблицата  преди да поръчаш    http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BP7KJS
Susue, аз съм 39/40 - кой номер трябва да поръчам по таблицата на Джавари?
Поправям се,че само мерките над 41  май са объркани в джавари.Останалите номера съвпадат със амазонските  Peace.Много ми е заплетено с тези половинки   Thinking
Аз  си взех   моя номер и са ми леко свободни,без  да са  ми  големи.Не препоръчвам да взимате по-големи номера от нормалното за този модел.
За  39  си за  6 УК    Peace

# 650

Аз взимам моят си номер и са перфектни Peace

# 651

Имам подобен модел - отговарят си на номера

# 652
т.е.на всички обувки ти е начислило 20 % отгоре ли?С колко е оскъпяването? Не съм пускала от английския сайт,затова питам .От немския приравнява немското с Бг ДДС,но е малка разликата-няколко цента за 20 Е,примерно.
На всички, да. За три чифта ДДС е £12.99.

# 653
т.е.на всички обувки ти е начислило 20 % отгоре ли?С колко е оскъпяването? Не съм пускала от английския сайт,затова питам .От немския приравнява немското с Бг ДДС,но е малка разликата-няколко цента за 20 Е,примерно.
На всички, да. За три чифта ДДС е £12.99.

Най-добре им пиши и питай.
Ако цената на сайта е била една, а после са ги начислили - нямат право, така те заблуждават.

# 654
Благодаря ви!
Така и ще направя, anitsa.

# 655
Много   таблици  с номера и никоя с никоя не е на еднакво мнение   ooooh!
Знае ли някой окончателно,кои са точните мерки?
Досега  знаех и при  поръчка  ги получавам
8  =     41
8,5  =42
9     =43
10  =44
На кутиите от англ. амазон винаги са описани и двата номера.

Още   една  таблица,която е  доста по подробна и май  това  е най -точната

Какво ви е мнението?

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 17:02 от Susie

# 656
  • София
Момичета,от кои дати получавате от немския сайт?Имам поръчка от 21 ,кога да я чакам?

Моята от 21 е влезнала в София в Петък. В понеделник, ще си я получа.   Провери я докъде е стигнала  - поне с немския вариант е лесно следенето с DHL.

# 657
 Crazy Аз да ви кажа че явно съм голяма овца и че кода май наистина важи на акаунт повече пъти...почти бях на кантар преди няколко часа да поръчам наново, защото в мейла пише, че имам поръчка, а влизам в сайта - няма такава, после на мейла имам съобщение, че поръчката е пратена, в сайта - Няма поръчка  ooooh! ooooh! ooooh! Сетих се да проверя какви пароли и какво пиша, ми оказа се, че съм имала 2 акаунта май  ooooh! ooooh! Като нищо с 2 чифта боти щях да ходя..

Мнение за тези да имате:

В отзива купувачката твърди, ча са и големи  Rolling Eyes
Ще ми се някой, който ги има да сподели за височината, че хем харесвам високо, хем хич ме няма в ходенето на такова.

# 658
Момичета ,някой има ли тези Каприз http://www.javari.de/Caprice-9-9-22404-27-Damen-Halbschuhe-Schwa … Q3MQ%2CB00553RRP8
нещо чета в Амазон ,че са уголемени ,но немският хич ми го няма а преводача нещо се бъзика с мен  Crazy!
И още нещо -в немският Амазон има ли код и кой е,ако има ?!

# 659
Дивиана, ти сигурна ли си, че ти ги е начислило тези пари над цената в сайта? Да не се бъркаш, ако си гледала накрая какво пише, защото излиза колко е ДДС-то, но то не се начислява на обявената в сайта цена, а просто е посочено като сума, която си е включената в цената, която се вижда на сайта. В UK се начислява ДДС-то допълнително само на детски обувки.

anny_, за Одеон съм чела мнение, че отговарят и са за тесен крак, но за кой модел е било... Дано се включи някой, който е купувал марката.

silvanapei, точно този модел нямам, но всички мнения за марката бяха, че си отговаря. Даже аз бих казала, че 41 са умалени, за крак 41 трябва да се поръча 42, защото на 42 пише 8 UK, което и аз знам, че е 41.

Та в тази връзка, според дадената от Susie таблица, аз съм си UK 8 и цял живот съм носила уж 41 номер обувки. Обаче откакто почнах да пазарувам от немското джавари, май имам горе долу 50/50 41 и 42 номер, та не знам те по коя европейска номерация се водят, защото по таблицата пък май влизам в 42 като номер.

Едит: Упс, но се замислям нещо друго - тази таблица за мъже или за жени е, защото всички знаем, че мъжкото и дамското по УК номер е различно? Ние с мъж ми сме един номер и една дължина крака, но аз съм 8, а той 7... Като се опитам да я сейвна пише adults shoe size, ама то си е различно при мъжко и при дамско, не може да са на една таблица, поне по УК номера.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 18:11 от yoshko

Общи условия

Активация на акаунт