Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
В следващия си живот очаквам да се прероди като мекотело.
Kurkuma
Благодаря от сърце за Облака  Hug Офф яя тоя Мустафа

# 346

Това е старо, но едно от любимите ми. (с лични препратки  Wink)

kurkuma, как мислиш, дали не отнесе плувката?!

Кардешим,как беше...."Пак си си купила нов парфюм" Joy Joy Joy
Еми прав е човека-новата марка "Керим"-нали така бяха питали дружките на Славенка-"Керим"-това парфюм ли е Joy Joy Joy

# 347
Момичета, къде мога да гледам серията?

# 348
# 349
# 350
  • Пловдив

Ех, този поглед.

# 351
  • В Града на липите
Здравейте. Случайно започнах да проучвам сериала заради майка ми, защото видя рекламата му по бтв и така попаднах при вас. Това стана някъде преди около седмица и от тогава съм като замбирана. Не мога да спра да го гледам, не вярвах, че нещо подобно може да ми се случи. Благодаря на преводачките за труда им и се надявам да не се откажат при условие, че ще се излъчва.
За съжаление преди половин час изгледах 57-ма серия и сега съм в отвратително очакване на 58-ма. Знам, че е супер нахално да питам, но след колко време ще я има преведена?
п.п. Това е първия турски сериал, който гледам и не знам защо съм ги подценявала толкова. Невероятна актьорска игра.

# 352
Здравейте. Случайно започнах да проучвам сериала заради майка ми, защото видя рекламата му по бтв и така попаднах при вас. Това стана някъде преди около седмица и от тогава съм като замбирана. Не мога да спра да го гледам, не вярвах, че нещо подобно може да ми се случи. Благодаря на преводачките за труда им и се надявам да не се откажат при условие, че ще се излъчва.
За съжаление преди половин час изгледах 57-ма серия и сега съм в отвратително очакване на 58-ма. Знам, че е супер нахално да питам, но след колко време ще я има преведена?
п.п. Това е първия турски сериал, който гледам и не знам защо съм ги подценявала толкова. Невероятна актьорска игра.

Здравей,Хриси! Hug
Добре дошла в отбора на Беренгинките-зомбирани,полудели,но щастливи Joy Превода ще е след няколко дена-Мариянка ще каже,когато са готови.И на нас ни е чок зор да чакаме по една седмица новата серия да я излъчат,ама няма какво да се направи PeaceА за актьорската игра си права-невероятно талантливи не само Берен и Енгин,но и всички други.Кастинга е великолепен.И не на последно място режисьорката е върха на пирамидата Laughing

# 353
hrissi_sz здравей и добре дошла! Интересно, че с всички се случва по един и същи начин. Започваш да гледаш и те завихря. Дразня се, когато казват с пренебрежение "о, турски сериал" не знаят въобще за какво става дума. Аз лично нямам думи да изкажа възхищението си от филма. В момента гледам еп. 15 за десети път най-малко, интереса ми не намалява. Приятно гледане!

# 354
hrissi_sz здравей и добре дошла! Интересно, че с всички се случва по един и същи начин. Започваш да гледаш и те завихря. Дразня се, когато казват с пренебрежение "о, турски сериал" не знаят въобще за какво става дума. Аз лично нямам думи да изкажа възхищението си от филма. В момента гледам еп. 15 за десети път най-малко, интереса ми не намалява. Приятно гледане!

Валя,аз го минах тоя момент,когато гледах до припадък една и съща серия Н-пъти(сега само по няколко Laughing).Три месеца през лятото,докато чакахме новия сезон,ги бях научила наизуст Joy
Сега новите,които излъчват,ги гледам и връщам,за да схвана диалозите-поне колкото мога.Ами така се учи слухово език-с голям мерак Joy

# 355
Цитат
Валя,аз го минах тоя момент,когато гледах до припадък една и съща серия Н-пъти(сега само по няколко ).Три месеца през лятото,докато чакахме новия сезон,ги бях научила наизуст
Сега новите,които излъчват,ги гледам и връщам,за да схвана диалозите-поне колкото мога.Ами така се учи слухово език-с голям мерак
Може би и аз скоро ще го мина тоя момент, защото и моята лудост  Crazy е на 3 месеца, но засега все още повтарям. Не мога да кажа обаче, че съм ги научила наизуст, а искам да знам всеки детайл, пък и ми е интересно. Определено 1 сезон ми харесва повече от 2, защото макар и омраза или не точно, но между Керим и Фатмагюл има нерв. После тя става мила, но вяла, не споря дали са прави сценаристките, но не ми е така интересно да повтарям тези серии. Виж, напоследък, вече ми харесва отново и чакам с нетърпение 59. 
И аз се усещам, че научавам думи. Освен това си превеждам с гугъл текстове и се мъча да запомням някои често срещани изрази. Не подозирах, че турския език ще ми е толкова необходим! Simple Smile Сега, докато го пиша, изведнъж ми хрумна, дали някой ще изяви желание да ни учи тук във форума - по един израз на ден, израз от сериите! Докато въздишаме, кой по Керим, кой по Йомер, и да научим нещо.  Laughing

