Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Кардешим,споко Laughing Никой не отрича вината на Керим Peace
Ама на нас,пристрастените,ни е простено леко отклонение в анализа Joy Joy Joy
Я да те изчеткам с баданарката с една фотка на Йомер бей Laughing
Ейййй,голям заплес съм-как му беше истинското име newsm78

# 481
Goni, Dettodorova Hug, на мен също така ми се струва за интереса й към него.
Държеше си го неосъзнато под око много по-рано, отколкото му призна. Rolling Eyes
И май се държеше преднамерено грубо с него и го режеше не толкова от омраза,
въпреки, че изпитваше и такава, колкото от страх, че започва Керим с нещо да я
привлича, което пък не й харесваше, че е така.
Трудно е, когато се смесят в едно омразата и харесването или да кажем интереса...

А дали забелязвате някакви нотки на кокетничене във втори сезон?
Аз забелязвам такива на моменти в гласа на Фатмагюл, но не мога да определя
дали това е от образа на Фатмагюл или Берен така си говори newsm78
Ще ми бъде интересно, ако споделите.

# 482
Не точно кокетничене, по скоро свободно и без притеснение и страх държане имаше в сцената с поръчките за 14.02 (с компютъра). Много ми харесва да я гледам Фатмагюл такава.

# 483
Момичета, за любителите на турските сериали:

Превод от турски B l a n k a.

Това е невероятен подарък ! Hug Hug Hug

Благодаря на преводачите !!!
newsm51 newsm51 newsm51

# 484
И на мен ми харесва да я гледам такава, каквато е в последните серии - сияеща, любовта струи от очите и. Но последните серии не са 2 сезон, а тя наистина доста серии беше като кукла, с неадекватни реакции. Пак казвам, не споря, може би това е нормално, само отбелязвам. Напр. когато Керим прочете писмото от майка си и беше буквално пометен от бурни чувства, тя не го докосна с ръка, не го потупа по рамото. И в други ситуации, напрежението можеше да се стопи от една нежна дума, от едно погалване...явно обаче тя реагира по друг начин, трябва време, за да преодолее травмата.
Колкото до първите серии, направи ми впечатление, че тя въпреки омразата си към Керим, го забелязва. Макар че не иска дори да диша един въздух с него, тя вижда как той плаче за Галип уста, как раговаря с Мерием, как помага в къщата, прощалното писмо я трогва. Постепенно той влиза в съзнанието и против нейната воля, спомняте ли си нейния сън от еп. 12, когато Мустафа изведнъж се превърна в Керим. Разбира се, любовта идва много по-късно. Но през цялото време, докато Керим вече я беше обикнал, а тя изтръгваше от себе си и най-малкия намек за симпатия, ФГ беше сурова с Керим и на няколко пъти доста жестоко го захапа, напр. като му каза "Не се страхувам, какво можеш да ми направиш съвсем сам". Аз може би затова се влюбих в Керим, защото той въпреки всичко се стремеше да постъпва така, че да не я нарани. Отчитам, че това не е само от любов, но и от чувство на вина, но наистина много ми харесва да виждам как един мъж обича безрезервно, постъпва внимателно и отговорно и гледа топло.  Simple Smile

# 485
Не точно кокетничене, по скоро свободно и без притеснение и страх държане имаше в сцената с поръчките за 14.02 (с компютъра). Много ми харесва да я гледам Фатмагюл такава.

Да, кокетничене не е най-точната дума, но не можах да измисля по-точна,
за да си задам въпроса. Мерси за отговора. Hug

# 486
Много ми харесва как се разбират без думи. Керим винаги чака знак от Фатмагюл и действа според нейната воля. Знаците и понякога са толкова неуловими, че аз ги схващам след неговите действия. Връщам се назад и наистина виждам или само леко помръдване, примигване с очи, лека усмивка, дори само лека промяна в израза и. Тя също го наблюдава и разбира неговите чувства и действията и са продиктувани от неговите реакции. Любовта им е на такова ниво, че е достатъчно да се погледнат.

# 487
  • AMS

26 ocak Fatmagülün suçu ne 59. bölüm fragmanı Kanal D henüz çıkmadı

22 Ocak 2012 Pazar - 15:06
Скрит текст:
YAZI BOYUTU: A A A
Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm Fragmanı Seyret, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm Fragmanı, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm Fragmanı İzle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm Fragmanı sizler için bu başlık altında yer almaktadır
26 ocak Fatmagülün suçu ne 59.bölüm fragmanı henüz kanal d ekranlarında çıkmamıştır. Yeni bölüm fragmanı çıkınca eş zamanlı olarak sitemizden izleyebileceksiniz.
Özge’nin yardım çığlığı, Fatmagüller’i harekete geçirir. Fatmagül, Kerim ve Kadir, Özge’ye ulaştıklarında, karşılaştıkları manzara hepsini derinden sarsar. Özge uzun süren sessizliğinin ardından büyük bir mücadeleye ilk adımını atarken, Fatmagül her anında ona destek olmak için yanında olur.
Ailesiyle iletişime geçen Mustafa, kapıya gelen polislerin Vural cinayetiyle bir ilgisi olmadığını öğrenir. Ancak bu yeni bilgi Mustafa’yı yolundan döndürmeye yetmez. Mustafa güvenli olduğunu düşündüğü tek yerde saklanırken, geçmişiyle muhasebesi daha çok büyür. Özge’nin yaşadığı acı Fatmagüller’i etkisi altına almışken, Kadir de Ebe Nine’ye duygularını açmak için cesaretini toplamaya çalışır.
Fatmagülün suçu ne en son bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kullanabilirsiniz.
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11475 [/left]

http://www.e-haberajansi.com/26-ocak-fatmagulun-sucu-ne-59-bolum … ikmadi-45637.html

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:14 от di...va

# 488
di...va, това с моите слаби познания по езика е описание на епизода, който мина - 58-ми.

# 489
# 490
Последен дъх

това за мен е един от най-силните,тежък и преломен момент в сериала

http://www.youtube.com/watch?v=2lBdfTjZDpg&feature=related

# 491
  • AMS
Cruela,
Влагодаря!!!
Бях подведена от датата и часа

# 492
  • В Града на липите
Цял ден се чувствам като прелъстена и изоставена. До вчера гледах по 5-6 серии на ден, днес нищо. Ужас, не мога да си представя, че трябва да чакам по серия на седмица.
Но като се замисля, май съм късметлийка. От това, което прочетох вие феновете, които сте следили сериала сте били доста по-зле. Не мога да си представя да се налага да слушам гласа на Керим дублиран на руски. Скоро гледах един сериал на руски, защото никъде не го намерих на български и ми се уби половината удоволствие.
Изчетох постовете ви с удоволствие и сякаш малко се утеших заради чакането. Мерси.

# 493
Гюнайдън, кардешимки!  Hug

На вечерното питие ли сте вече? Аз току-що метнах мусаката във фурната и сядам да ви видя.
След дискусията по М....фа реших да гледам отново 20-та серия. Бях си дала месец почивка от старите серии и гледах само новите. Та като си пуснах 20-ти епизод, че като ме завихри наново - хайде следващата, после и другата и сега съм на 29-та! (Детелинка, точно в тон с последното клипче Hug) Абе няма лечение, казвам ви. Мъжът ми ме пита за кой път гледам, отговорих му, че вече съм им загубила бройката. Обаче ми е все така интересно като в началото, с тази разлика, че знам как ще се развият нещата и имам възможност да се наслаждавам повече на актьорската игра (и на любимия ни глас, Крюелка  Hug). Вече знам, че не съм луда или поне, че не съм сама в лудостта си, но този сериал наистина е някакъв феномен. Трябва да обере всички награди.

# 494
Познато чувство, Хриси! Ще ти гледам на кафе... очаква те повторно и + гледане на старите серии, докато чакаш новите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт