Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Фахретин изглежда здрав и силен, но Кадир бей много го мисля, че нали има болки в гърба. Дано Мерием го излекува  Grinning

Да не го мислим Кадир - тя абла Мериам ще го оправи....... Joy hahaha

# 676
Здравейте,веселушки Grinning

Добре дошли на новите фенки Heart Eyes това ,че гледате на "екс" сериите- още нищо не  е Joy колко пъти ще ги гледате ощеееее  327765432987 или 876591243847 пъти един господ знае Joy

hiacint   Heart Eyes  много е сладък и Фахретин бей,дано да ни "посети " отново.../ прилича малко на Георги Димитров/  hahaha

от това запърхаха пеперуди по корема ми Embarassed Crazy

# 677
  • В Града на липите
Имам една забележка към сценаристите и режисьорите. Можеха да го разсъбличат Керим отвреме на време. Може ли за 60 серии да му свалят тениската 2 пъти. Срамота.
Снощи се смях на онзи момент когато го дадоха за три секунди без блуза/ точно го бяха пребили в първи сезон и Ф. влезе да му носи мазила/ с такава скорост се облече, че пушак се вдигаше.

# 678
hrissi_sz, за какво ти е да го разсъбличат, не е толкова атлетичен. Другаде му е силата.

# 679
  • Стара Загора
То май все набързо се облича милия като е ФГ наблизо  дори когато беше болен от настинката пак набързо му нахлузиха тениската ,а ФГ щеше да си счупи краката да излиза от стаята...Дано пък предстоят сцени с по-разсъблечен Керим Embarassed-нали ще има сватба,може и първа брачна нощ да дадат-е не цялата де

# 680
  • Пловдив
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Скрит текст:
Ay Yapım tarafından yapımı gerçekleştirilen dizide dört adamın
tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek
zorunda bırakılan Fatmagül'ün ve onunla evlenmek zorunda
kalan Kerim'in hikâyesi işlenmektedir.

Bir Bulut Olsam
Скрит текст:
Tims Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini
Ulaş İnaç'ın yaptığı ve 23 Şubat 2009 ile 24 Aralık 2009 tarihleri arasında
Kanal D ekranlarında yayınlanan televizyon dizisidir.Mardin'de Suriye sınırında
yer alan kara mayınlarının sınır köylere kaymasını ve bu sebeple birçok insanın
hayatını kaybetmesini konu edinen bir yapımdır.

Karayılan
Скрит текст:
Karayılan, Gaziantep'in Fransız işgalinden kurtuluşunu konu alan bir
Türk televizyon dizisi."Karayılan"ın çekimleri; İstanbul, Gaziantep,
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yapılmıştır.

Yabancı Damat
Скрит текст:
Yabancı Damat, Ege'nin iki kıyısından; Türkiye ve
Yunanistan'dan iki gencin aşklarının öyküsün anlatıldığı
bir televizyon dizisidir.
Türk ve Yunan müzikleri kullanılan dizinin çekimleri
Bodrum'da başladı, Yunanistan'ın Sömbeki Adası'nda devam etti.

Kader
Скрит текст:
Kader, 2006'da Zeki Demirkubuz'un yönetmenliği yaptığı dram filmidir.
Başrollerinde Vildan Atasever, Ufuk Bayraktar, Engin Akyürek, Müge Ulusoy
ve Ozan Bilen oynamıştır. Kader "En iyi film" Altın Portakal ve Altın Lale Ödüllerini kazandı.

'' Romantika ''
Скрит текст:
Ayrıca 22 Mart 2007 yılında Hikayesi ve projesi Türker İnanoğlu’na
ait, Zeki Alasya, Melek Baykal, Çağla Şikel gibi oyuncularla
'' Romantika '' müzikali adında bir oyun sergilemiştir.

campanula, когато можеш погледни го. Слагали сме го някъде назад в темите. Нека новите момичета и те се запознаят с творчеството на Енгин.

# 681
Не че съм против, де, ако сценаристките все пак решат да го съблекат, в първа серия на плажа беше много хубав, че и леко срамежлив...убийствена комбинация!

# 682
Но, нали знаеш, единствения начин да устоиш на изкушението е, като му се отдадеш.  smile3521  love001

Ех, Фахретин бей, какво те чака!

