Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
hrissi_sz аз го повтарям от 1 серия и пропускам 2,3,4, защото са кошмар. Може би на по-късен етап и тях ще повториш, защото са важни.
Sofi_q Керим сам се предаде и се призна за виновен. А иначе според турските закони, както съм чела, дори да е изнасилил момичето, ако се ожени за нея, не лежи в затвора.

# 541
  • В Града на липите
Да им имам законите. Не стига, че я изнасилил, ами и ще трябва да го търпи гадината. То от това по-голям ужас има ли???

# 542
Почнах го отново от 27-ма серия. Там където и каза, че я обича, а тя му крещеше - Млъкни и той пак повтаря - Обичам те. Честно казано нямам сили да го гледам отново от първа серия, не мога да преживея още веднъж болката им в началото, може би след време.
А Брат Пит, наистина изглеждаше страхотно в Легенди за страстта, както и в Да срешнеш Джо Блек, доста съм въздишала по него, но... чак толкова, колкото сега не съм. Пък и не си падам много по руси мъже.
п.п. Тъй като съм нова, и не съм наясно искам да попитам. Къде точно сте начертали стартовата линия, за надбягването до Истанбул, за да не пропусна старта. Или вие вече тичате?

На стартовата линия сме,Хриси LaughingНареждай се Joy
Софи,вероятно няма да е ефективна присъдата-няма да лежи,ще му измислят нещо Едже и Мелек WinkВсе пак той се призна за виновен Peace
Сладурки,да ви почерпя с една песен на моите любимци

http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc&feature=relmfu

# 543
А не може ли да му се зачетат месеците, които вече прекара в затвора?

Не знам за вас, ама аз отдавна не съм на стартовата линия. Вече виждам финалаааа! Joy

# 544
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

Нима????? Ти снощи с него ли беше, бе дете?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 545

Не знам за вас, ама аз отдавна не съм на стартовата линия. Вече виждам финалаааа! Joy

Заедно сме, не се обръщай, защото ще загубиш време и ще те изпреваря..... Joy bowuu Joy hahaha

# 546
  • AMS
Момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Провокирана от подсказката на Gery,
че сега е време Йозге и маика ѝ да помагнат,
направих това

YOZGE - ЦВЕТЕ В СНЕГА

http://www.youtube.com/watch?v=M1wmFZLtNVE

# 547

afwitch afwitch afwitch afwitch
Виж моята моторетка колко е бърза-ще те изпреваря Joy

# 548

Гони, Детелинка,  smile3534 smile3533 newsm44

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 21:14 от kurkuma

# 549
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

Нима????? Ти снощи с него ли беше, бе дете?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Simple Smile Аха ! От няколко нощи вече съм.... Simple Smile

# 550
Бетисима,за какъв дефект на Енгин става дума newsm78

# 551

Лелееее,колко много сме се навързали hahaha hahaha hahaha

# 552
  • В Града на липите
Аз само един кусур му намирам - свръххарзма.

# 553
Ди...ва Hug    bouquet Прекрасно е!  Peace

На теб и на Марта Ви се възхищавам за хъса, който Ви води, за уменията, които притежавате и за чувствеността с която съчетавате прекрасна музика, с точните кадри и прекрасните думи на Марта вплетени в една история за голямата любов! Бъдете здрави и много щастливи! Радвайте ни! Ние сме тук и чакаме следващите Ви красоти! Peace Peace

# 554
Аз само един кусур му намирам - свръххарзма.

smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт