Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
И него няма да го върна, но сега се замислих, ако ми се явят двамата едновременно и ми кажат да избирам...
Внимавай, докато се замислиш кого да избереш...нали знаеш, миг невнимание...

# 526
Детелинка, ще видим кой ще победи. Ред, списъци и т.н., ама не очаквайте от мен момчето да ми се моли, пък аз да му кажа "Йок, първо иди при Гери и Детелинка." Не мога да го огорчавам така, сърце не ми дава. Laughing

Вале, недей така бе, джанъм! Аз съм кротка, мила, със зората подранила  Flutter, но си права - що се отнася до Енгин и аз самата се плаша от себе си. Това и с Брад Пит не ми се е случвало. Blush

Гледала ли си Брад Пит в Легенди за страстта ? Embarassed
Виж го и ще те питам после дали не ти се е случило само от един двучасов филм това дето Енгин ти го е докарал след 50 и кусур серии!!!

Гледала съм филма няколко пъти-страхотен е!Но .....Брад Пит не успя да ме докосне така,както Енгин.Като уточнявам-никога не съм си падала по мургави и чернооки PeaceОсвен това усещанията ми не са се получили след 50 серии,а почти в началото.Явно образа на Керим и таланта на Енгин са си свършили работата.Необяснимо за мен,но факт PeaceНе ангажирам никого с моето мнение Peace

# 527
Цитат
и си викам ако дойде Енгин и застане пред вас как бихте реагирали?
Ако трябва да съм сериозна - едва ли ще му се хвърля на врата, ще се държа прилично. И после ще има да повтарям: "Аз нищо не ти направих. Но и не те защитих от другите." Joy  Joy  Joy

# 528
Цитат
и си викам ако дойде Енгин и застане пред вас как бихте реагирали?
Ако трябва да съм сериозна - едва ли ще му се хвърля на врата, ще се държа прилично. И после ще има да повтарям: "Аз нищо не ти направих. Но и не те защитих от другите." Joy  Joy  Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 529
Детелинка, за кой ли път ще се слъглася с теб.  Hug

Затова, Вале, няма да му мисля, а грабвам Енгин и това е. И без друго мен пък ме е страх от Анджелина, а и в момента Брад накуцва и си помага с бастун, няма да е честно да го изтощавам и аз.

Бетисима, тайно ще се надявам пак да ме посети.  Laughing

Ама днес въображението ми работи с пълна пара, а? След малко може да открия, че съм спечелила от тотото. Laughing

# 530
Стига ,деееее....прекалили сте със сериала !
Погледайте нещо друго докато чакате поредната серия и ще ви мине !
Толкова много красоти от мъжки пол има- руси,чернокоси,кестеняви ..... все някой ще ви излекува от пристрастяването !

Куркума, хич и не го чакам ами периодически го ползвам като метадонова програма при наркомания !
Сега съм на Интервю с вампир !
С могъщата подкрепа на Том Круз,Антонио Бандерас и Крисчън Слейтър, Брад Пит успешно ме отървава от Енгиноманията !:)

# 531
Куркуметка,джанъм беним,имаш един подарък от мен-знам,че много я обичаш

Скрит текст:

# 532
Толкова много красоти от мъжки пол има- руси,чернокоси,кестеняви ..... все някой ще ви излекува от пристрастяването !

Ама ние не се оплакваме LaughingНа нас си ни е добре Heart Eyes

# 533

Ама ние не се оплакваме LaughingНа нас си ни е добре Heart Eyes

smile3521 smile3521 smile3521

Скрит текст:
Детелинка, hug

Като показа боза, защо при турците е жълта? Дали и вкусът й е много различен и дали е по-хубава? newsm78

# 534
  • Тук някъде.....
 Валентинааа  Joy Joy Joy Умори ме, бре жена - "аз нищо не ти направих, ама не те и спасих от другите"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не мога да спра да се смея, ще дойдат съседите вече да видят какво става у нас. Що се отнася до мен - аз изобщо няма да обърна внимание на Пит-чо, не съм му фен, грабвам Енгин и ....останалото е мълчание  Mr. Green
Вече изгледах всичко, даже някои по няколко пъти, а лудостта си ме държи. Обаче, разсъждавайки като юрист се сетих нещо: писахте, че Керим е виновен и вероятно ще лежи в затвора, с присъда, по-малка от тези на Селим и Ердоан. Това ще е така, обаче, ако престъплението "изнасилване" се преследва по общия ред от държавата. В частност, неоказването на помощ при предотвратяване изършването на престъпление - за Керим. Така е в повечето страни, пояснявам, но не знам в Турция как е, и не става ясно от филма. Защото, ако престъплението се преследва по частен ред, т.е - по тъжба на пострадалата ФГ, то тогава, ако тя не повдигне обвинения срещу Керим, той няма да бъде съден. То тя вероятно и не е повдигнала за изнасилване, но защо тогава Керим седеше на подсъдимата скамейка с останалите...може би, защото се провежда разследване И относно неговото участие в самото изнасилване, не знам. Но би ми било любопитно да разбера как стоят нещата. Отделен е въпросът, че сценаристите вероятно ще го накажат, просто от морална гледна точка.

# 535
  • В Града на липите
Почнах го отново от 27-ма серия. Там където и каза, че я обича, а тя му крещеше - Млъкни и той пак повтаря - Обичам те. Честно казано нямам сили да го гледам отново от първа серия, не мога да преживея още веднъж болката им в началото, може би след време.
А Брат Пит, наистина изглеждаше страхотно в Легенди за страстта, както и в Да срешнеш Джо Блек, доста съм въздишала по него, но... чак толкова, колкото сега не съм. Пък и не си падам много по руси мъже.
п.п. Тъй като съм нова, и не съм наясно искам да попитам. Къде точно сте начертали стартовата линия, за надбягването до Истанбул, за да не пропусна старта. Или вие вече тичате?

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 20:23 от hrissi_sz

# 536

"откраднах го"извинявам се на момичетата от "листопад",надявам се да ме разберат

# 537
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

# 538
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

В нашето въображение Енгин е лишен от дефекти, джанъм! Wink

juji_kiko, не се притеснявай, не си го откраднала - има го постнато и в нашата тема няколко пъти това клипче, но не ни омръзва да се наслаждаваме на нашите красавци.  Hug

# 539
  • Хасково

Общи условия

Активация на акаунт