Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 278
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Цял ден се чувствам като прелъстена и изоставена. До вчера гледах по 5-6 серии на ден, днес нищо. Ужас, не мога да си представя, че трябва да чакам по серия на седмица.

Добре дошла в клуба на "Отнесените от вихъра"!

Шастливка!  Heart Eyes Питаш ли ни как чакахме две седмици?! ДВЕ!!!  #Crazy

# 496
  • В Града на липите
Успя да ме разсмееш и естествено да познаеш. Няма нужда от кафе. Отчаянието ми си личи от всяка буква.
Със сигурност можеш да познаеш и за какво си мисля в момента - от коя серия да ги подпукам отново? Simple Smile
А клуба може да го прекръстите на "Отнесените по Керим"

# 497
Успя да ме разсмееш и естествено да познаеш. Няма нужда от кафе. Отчаянието ми си личи от всяка буква.
Със сигурност можеш да познаеш и за какво си мисля в момента - от коя серия да ги подпукам отново? Simple Smile

Отначало, за да трае по-дълго.  Wink

Крюелка, две седмици ми се сториха цяла вечност, а вие как сте издържали цяло лято не знам.

# 498
  • В Града на липите
Чудех се нещо. На Берен естествено ли и е чуплива косата. В началото на сериала си беше  права, а после стана къдрава. При условие, че не си прави нищо косата, и не обръща кой знае какво внимание на външния си вид, е поне до скоро, беше ми доста странна тази промяна.

# 499
А клуба може да го прекръстите на "Отнесените по Керим"

Колко и трябва на една жена?! Един топъл поглед, нежни ръце, галещ глас... и останалото е мълчание!  Blush

Крюелка, две седмици ми се сториха цяла вечност, а вие как сте издържали цяло лято не знам.

Лятото беше купон на max! Аз в началото изчезнах да гоня тена на Керим, но къде ти?! Мисията е невъзможна. А в темата всичко си беше O.K. Все пак знаем, че няма филм, няма очакване. Не като тази седмица, където го прекъснаха. Седем дни беше "тука има, тука нема".  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 18:25 от Cruela

# 500
Един топъл поглед + нежни ръце + галещ глас + гарвановочерна буйна коса + изпъкнала адамова ябълка = КЕРИМ

Laughing

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 18:34 от kurkuma

# 501
Един топъл поглед + нежни ръце + галещ глас + гарвановочерна буйна коса + изпъкнала адамова ябълка = КЕРИМ

Laughing

Куркуметка,стига се облизва-да ти припомням ли,че опашката е дълга smile3534

# 502

Laughing

Момиче, ти сега се събуждаш, но ние след малко ще си лягаме! Не ни хвърляй в джаза, че на някои може и да не им се отвори парашута...  Embarassed Embarassed Embarassed

# 503
Ах, Беренгинки...пак се размечтахтее! Grinning Heart Eyes

# 504
  • В Града на липите
Реших да не гледам 58-ма без превод. От постовете ви си личи, че е доста силна серия, няма да си развалям удоволствието като гадая.
Между другото адмирации за прекрасния превод. Непрекъснато свалям сериали от Замунда, но на по-добро качество на субтитри не съм попадала.

# 505
Слухчета 59 серия -
Мустафа се опитва да избяга без да остави доказателства.
Керим ще успее да се обади по телефона.
Мустафа ще срещне още един беглец, но те няма да знаят един за друг, че се такива.
- Понякога ние не осъзнаваме колко важно нещо за нас, докато няма опасност да го изгубим. Тогава, осъзнах, че може би няма да те видя повече. Замислих се как ще продължа без теб... Почувствах се толкова безпомощна..... Дори мисълта за загубата ти беше толкова болезнена...Молих се...Молих се да не ме оставиш....
Ердоан винаги има нещо лошо в главата си, наистина лошо.
Решат е депресиран, подтиснат.
Сега е време Йозге и майка и да помогнат.
Сердар става подозрителен по отношение на Мустафа. Този път Мустафа ще е поставен в трудна ситуация, но от майка си.
Кой е човекът, който е щастлив заради това, че са го простреляли? - Керим, разбира се.
Керим - Ако бях умрял...Щях да умра щастлив, защото гласа ти, отекващ в ушите ми, казваше, че ме обичаш.

В този епизод пръстените ще са много важни за Керим и Фатмагюл......Мерием и Кадир.

# 506
Детелинка, както казах и на Гери, кой превари, той завари! smile3533 smile3508

Крюелка, това беше за сладки сънища, джанъм!  Grinning

Оооо, Гериwavey Тенкю!

# 507
Ах, Куркумета, споменах ли, че се снабдих с пътека, тренировките ми по бягане са в разгара си. Така не само ще му скоча на врата, но и ще стигна първа.  Wink Hug

# 508
Ах, Куркумета, споменах ли, че се снабдих с пътека, тренировките ми по бягане са в разгара си. Така не само ще му скоча на врата, но и ще стигна първа.  Wink Hug

Аз пък съм по маратоните - от Канада до Турция някой тичал ли е? Wink Hug

# 509
gery_dobreva, благодаря за вълнуващите слухчета, явно има за какво да тръпнем от напрежение. Дано да дадат и фрагман. От вчера и аз съм на преговор, започнах от еп. 14, сега съм тъкмо след побоя в 19ти. Да дойде учителя Керим и да ни препита! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт