Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 232
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Някои знае ли какво каза Йозге на Фатма когато Керим слизаше по стълбите и спря за да ги чуе??
Мпля ви .........

# 227
campanula,на абито Кадир как се чете  цялото име на бг

# 228
Цитат
Някои знае ли какво каза Йозге на Фатма когато Керим слизаше по стълбите и спря за да ги чуе??
И на мен ми направи впечатление този момент. Струва ми се, че Фатмагюл отговори нещо важно за Керим.

# 229
  • USA, Steak State
Мпля ви .........

"Защо още си с ТОЗИ?"
"Защо да не съм с него?"
"Той не е ли един от тях?"
"Не е, ще ти разкажа всичко подробно друг път."  Peace

# 230
TheBlackWidow много, много благодаря за превода  bouquet Hug
Супер си.

# 231
Мпля ви .........

"Защо още си с ТОЗИ?"
"Защо да не съм с него?"
"Той не е ли един от тях?"
"Не е, ще ти разкажа всичко подробно друг път."  Peace

Hug

Керим реагира така,защото всяка подобна реплика му дълбае раната и усилва вината му.

# 232

TheBlackWidow    bouquet

благодаря! Знаех си, че е важно и хубаво! Керим НЕ е един от тях!

# 233
  • USA, Steak State
По- важно е това, че вече за Ф не е един от тях. Тя повярва и се убеди, че той не е способен на това. Защото кой какво казал / За Вурал/, не е от значение докато сама тя не повярва.

# 234

TheBlackWidow    bouquet

благодаря! Знаех си, че е важно и хубаво! Керим НЕ е един от тях!

Разбира се, че не е един от тях, но се чувства виновен и това, че Йозге го смята за такъв го иамъчва.

# 235

Дживан Джанова Simple Smile

# 236

Дживан Джанова Simple Smile

Звучи ми като ИВАН ИВАНОВ hahaha  но си е ПИЧ голям Кадир бей- като насмете Мюнир- когато му предложи сделка...запали ли моторетката- да не си насреща Mr. Green

Slawena  bouquet  страхотни снимки си открила Peace

# 237
Красивата турска актриса , позната у нас като Бихтер от „Забранена любов“, е главната героиня в новия турски сериал „Пепел от рози“.

Покъртителната тв поредица е с оригиналното заглавие „Каква е вината на Фатмагюл“. Сериалът ще стартира на 15 февруари /сряда/и ще се излъчва от 20:00 часа.

Фатмагюл е младо момиче от село, което става жертва на брутално изнасилване. Изнасилвачите са синове на богаташи. Бедното момиче си няма никого, освен по-голям брат, страдащ от психическо разстройство. Въпреки всичко полицията успява да залови престъпниците, а съдът ги вкарва в затвора.

Богатите родители се опитват да убедят Фатмагюл да се омъжи за един от изнасилвачите, тъй като според турските закони при това условие присъдата отпада. Натискът е голям, момичето е принудено да встъпи в брак с един от извергите.

Животът на Фатмагюл се превръща в истински кошмар. Съпругът й започва постоянно да пие алкохол, ежедневно я пребива от бой, превръща всеки миг в същински ад.

Една вечер повлиян от алкохола отново се възползва от нея по най-пошлия начин. Забременява, но при поредния побой губи детето си. Въпреки тези зверски изтезания, тя не предава съпруга си на властите. В болницата казва, че е паднала по стълбите.

В последствие нейната доброта и благородство успяват да вразумят насилника. Ролята на съпруга – чудовище се изпълнява от актьора Енгин Акюрек.
[/color]

Това няма да е нашия сериал, някой друг е със сигурност :sick:

източник http://www.novini365.com/2012/01/20/%d0%bf%d0%b5%d0%bf%d0%b5%d0% … %b4-%d0%bf%d0%be/

# 238
Леле ...момичета ...светкавици сте ...един ден нямах възможност да вляза в темата да ви прочета и сте дописали 10 страници от старата и вече 14 стр. от новата тема .... Hug Hug Hug

Лека вечер !  bouquet

# 239
Момичета, знаете ли кога ще можем да гледаме серията със субтитри ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт