Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 378
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
А на този поглед, дето Крюелка го е постнала, как се издържа, не знам. newsm78

# 331

Погледни тук. Не е много, но все е нещо.
Благодаря! Това го видях Simple Smile Май означава нещо като отбиване (кърмаческия смисъл)  Thinking

# 332
kurkuma Hug
И твоите близначки - калинките и те не се пускат .  Peace

# 333

Ново клипче  Peace

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:44 от Goni

# 334
Това е старо, но едно от любимите ми. (с лични препратки  Wink)

kurkuma, как мислиш, дали не отнесе плувката?!

# 335
Реанимират ме в момента. С последни сили пишааа...

# 336
Здравейте,сладурки!Честит Бабинден на всички!  bouquet
Благодарности за новата серия на Облака,клипчета,гифчета и резюмето на 59 серия!То потвърждава моите постове от вчера,в които писах за Мустафа.Човек,способен да убие,без да е провокиран и да остави хладнокръвно другия да умре,не може да обича друг.Човек,влюбен в собственото си его,не притежава и капка съвест.Наистина му се вижда края-накъде повече от това ooooh!Готов да изостави бременната си жена и болната си майка,за да си спаси скъпоценната кожа #Cussing out
Е,не ми обеснявайте,че обича Фатма.Влюбения човек не постъпва така NaughtyЗа него все някой друг му беше виновен,все някой го шантажираше и изнудваше.А това кой го накара да извърши????За мен той е на дъното-на едно ниво с Яшарановите-ама за тях поне се знае,че са врага ooooh!Тази гадина не се отличава по нищо-дори стана два пъти убиец #2gunfire

# 337
Реанимират ме в момента. С последни сили пишааа...

Дръж се! Идват!

# 338
За мен той е на дъното-на едно ниво с Яшарановите-ама за тях поне се знае,че са врага ooooh!Тази гадина не се отличава по нищо-дори стана два пъти убиец #2gunfire

Яшаранови извършиха и вършат престъпления, но те са чужди. Да те предаде най-близкия ти човек това е отвратителното.  Mr. Green #2gunfire (Да не стане объркване, имам предвид предателството на Мустафа спрямо Фатмагюл)

# 339

Погледни тук. Не е много, но все е нещо.
Благодаря! Това го видях Simple Smile Май означава нещо като отбиване (кърмаческия смисъл)  Thinking

Чете се Фатъма. От древно арабски и означава неземно красива не само във физически но и в духовен смисъл !

# 340

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 18:19 от Goni

# 341
 Laughing Мерси, Крюелка, за подкреплението, ама ако д-р Хаус вземе да ме реанимира... най-много да ме довърши, че и той ми е слабост.

Детелинка, недей така да обиждаш горкия Мустафа! Извънредни обстоятелства имаше - кашляше, хапчета пи, за Фатмагюл си спомняше, сигурно и гладен е бил, как искаш да не простреля Керим? Че и очакваш да му помогне? Ама нали така ще отиде в затвора, защото ще се издаде! Нещо не проявяваш разбиране, ми се струва!  Hug Според мен е много по-долу от Яшаранови, ама много. В следващия си живот очаквам да се прероди като мекотело.

# 342
Стига сме му обръщали внимание на тоя червей! Достатъчно се дразня, че му отделят много време във филма.  Twisted Evil Mr. Green
За съжаление в последния епизод Йомер бей отсъства. Sad В Измир май беше.  Sad

# 343
Laughing Мерси, Крюелка, за подкреплението, ама ако д-р Хаус вземе да ме реанимира... най-много да ме довърши, че и той ми е слабост.

Детелинка, недей така да обиждаш горкия Мустафа! Извънредни обстоятелства имаше - кашляше, хапчета пи, за Фатмагюл си спомняше, сигурно и гладен е бил, как искаш да не простреля Керим? Че и очакваш да му помогне? Ама нали така ще отиде в затвора, защото ще се издаде! Нещо не проявяваш разбиране, ми се струва!  Hug Според мен е много по-долу от Яшаранови, ама много. В следващия си живот очаквам да се прероди като мекотело.

Аз имам и по-хард определения и епитети за него,ама ще ви ги спестя,щото ми знаете мнението всички Peace

# 344
Стига сме му обръщали внимание на тоя червей! Достатъчно се дразня, че му отделят много време във филма.  Twisted Evil Mr. Green
За съжаление в последния епизод Йомер бей отсъства. Sad В Измир май беше.  Sad

newsm10 Имаме сделка!

Общи условия

Активация на акаунт