Според мен те с Фатмагюл никога не са се обичали истински. От деца са заедна. Тя нямаше търпение да има своя стая и къща, в която няма да я хокат на всеки 3 минути. Мусти пък му изнасяше да си вземе момиче, което е имало тежък живот/Мукадес си е бедствие за всички близост до нея/ и имащо единствено брат си. който милия няма дума за нищо. Така Мусти щеше да си вземе невино момиче, което след сватбата можеше да си го прави каквото реше. Я си представете след сватбата както той пътува често в морето при някое завръщане някоя 'мила'' съседка му намекне нещо за Фатма - ами не ми се мисли. Тоя за мен си е с голямо его, потенциален домашен насилник, че и продажен/както видяхме в последствие./ Той се вълнува от това, което притежава. Фатмагюл му е фикс идея и нищо повече. Да не говорим, че не видях и една добродетел в него - много бързо се "утеши и забрави кои са работодателите му". Ако си признае за убийството на Вурал и интригите на Яшаранови тогава мога да кажа този направи нещо достойно и мъжко. Много хубаво го каза Фатма на майка му при срещата им на бензиностанцията - "Всъщност ми направихте най - голямата услуга без да го знаете. Заедно с онази къща изгоря и онова, което покриваше сърцата ни. Показаха се истинските ни лица. Спасихте ме от живот пълен с облаги. Живот без любов". Страхотно казано и изчерпва всичко.
Нали не си забравила по-какъв начин го накараха да вземе парите и да им се продаде.Когато си изправен пред две злини,винаги избираш по-малката,нали
Освен това,аз изобщо не ви карам да мислите като мен,просто изказвам това,което чувствам аз от образа му
Вие си го мразете колкото искате,на мен не ми пречи
А какво е истинската любов,всеки решава сам за себе си !За мен той истински обичаше само Фатма и продължава да я обича 
Турция не е само Истанбул за съжаление

Препоръчани теми