Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 219
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Немой, и аз не го бъркам моя с Керим, само ми се привиждат разни неща...

# 601
  • Тук някъде.....
Ще го утеша, так ще го утешавам, че капка няма да му остане..... Laughing Сълзи, имам предвид  Mr. Green Много е хубав беее, то не е човешко неговото направо, и то не точно хубав, захаросан, а тъмен и загадъчен, харизматичен е много слабо казано....думи нямам вече! То бива, бива, ама..... Heart Eyes

# 602
Добре е нарисуван... особено косата много точно е пресъздадена... искам и аз такъв естествен обем  Joy  Blush

# 603
Ще го утеша, так ще го утешавам, че капка няма да му остане..... Laughing Сълзи, имам предвид  Mr. Green Много е хубав беее, то не е човешко неговото направо, и то не точно хубав, захаросан, а тъмен и загадъчен, харизматичен е много слабо казано....думи нямам вече! То бива, бива, ама..... Heart Eyes

Софи,слагай червена точка,че се оляхме направо Joy Joy Joy

# 604
  • В Града на липите
Направо влязохме във филма. Още около 50 минути и няма да има нужда от червена точка.

# 605
# 606
  • Тук някъде.....
Извинявам се, ама така съм се ухилила, че ако може да ме видите, ще се стреснете  Mr. Green Това ми действа страхотно, зарежда ме, кара ме да се чувствам млада /не че съм престаряла, тъкмо съм му на Енгин  Wink/, но имах доста причини да се чувствам зле напоследък и една голяяма да се чувствам добре - филмът и вие. И основно Керим. Хм, повече няма да пиша, щото пак ще излезе нещо двусмислено  Mr. Green

# 607
Kurkuma... пощади ме  Praynig Joy

Joy Joy Joy

Joy Joy hahaha

# 608
Извинявам се, ама така съм се ухилила, че ако може да ме видите, ще се стреснете  Mr. Green Това ми действа страхотно, зарежда ме, кара ме да се чувствам млада /не че съм престаряла, тъкмо съм му на Енгин  Wink/, но имах доста причини да се чувствам зле напоследък и една голяяма да се чувствам добре - филмът и вие. И основно Керим. Хм, повече няма да пиша, щото пак ще излезе нещо двусмислено  Mr. Green

Всички сме така,Софи Heart Eyes Embarassed Blush

# 609
  Момичета , благодаря ви за топлото посрещане  Hug  bouquet
  Много ме завладя този сериал . Да ме извинват моите у дома , ама ще ги мина тази седмица на аламинути  Mr. Green Много ми харесва , ще се мъча да го изгледам най- скоро  Grinning
Само да не ям точилката от милото , защото вече е решил да ме носи към Инстанбул  Twisted Evil
Минавам на 17 епизод , до скоро   bouquet

# 610
  • В Града на липите
Аз се надявам Керим да ми мине в скоро време, защото ми действа като вирус. Не знам има ли по-изтрещял от мен, но миналата седмица от понеделник до петък единственото което правих на работа бе да гледам сериала. Отивах сутрин, правех си кафе и си казвах само една серийка с кафето и докато се усетя, и станало време да си ходя. За късмет работя сама в офиса, но следващата седмица ще ми излезе през носа. Буквално и преносно.

# 611
Голям кеф!

Нали мислите се материализирали... Да му мисли Енгин!
 hahaha  Joy Blush

Хриси, представих си как Керим ти излиза през носа.  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 23:44 от kurkuma

# 612
От мен лека нощ на всички и сладки сънища... утре е понеделник, чакаме си фрагман  Praynig
И за лека нощ:

txtloves

# 613
  • В Града на липите
Сигурно постоянно му пламтят ушите, и не само  Joy

# 614
  • Стара Загора
Здравейте момичета-много е весело при вас и и тази вечер Grinning.Мъчех се досега да загледам др.филм но не става-все Керим ми е в главата и на мен.Милото си легна и малко се разсърди,че пак пускам филма,но като гледам не съм само аз.Първият път гледах повечето от сериите без звук,но съм изпуснала доста-затова сега почвам   и аз повторение от 17 епизод  със слушалките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт