Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 293
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

Добро утро, момичета, къде сте? Палачинки ли правите в неделя? Дано имаме добри новини от анкетата, а и чакаме фрагман!!!

# 421
  • Пловдив

Дано така са ни поднесли чаят или кафето.

# 422
  • Пловдив
И в допълнение - букет.

# 423
Здравейте!
Специално искам да поздравя hrissi_sz! Ударно начало! Прекрасни постове! Преди година, когато аз намерих тази тема бях много по-неуверена. Тук му е мястото да благодаря на mariana51, която ме посрещна и, която ме убеди да остана в един момент когато прекалено емоционално бях решила да напускам. За това дали има такива, които не харесват филма - сигурно има. Дори има такива, които не го харесват, но го гледат. Идея си нямам защо. По-важно е, че тук сме тези които го обичаме, вълнуваме се от всичко и споделяме. За изучаването на езика – миналата година с нас гледаше и ни помагаше едно прекрасно момиче binzi. Жалко, че вече не я виждаме сред нас. Още тогава искахме да учим турски и тя къде на шега, къде на истина ни посъветва, че най-лесно би станало като слушаме Рахми. Той нали обикновено повтаря фразите. В последно време забелязвам, че и Керим е прихванал този навик. И без това всички сме омаяни от чара му, можем и да се учим от него. Специално на гласа му сме големи фенки моя милост и kurkuma. Слушането на гласа на Енгин, когато говори на любимата си със слушалки е вредно за душевното ни равновесие.

# 424
Дали не го обича?!

# 425

Без да прощавам на Мукадес моментите на садистична жестокост, не мога да отрека, че има страхотен усет за любовта на околните. Понеже напоследък обсъждаме кога ФГ започва да обича Керим, си спомних репликите на Мукадес, която е като рентген: "Керим е станал един такъв срамежлив..." или "Има нещо различно в нея" Мукадес като локатор улавя какво витае във въздуха, Керим прониква в съзнанието на ФГ много рано, но тя ожесточено не го допуска, защото, както сама казва - "когато се отнасям добре с тебе, аз сякаш предавам себе си".

# 426
Тя сама му каза, че за пръв път чува гласа му когато четеше прощалното му писмо. До тогава за нея той не е съществувал. Тя не го поглеждаше, не го слушаше, на брат си каза - "Защо говориш с него?" Права си ValentinaP, че тя води голяма и дълга борба със себе си.
Мукадес е интиутивна не само за любовта на околните, а и за всичко в живота. При нея няма - "не може да бъде". Тя винаги се замисля "ами ако"?!

# 427
Благодаря ви момичета за подсказките и новинките  newsm51

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако бях облак 9 серия

Превод от сръбски gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Много се радвам, че отделяте време и сили за превода на този сериал. Благодаря ви!  Two Hearts

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 428
Здравейте, момичета! Hug Hug Приятен ден за всички! Peace Peace

# 429
Привет на всички от мен
Гледам серияла и го следя но почти рядко пиша но ви чета редовно,та повода да почна да пиша са тези вкусни палачинки вземам си с удоволствие дано не се сърдите .
Сега за филма Берен се справя страхотно на нея каквато роля да и дадеш ще се справи.Рахми и Мукадес са интересни и двамата особено Мукадес има бързо мислене  щом погледне някого и разбира какво мисли напълно съм съгласна ,че е като рентген. smile3525 smile3525

# 430
Здравейте, момичета! Hug Hug Приятен ден за всички! Peace Peace

Невероятно е! Много чувствено и емоционално!  Cry Heart Eyes Heart Eyes

# 431
  • Пловдив

кликни върху надписа

# 432
  • Пловдив

Добре дошли на новите момичета.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 13:19 от mariana51

# 433
azor1  хапвай си палачинки, моля, има за всички! Колкото до Берен, наистина е страхотна, но на моменти намирам играта и неубедителна, сякаш изведнъж извива глава и започва да рецитира (само на моменти, повтарям). Докато Енгин и в сериите, в които няма много силни сцени, играе изумително, винаги естествен, изразителен, въздействащ. Може да не съм обективна, но за мен той е звездата!

# 434
Снощи на хубава конушма сте били.... Аз в повечето случаи ги изтървам ooooh! ooooh!

За протокола - започнах сериите от начало! Peace И сега ми се набиват и други неща на очите! Първият път явно съм препускала с бясна скорост......
И първия път и сега ми се искаше да споделям емоциите си от всяка серия, но се притеснявам да не досаждам на повечето момичета, които са много по-напред с материала от нас - новозаразените.
Виждам, че в темичката постоянно прииждат нови момичета, което ме радва много.

Валентина  Hug Hug ама наистина  много са хубави палачинките ти!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт