Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Кампунелке, я каква хитра лисана си..... Joy
Mr. Green
Не се ослушвайте Wink Поканата за гласуване важи за всички Simple Smile Помагайте, че ми се схванаха пръстите на ръката от цъкане от няколко дена насам. Днес ще приключи анкетата. А 1-вото място е много оспорвано.

# 166
Не се ослушвайте Wink Поканата за гласуване важи за всички Simple Smile

Готово! Гласувах, но то си трябва упътване. Много номинации. Докато намеря каквото търся... А, и Енгин е втори. С малко, но първи е някакъв Джагатай или нещо такова.

# 167
Не се ослушвайте Wink Поканата за гласуване важи за всички Simple Smile

Готово! Гласувах, но то си трябва упътване. Много номинации. Докато намеря каквото търся... А, и Енгин е втори. С малко, но първи е някакъв Джагатай или нещо такова.
Simple Smile Чатай Улусой е този от Ферихата.
Ето и упътването:
 от списъка вляво отдолу нагоре избирате седмата категория Yılın Tv Erkek Oyuncusu и после давате глас за Енгин под снимката му, като цъкате на Oy ver. Ако искате да гласувате повече от 1 път за деня, намирате с търсачка Прокси листи и оттам може да гласувате. Става, като копирате адреса на анкетата в празното поле и цъкате Go. И после давате глас по познатия вече начин. Но не от всички линкове става, защото може само по веднъж от линк да се гласува.

# 168
Подкупвам те така, за да идеш да гласуваш за Енгин тук  Wink

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

Аз гласувах за тв актьор на годината за Енгин, тв актриса за Берен и за сериал на годината "Каква е вината на Фатмагюл".

# 169
# 170
Не знам,Ривка,тази ретроспекция на любовта им с Фатмагюл,толкова самотен и нещастен беше в онази пуста,ледена къща  Rolling EyesВече го писах-мисля,че ще се  #2gunfire сам. Поне да му оставят сценаристките възможността да излезе с чест от сериала  Wink

Нямам нищо против да излезе с чест, ама ако обича първо да разкаже на полицията всичко, което знае, включително всички Яшаранови мръсни интрижки и това кой уби Вурал. Mr. Green

# 171
# 172
Не знам,Ривка,тази ретроспекция на любовта им с Фатмагюл,толкова самотен и нещастен беше в онази пуста,ледена къща  Rolling EyesВече го писах-мисля,че ще се  #2gunfire сам. Поне да му оставят сценаристките възможността да излезе с чест от сериала  Wink

Нямам нищо против да излезе с чест, ама ако обича първо да разкаже на полицията всичко, което знае, включително всички Яшаранови мръсни интрижки и това кой уби Вурал. Mr. Green

Няма как да стане. Пътищата са два. Единия води в затвора, другия при Вурал.  bishop ( smihesorry, но няма ходжа при емотиконите)

# 173
Не мога да им се нагледам!

# 174
Круелка, и аз така, Джанъм. Толкова естествено си я гушна, а тя хич и не възрази. Наистина ни очакват страОтни сцени с тях, особено след този изстрел. Фатмето ще осъзнае, колко кратък е живота и как трябва д асе изживява максимално и да не се чака. Поне тва е моята версия.

# 175
Не знам,Ривка,тази ретроспекция на любовта им с Фатмагюл,толкова самотен и нещастен беше в онази пуста,ледена къща  Rolling EyesВече го писах-мисля,че ще се  #2gunfire сам. Поне да му оставят сценаристките възможността да излезе с чест от сериала  Wink

И аз бях писала в този дух-направо сме писали с една клавиатура Hug

Злате,Облака ми е като някаква приказка-нещо като Любов и наказание....знаеш,че съществуват тези порядки и начин на живот,но е толкова далеч от нашия свят.Гледам на него като на приказна история -и там драмата е голяма ooooh!

# 176
# 177
Не мога да им се нагледам!

И  аз  newsm10

# 178
тази снимка, не съм я виждала  Thinking

# 179
Да отдадем заслужено внимание и на още едни влюбени.

Общи условия

Активация на акаунт