Къде в Пловдив??? - 29

• 79 335
  • 750
  •   2
Отговори
# 120
Kакво качество Ерин, и какво име? Клиентът търси евтиното и поне още 5-6 години ще е така. От там всичко се срива. Аз съм клиентка на супермаркетите и наблюдавам, най-много каси работят и опашки има в Кауфланд и Карфур, Ниско качество. Метро работят три каси, Пикадили затварят. В Марково тепе ще има Била-пълна боза, че и скъпа. Беден Пловдив.

# 121
Кауфланд отдавна се отърси от имиджа на евтиното
В Кауфланд се продават както евтини неща, така има и абсолютно всичко качествено, което може да бъде необходимо, на съвсем нормална цена
Проблемите на Пикадили нямат нищо с евтино/скъпо и да, разбира се, че ще затварят след като освен скъпо вторите подред собственици скапаха качеството. Сега третите подред нямат избор освен да режат живо месо... Както и да е, много се отплеснах в анализите  Simple Smile
а това със скъпото хем е така, хем не е така... когато започнах да правя "скъпите" си балони, много хора ме обявиха за луда, че нямало кой да ми плаща такива пари за балони, макар че реално бях и винаги съм била под цените на другите, просто имах всичко, което те не се бяха осмелили да внесат с обяснението, че нямало да върви.
е, имам изненада за тях, не само че върви, ами и хората ги обожават.

# 122
Здравейте! Да попитам къде мога да намеря бежов леген и бежова кофа или пък светло жълто? Търсих в Лекси, Баумакс, Карфур, Юск и така и не намерих.

# 123
Да попитам-Някой да е обикалял  скоро мебелните магазини?Къде предлагат по-евтини варианти на ъглово канапе/за хол/,по възможност и да се разпъва?

# 124
  • Пловдив
Да попитам-Някой да е обикалял  скоро мебелните магазини?Къде предлагат по-евтини варианти на ъглово канапе/за хол/,по възможност и да се разпъва?

В Молдавия гледах хубави дивани на нормални цени.

# 125
  • Пловдив

За Пикадили в Пловдив се чу, че ще затварят двете бивши Трокадерота - на Полиграфия и на Пешеходния мост. И двете бяха под всякаква критика. Влизала съм в Трокадеро и Пикадили до Полиграфия общо 5-6 пъти - ми никаква разлика почти не видях и в двете вериги. Друга верига на това място не знам дали би имала по-голям успех.

# 126
Арон до края на месеца имат -21% на всичко в сайта и отделно до -70% на отделни артикули, може и да си харесаш нещо  Peace

# 127
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра маникюристка, която да слага гел лак Shellac. По възможност в Смирненски или в центъра.

# 128
Мерси,момичета  Peace

Бенджи,дека е тоя магазин на Триград?

# 129
# 130
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра маникюристка, която да слага гел лак Shellac. По възможност в Смирненски или в центъра.

В центъра до гимназия Благоев.
Ако искаш телефон на лични.

# 131
А, този Марково тепе ще го бъде ли тази година? Аз от както живея в Пловдив, всяка година му сменяха годината на откриването по билбордовете, а по едно време се отказаха от нея и я замениха с думата скоро Simple Smile

# 132
  • Пловдив
...
Бенджи,дека е тоя магазин на Триград?

Магазинчето е "Медената къща" и се намира близо до Военна болница: бул "Хр. Ботев" 99

# 133
Не знам Ерин Брокович откъде има информация за скорошното отваряне на H&M в Пловдив, но ето тази статия в Дневник казва, че първите магазини ще бъдат в София, Бургас и Варна, Пловдив е на по-късен етап: http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/01/25/1752392_hm_otvaria_purvi … u_nas_na_10_mart/

# 134
  • Пловдив
Малко отдалечавам темата от Моловето, но от Комисията за защита на потребителите ме препратиха към инспектората........ не разбрах кой, какъв по точно, за това питам тук. Училищните лавки и столове, които са отдадени под наем, т.е са търговски обекти, трябва ли да имат касови апарати или са освободени с някаква наредба и могат да обиждат и гонят децата ни, когато им се поиска касова бележка?

Общи условия

Активация на акаунт