# 356
  • В Града на липите
Благодаря ви за милото посрещане момичета. Съжалявам, че не влязох във форума още след първа серия. Страшно ми липсваше да споделям с някого емоциите си породени след всяка серия. Започнах да влизам тук към последните, когато се чувствах съвсем изтрещяла и исках да прочета още някое мнение. Имам чувството, че съм пипнала вирус с този сериал. Влезе ми в цялата мозъчна и кръвоносна система.
Страшно ми беше интересно развитието на отношенията м/у Керим и Фатмагюл. Толкова дълъг път извървяха, толкова много болка, докато накрая той стигна до сърцето й. Макар че, признавам си на моменти ми идваше да му думна един тиган по главата. Не ме линчувайте, ама адски се пали тоя човек и все се навира м/у шамарите. Всички жени обичат силни мъже и такива дето не се оставят да ги тъпчат, ама поне десет пъти се наложи да и се извинява и да казва съжалявам, заради импулсивни постъпки. Имах чувството, че на моменти вместо да и помага, още повече й усложняваше живота. Това не значи, че не го харесвам, адски харизматичен е, въпреки странния си нос и си признавам, имам слабост към дългокоси мъже.
За Мустафа, нямам какво да кажа освен, че ми е жал за него. Подобен тип хора дори не си струва да ги мразиш. Неговото криворазбрано чувство за любов ми е много странно, имаше късмета да попадне на две жени, които го обичаха истински и не съумя да оцени любовта на нито една от тях. Целия му живот е един низ от грешки, в началото бяха като малка пътечка, сега са като магистрала. Със сигурност сценаристите са му замислили подобаващо наказание, дано не е банална смърт, заслужава да живее. /м/у другото в началото много ми приличаше на Матю Макконъхи, но колкото по-лошо се държеше, приликата избледняваше/
Сигурно ви отегчих с дългия си пост, но от една седмица събирам емоции и имам потребност да ги излея. Последно - един от любимите ми персонажи - небезизвестната Мукадес или Муки, както я наричате. Евала на актрисата, брилянтна игра. Ако на мен ми се налагаше да живея с подобно същество, сигурно щях да съм в затвора за убийство или да съм влязла в лудницата. Не мисля, че освен добричкия и наивен Рахми в реалния живот някой би я търпял доброволно. Това да се върнеш в къщи като последната плюнка и да имаш очи да предявяваш претенции пред всички и за всичко си е направо нереално нагло.
И този път наистина последно - Благодаря ви, че ви има. Страхотни сте.

# 357
Хриси,ние сме тук поради същата причина-да споделяме впечатления и емоции Hug Щом си гледала всичко дотук,значи ще очакваме твоите коментари Laughing

# 358
Добре дошли на новите момичета!

Интересно ми е дали ще има някой, който да каже, че е загледал сериала, но не го е грабнал  Simple Smile

Чете се Фатъма. От древно арабски и означава неземно красива не само във физически но и в духовен смисъл !

Всякакви варианти на това име бях срещала, но с Ъ не бях. Доста се рових по въпроса, но не бях попаднала на това значение.  Hug

Сега, докато го пиша, изведнъж ми хрумна, дали някой ще изяви желание да ни учи тук във форума - по един израз на ден, израз от сериите! Докато въздишаме, кой по Керим, кой по Йомер, и да научим нещо.  Laughing

Ако Керим ни е учител, аз съм супер навита и няма да отсъствам от часовете му и редовно ще си пиша домашните  smile3523

# 359
  • Тук някъде.....
Хриси, добре дошла!   bouquet Явно сме една кръвна група, това е горе-долу и моето мнение за сериала. Но както по-горе някой беше написал, в първия сезон, ФГ имаше сърце дето се казва - макар и движена от омраза, ама няккава страст имаше. С напредването на 2-я сезон, обаче, това което аз виждам е - мило отношение, но отпуснато и вяло, не знам, много рядко припламва искра в очите й - дори и спрямо Керим. Може и да ме линчувате, но аз не мисля, че тя го обича истински, поне до този момент чух само думи и нищо друго. Е, и съчувствие. Не казвам, че тя не е права, не ме разбирайте погрешно, може и да й е рано. Но му казва, че го обича, пресилено е, според мен. И ще ви кажа моето лично мнение: Ако съзнанието й е готово да признае това, че го обича, то и тялото, най-условно, би трябвало да го последва. А тя едва ли не бяга при всеки физически контакт, а това ужасно изнервя Керим. Като е объркана и не знае как се чувства - защо го казва...де да знам  Embarassed Но е толкова...имам чувството, че е отегчена и й е досадно до смърт. Оживява се само когато има новини за враговете й - това в отрицателен смисъл, и сега за Йозге - в донякъде положителен. Иначе е като зомби, извинете ме пак, ако съм прекалено остра.
Дано нещата натам да не изглеждат така и да не ни приготвят тъжен край на този филм. От тях може да се очаква.
Ако някой не е съгласен с мен - нека си каже мнението, надявам се да не ме линчувате.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт