Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
 Grinning  Добре , съгласна . Тогава изгонвам домочадието от стаята си , и се пракирвам да гледам  Hug

Добре дошла Hug Правилно се ориентира.... Peace

# 571
И аз съм чок, ама чок шашардън от мненията за Мустафа. То си е съвсем очевидно, че Фатмагюл нямаше да е щастлива с него, дори да не беше се случило изнасилването и да се бяха оженили по план. Хем в 1 серия Мутафа още хваща окото, ама се вижда колко е ревнив и ограничен, и как ще трови живота на жена си скоро след сватбата. На туй нашият народ е казал "всяко зло за добро"

# 572
  • Тук някъде.....
Курукума, вярно е, и аз бях много неприятно изненадана. Ако владееш английски, отвори последния епизод в Ютюб и виж коментарите отдолу. И то толкова страстно го искат, че направо  newsm61. Във форума, чийто адрес посочих в предния си пост, е още по-лошо...там такива като родителите на Мустафа ли пишат, закостенели, не знам. Ако е истина, аз съм потресена - в смисъл, ако не го пишат просто за да дразнят почитателите на ФГ и Керим. Но хора всякакви.
Относно Енгин - аз му откривам, за мен лично, два недостатъка, обаче не ми дреме де  Mr. Green Има странен нос, не мога да го обясня, нещо не стои на лицето му както трябва и тича ужасно смешно, някак недодялано  Laughing Но това е просто за протокола и са мои лични възприятия.

Редактирам се, че исках да попитам нещо: Някой знае ли какво означава Караолан? Така викаха на Керим в затвора другите. Предполагам, че е нещо свързано с "черно", тъй като кара означава черен. И не знам дали не значи Черна змия, защото търсих и намерих сходна дума, но е КараЙолан. Дали има разлика, нямам представа. Някой с познания по езика да каже.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 21:52 от Sofi_q

# 573
Според вас Мусти ще гътне ли или ще се предаде няма ли слухове или нещо.....

# 574
Момичета, беше ми много приятно, но втора смяна притропва до мен....... така, че до  скоро...... може би по късни доби, ако някоя все още тича към Стамбула..... Joy bowuu hahaha

# 575
  • В Града на липите
Имам два въпроса - в коя серия Ф избяга от къщи и защо, че забравих. И в коя за пръв път го нарече по име, там когато той хукна да преследва Мустафа?
Мерси предварително.

# 576
Хриси, бягството май беше 16-17 серия (беше разкрита, че пази писмото на Керим от Мукадес), но моментът, когато го извика по име за пръв път (любим!) е в 21-ва серия.

София, не бях се сетила да чета коментарите в тубето, ма сега  и нямам намерение, защото ще се нервя много. Аз намирам, че носът на Енгин много му отива. Не харесвам мъже с малки нослета. Виж, за тичането има нещо вярно, ама ще го преживея, още повече, ако тича към мен. Laughing

# 577
  • AMS
Мили, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Goni, kurkuma, ValentinaP,
Благодаря ви!!!

Ценя много всяко мнение!!!!
Освен сериала и вашите реакции, наистина ми дават стимул.

# 578
Момичета,относно Мустафа-да не забравяме все пак,че комшиите са със съвсем различни разбирания,подчиняват се все още на по-закостенели традиции и обичаи,имат коренно различно светоусещане.Че кой здравомислещ ще иска да се съберат с Фатмагюл #CrazyТой я изнасили душевно многократно с предателството си спрямо нея и с всичките си по-нататъшни действия. #Cussing out #Cussing out #Cussing outЯвно никой от пишещите там фенове не намира постъпките му за изродски-капака беше прострелването. ooooh!
И пак ще им изпише веждите на сладурите-напук на всичко ще са още по-свързани.Всяко зло за добро Hug

# 579
Имам два въпроса - в коя серия Ф избяга от къщи и защо, че забравих. И в коя за пръв път го нарече по име, там когато той хукна да преследва Мустафа?
Мерси предварително.
В 17 серия избяга.А мисля,че в 21 го извика по име.

С Куркуметка сме писали едно и също Peace

# 580
Относно Мустафа предполагам ,че ще има зрители който ще го приемат поради простата причина че все още имат някакви изкривени разбирания за чест и мъст.На много места си има принципи и норми който за нас са отживелица.
Мустафа предполагам ще се покрие и накрая си мисля че той ще свидетелства в полза на Фатмагюл ,ще осъзнае че е загубил всичко и ще се надява с показанията си тя да му прости очаквам той да и помогне за да успокои гузната си съвест.И си мисля че ще се самоубие.

# 581
  • В Града на липите
Дива, страхотни клипчета правиш. Гледам ги с удоволствие.
Куркума, благодаря, ще ги прегледам, аз досега трих три реда сълзи с 27-ма, но тези двата момента искам пак да ги видя и особено, там където я намери под дървото и докато я носеше, как една негова сълза падна върху лицето й. Изражението му направо може да ти разкъса сърцето.
Що се отнася до носа на Енгин, вярно не е съвършен, но по принцип не дразни, някак си го прави специфичен, пък и с тоя поглед и тия очи, и изражения... въобще кой ти го забелязва.
За тичането, вероятно е свързано с ръста му. Забелязвала съм и при други високи актьори, малко непохватно им се получава. Но за сметка на това, скачането и налитането на бой, му идва отвътре. Голям побойник.

# 582
Относно Мустафа предполагам ,че ще има зрители който ще го приемат поради простата причина че все още имат някакви изкривени разбирания за чест и мъст.На много места си има принципи и норми който за нас са отживелица.
Мустафа предполагам ще се покрие и накрая си мисля че той ще свидетелства в полза на Фатмагюл ,ще осъзнае че е загубил всичко и ще се надява с показанията си тя да му прости очаквам той да и помогне за да успокои гузната си съвест.И си мисля че ще се самоубие.

Още една християнска душа...  Hug Аз отдавна спрях да се надявам да се поправи това влечуго.

Детелинка, взехме си изпита!  Hug

# 583
Sofi_q, благодаря за юридеческите разяснения относно вината на Керим! Беше ми интересно да го прочета. За недостатъците му съм съгласна, аз намирам и други, което обаче го прави още по-земен, което ми харесва Simple Smile За караолан да кажа какво мисля без да имам езикови претенции: karaoğlan(kara-черно, oğlan-момче). С една дума мургав, макар за нея да използват esmer. А черна змия е кара йълан (Енгин участва във филм с такова заглавие).

Но за сметка на това, скачането и налитането на бой, му идва отвътре.
Laughing особенио скачането много добре го прави.

# 584

Но за сметка на това, скачането и налитането на бой, му идва отвътре.
Laughing особенио скачането много добре го прави.
[/quote]

Като петле се ежи. Laughing Кампанулка, имаш ли махмурлук от снощи?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт