Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 77 777
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Води се пепелива перла Wink Но вече съм намазана и чакам Laughing Кожата ми е сиво- синя, коренът ми меднее, изобщо работата е пълно мазало Joy Обаче важното е да се експериментира hahaha

получих сърцебиене, като те четох  Shocked Shocked Shocked

само корени ли маза  Rolling Eyes

# 481
  • София
Аня,много ти благодаря,обаче ги е нямало в магазинчето  ooooh!
Сега я пратих в Кристиян ъф Рома,че е наблизо.
Имаш ли представа каква е цената на Алфапарф?Или Бес?Коя е по-добра  Rolling Eyes
Нямам представа, не съм ги ползвала долните две. И Фадиам ли не е имало?

# 482
Нищо не е имало  Laughing То е по-малко магазинче на Зара и явно трябва с поръчка за по-особените бои  Rolling Eyes

Много ти благодаря,Аня  Hug

# 483
  • София
моля, успех и да покажеш снимки после. Grinning

# 484
Хи-хи.
Значи взела ми е Alfaparf 11.20. Води се платинен ирис,нещо такова.
Ето го в каталога  Peace
Струвала е 8 лв заедно с оксиданта.

# 485
  • Пловдив
Да се включа и аз тук  - какъв според вас се води този цвят? Харесва ми страшно много, но не мога да го обясня на фризьора ,за да ме направи така??? Пробвах да кача снимката на телефон , но цвета се променя.....

# 486
Хи-хи.
Ето го в каталога  Peace
Много хубави цветове имали Алфапарф, на мен 11.34 и 1000SS  ми допаднаха, пак се вкарах в размисъл Grinning

# 487
Passion_G на мен този цвят ми се вижда като някаква смесица между 7 и 8 в бежовата гама. Например : 7.23 +8.13  или 7.13 + 8.34 не съм сигурна

# 488
Хи-хи.
Ето го в каталога  Peace
Много хубави цветове имали Алфапарф, на мен 11.34 и 1000SS  ми допаднаха, пак се вкарах в размисъл Grinning

Наистина изглеждат много добре.
До края на седмицата ще се боядисам и ще покажа.Но то моето няма да е особено обективно,защото съм с 3 санта корени и космическа да е боята,надали ще са еднакви с дължините  ooooh! Laughing
Но само си представям върху блондирана коса какво може да се получи  Crazy Едни от мечтаните ми цветове видях в каталога им  Heart Eyes

# 489
Аз бях писала на скоро но пак да се повторя- на мен Алфапарф не ми изсветлява достатъчно, но аз съм труден случай.  Laughing

# 490
Всичко е под контрол, станах доста руса, нямам синьо, зелено, червено и т.н. Много приятен цвят е, но искам още по- светло, което ще е следващия месец вече, даже знам и комбинацията от бои и още от сега потривам доволно ръце Laughing

# 491
Всичко е под контрол, станах доста руса, нямам синьо, зелено, червено и т.н. Много приятен цвят е, но искам още по- светло, което ще е следващия месец вече, даже знам и комбинацията от бои и още от сега потривам доволно ръце Laughing
Каква ще е следващата комбинация?  Simple Smile

# 492
Аз бях писала на скоро но пак да се повторя- на мен Алфапарф не ми изсветлява достатъчно, но аз съм труден случай.  Laughing
То и аз не съм лесен Mr. Green, но май ще потъмнявам ако не ми хрумне друго, а тези цветове не са светли и са топли тонове.Не се знае  обаче какво би се получило на блондирана коса и тъмни корени newsm78

# 493
Цветът ми  в момента е нещо като 11.13 от каталога, който е пуснала Елфичка, но с една идея по- пепеливо.
Следващата комбинация ще е http://www.google.bg/imgres?q=nirvel+p+01&hl=bg&biw=1280 … p;ved=0CD8QrQMwAA + http://www.google.bg/imgres?q=koleston+12.61&hl=bg&gbv=2 … p;ved=0CEUQrQMwAg, смесени 1 към 1.

# 494
Браво танч, аз пък започвам пак да се отчайвам, незнам как да действам вече и с какво  Confused дължините ми от долу са доста тъмни и златисти, а пластовете отгоре много светли  и нямам идея как да се боядисам следващия път. Според вас, това: http://www.stuff4beauty.com/catalog.php?category=Socolor%20Color … ht%20Ash%20Blonde боя ли е или коректор/микс тон?

Общи условия

Активация на акаунт