Cruela, това за изкушението за теб се отнасяше, недей сега да отбиващ водата насам. Нарочно си се изтегнала пред този голям прозорец, препичаш се на слънце и си зачервила бузи, ама хич не е от тях. Греховни мисли имаш в главата, момиче, греховниииии, и то от две ръце, допрени нежно. Ами ако се случи нещо по-така, не ми се мисли как ще те спасяваме от високата температура. И аблата Мерием не може те спаси. Само Керимомицин ще трябва спешно да ти доставяме от Истанбул. А Фахредин ще го посрещнем както се полага, с пълна програма, тържествено, какво си помисли ти.  Joy Joy hahaha hahaha   newsm03 1dating newsm68  newsm44

Lilims, моля ти се, не ми разваляй вкуса, как ти дойде на ум да сравниш този хубав мъж с Г.Д.  smile3518 Weary

# 683
Здравейте,момичета! HugАбе какво правите-снощи къде ви оставих-днес къде ви намирам Laughing
Минали сте през Керимчо,Кадир бей и чак до Фахретин бей сте опряли LaughingЯ да ги видя мацките с букетите на летището Heart Eyes-готови за посрещане.Само за Йомер бей нещо не споменавате-от Крюелка да няма смъртна заплаха Joy Joy Joy
Тук с вас ми е супер приятно на конушмак(баба му викаше навремето "дернек") Hug
Да видим дали ще има днес фрагман или пак ще сме на черешата ooooh!На другите им пускат по 2-3,а на нас им се свиди и един Mr. Green
А гифчето с ръцете ще си го гледаме с много повторения в четвъртък-Фатма даже ще ги целува WinkЩе има обгрижване по пълната процедура hahaha

# 684
  • В Града на липите
Не ми обръщайте внимание. Днес ми е едно размечнано-мързеливо. Поне успях да се съсредоточа, че да си свърша плануваната работа.
Едно единствено нещо не можах да му простя на героя на Керим и то беше, че взе парите в началото. Така не ми се искаше да ги взема, дори това, че после и ги прехвърли и ги дариха, не можа да ми заличи горчивия вкус. Издразних му се и когато започна да пие заради баща си и се опита да я целуне. При условие, че тя изпитваше панически ужас и от миризмата на алкохола и от всякакви докосвания.
Но пък като се замисля, ако не бяха тези прегрешения, щеше да е прекалено идиализиран.

# 685
Имам една забележка към сценаристите и режисьорите. Можеха да го разсъбличат Керим отвреме на време. Може ли за 60 серии да му свалят тениската 2 пъти. Срамота.
Снощи се смях на онзи момент когато го дадоха за три секунди без блуза/ точно го бяха пребили в първи сезон и Ф. влезе да му носи мазила/ с такава скорост се облече, че пушак се вдигаше.

Специално за теб, мила

# 686
И  още една

# 687
  • В Града на липите
Мерси Goni,  почувствах се с най-нечистите мисли тук. Ще ме прощавате, но съм от най-пресните фенове, които явно още не са се взели в ръце. Embarassed Embarassed Embarassed

# 688
hrissi_sz за парите и алкохола ще се съглася с теб, но сцената с опита за целувка ми е любима и не си я давам, нека я има, па макар и с шамар накрая.
Аз често пропускам първите серии, защото са ми кошмарни и болезнени, но все пак и тях съм ги повтаряла. ФГ и Керим освен че бяха още в шок от случилото се, бяха подложени и на огромен натиск, събитията следваха бързо едно след друго. В такава безнадеждна ситуация лесно е да сгрешиш, важното е как ще продължиш след това. Според това, кой как се изправя, се разбира кой колко струва.

# 689

Цитат
Едно единствено нещо не можах да му простя на героя на Керим и то беше, че взе парите в началото. Така не ми се искаше да ги взема, дори това, че после и ги прехвърли и ги дариха, не можа да ми заличи горчивия вкус. Издразних му се и когато започна да пие заради баща си и се опита да я целуне. При условие, че тя изпитваше панически ужас и от миризмата на алкохола и от всякакви докосвания.
Затова образът на Керим е толкова реален и жив Peace като всеки нормален човек и той греши- няма идеални хора Crossing Arms ако образът мубеше "захаросан" и идеализиран- нямаше да го обича Фатмагюл,нито ние  Heart Eyes Joy

Цитат
Тук с вас ми е супер приятно на конушмак(баба му викаше навремето "дернек")
Скрит текст:

hiacint   Peace   Фахретин е много класен мъж newsm10

Общи условия

Активация на акаунт