Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Ах, Куркумета, споменах ли, че се снабдих с пътека, тренировките ми по бягане са в разгара си. Така не само ще му скоча на врата, но и ще стигна първа.  Wink Hug

Аз пък съм по маратоните - от Канада до Турция някой тичал ли е? Wink Hug
Куки, Куки, ти си като некой Христос, бе диър, по вода не само ходиш, но и тичаш. Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
Направо летя, Гери, на крилата на любовта! smile3535

Валентинка, ако не си знаем урока строг ли ще бъде учителят?  Laughing

# 512
 Joy Joy Joy

Чета ви тука и си представям, ако ви прочете Фатмагюлката мераците по Керим какво ще ви се случи !?
Направо не ми достигат фантазиите,но въпреки всичко бегли представи ми се привиждат..... Sad

# 513
  • В Града на липите
Най-много да се нацупи. Още 50-60 Кристини, какво толкова.
На мен пък ми е много смешен Керим как се пали, като чуе името Мустафа, все едно ток го удря. Подскача като опарен. Явно това е присъщо на съседите ни, палят бързо и са много ревниви.

# 514
Мен от kurkuma ме е страх, за Фатмагюл не бях се и сетила.  Joy А Кристините не са 50-60, а милион - като чета какво става из арабския свят, Русия, САЩ...много народ е полудял по филма.

# 515
  • Пловдив

Време за вечеря. В приятна компания.

# 516
Герчок,благодаря за слухчетата! HugГалят ушите ми!
Куркуметка,Гери,ще ви задмина като бързия влак и само ще ми дишате праха на път за Истанбул smile3508 smile3508 smile3508

Хриси,тази ревност се среща и при нас,и по другите Балкански държави. ooooh!

# 517
Мен от kurkuma ме е страх, за Фатмагюл не бях се и сетила.  Joy А Кристините не са 50-60, а милион - като чета какво става из арабския свят, Русия, САЩ...много народ е полудял по филма.

Вале,на теб ти трябват още тренировки,че ние отдавна сме наясно на какво е способна пинчер-нинджа Фатма и много сме тренирали Joy Joy Joy

# 518
Момичета, за любителите на турските сериали:

Превод от турски B l a n k a.

Това е невероятен подарък ! Hug Hug Hug
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ИЗГЛЕДАХ СЕРИЯТА С УДОВОЛСТВИЕ smile3501 smile3501 smile3501

# 519
Детелинка, ще видим кой ще победи. Ред, списъци и т.н., ама не очаквайте от мен момчето да ми се моли, пък аз да му кажа "Йок, първо иди при Гери и Детелинка." Не мога да го огорчавам така, сърце не ми дава. Laughing

Вале, недей така бе, джанъм! Аз съм кротка, мила, със зората подранила  Flutter, но си права - що се отнася до Енгин и аз самата се плаша от себе си. Това и с Брад Пит не ми се е случвало. Blush

# 520
Детелинка, ще видим кой ще победи. Ред, списъци и т.н., ама не очаквайте от мен момчето да ми се моли, пък аз да му кажа "Йок, първо иди при Гери и Детелинка." Не мога да го огорчавам така, сърце не ми дава. Laughing

Вале, недей така бе, джанъм! Аз съм кротка, мила, със зората подранила  Flutter, но си права - що се отнася до Енгин и аз самата се плаша от себе си. Това и с Брад Пит не ми се е случвало. Blush

smile3521 smile3521 smile3521

# 521

Гледала ли си Брад Пит в Легенди за страстта ? Embarassed
Виж го и ще те питам после дали не ти се е случило само от един двучасов филм това дето Енгин ти го е докарал след 50 и кусур серии!!!

# 522

Гледала ли си Брад Пит в Легенди за страстта ? Embarassed
Виж го и ще те питам после дали не ти се е случило само от един двучасов филм това дето Енгин ти го е докарал след 50 и кусур серии!!!

Как да не съм! Няколко пъти - то с него започна любовта ми с Брад Пит, която продължава и до днес. И него няма да го върна, но сега се замислих, ако ми се явят двамата едновременно и ми кажат да избирам... #Crazy

# 523
betisima, гледали сме Легенди за страстта, както и много други хубави филми, и романи сме чели. Прекрасни образци в изкуството има много, спор няма, и ние сме се докосвали и вълнували от тях. НО...тази лудост, която ни сполетява с точно този сериал и точно този герой, за пръв път изпитваме (говоря в мн. ч., защото има много такива споделени във форума мнения). Феноменът е налице, няма нужда от сравнения с други филми или актьори. Нека си го изживеем, пък ще видим докога ще ни държи.

# 524
С удоволствие ви чета постовете ,много ме разсмивате,и си викам ако дойде Енгин и застане пред вас как бихте реагирали?
и още нещо в темата за Листопад момичетата са сложили много свежарска песничка където пеят нашите любимци както и от други турски филми(на стр 15 мисля че беше),тука сигурно също сте я слагали но аз явно съм пропуснала,а и ми беше неудобно да си я "открадна"за да ви я постна тук.

Общи условия

Активация на акаунт