Къде в Пловдив??? - 29

• 79 486
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
За електронните игри - всичко е от боклук нагоре, ако е да се отбие номера, колкото да му мине мерака на детето, бива, но иначе просто конзолите тотално изхвърлиха този продукт и той не се предлага качествено.
Така че ако наистина искаш да зарадваш дете, ако имаш бюджета и ако одобряваш този вид забавление - psp вземи.

# 196
Здравейте! Искам да попитам заскладове с памперси. Казаха ми, че има в Кичука някакъв, който е много евтин. Тепърва ми предстои да купувам памперси и ще съм благодарна, ако някой ме насочи къде е най-изгодно - мисля да купувам Памперс премиум кеър.
Най-евтините памперси ,които съм взимала наистина са от търговиите в Кичука ,от детското магазинче, 18.50 бяха премиум кеър миналата седмица,големия пакет. От турските са ,но няма значение. Мисля ,че цената име повече от добра.

# 197
Хора, аз пак ще попитам за рок клуб. Наскоро чух доста негативни коментари за "Полинеро плейс", също така не ми допада и че е в циганската махала. Хайде, може и да не е рок клуб, но със сигурност да не се пее/слуша чалга.

Няма от какво да се притесняваш за "Полинеро", ако наистина обичаш да слушаш рок. На живо интересни рок-групи, които не може да чуеш другаде.
Собственикът на клуба е добре известен пловдивски рок-музикант и при него издънки няма.
А що се отнася до квартала - и в щатите най-добрите рок-клубове са около гетата. Peace

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 23:56 от meri 68

# 198
Doni M,Памперси взимам от един човек,който съвсем случайно открих в Продавалника,ако взимаш от 2 пакета нагоре ти ги кара вкъщи,за мен е супер удобно така!При него Премиум Кеър са 18,50лв,а обикновенните са 20лв,турски са,но като качество са същите като другите!За съжаление много късно стигнах до този извод  Sad !

# 199
  • о`майна лунна нощ е
Хора, аз пак ще попитам за рок клуб. Наскоро чух доста негативни коментари за "Полинеро плейс", също така не ми допада и че е в циганската махала. Хайде, може и да не е рок клуб, но със сигурност да не се пее/слуша чалга.

Няма от какво да се притесняваш за "Полинеро", ако наистина обичаш да слушаш рок. На живо интересни рок-групи, които не може да чуеш другаде.
Собственикът на клуба е добре известен пловдивски рок-музикант и при него издънки няма.
А що се отнася до квартала - и в щатите най-добрите рок-клубове са около гетата. Peace

Полинеро е много близо до мястото, където живея и неведнъж сме ходили там. Свирят всякакви групи, но Владо /собственикът/ многократно е давал място за изява на млади музиканти. Не съм запален рок почитател, но ми е приятно да ходя там. На входа си има "фейсконтрол"  Wink и не пускат всеки.

# 200
Трябва ми място, към което да отправя предложение, да поканят даден изпълнител. Трябва ми такова, което е отворено за нови идеи. До "Полинеро" писах, но не стана работата.

# 201
  • Пловдив
Най-евтините памперси ,които съм взимала наистина са от търговиите в Кичука ,от детското магазинче, 18.50 бяха премиум кеър миналата седмица,големия пакет. От турските са ,но няма значение. Мисля ,че цената име повече от добра.

elito_elito,
благодаря за инфото  Hug Може ли да ми обясниш къде точно се намира това магазинче  Praynig

Liliq_Zlatna, кой е продавачът  Praynig

# 202
Момичета, от къде мога да си купя евтина басма, шаренка?
Басма ли се пише не знам, тънък памучен плат newsm78.

# 203
Трябва ми място, към което да отправя предложение, да поканят даден изпълнител. Трябва ми такова, което е отворено за нови идеи. До "Полинеро" писах, но не стана работата.

Опитай в клуб "Lollipop".  Peace

# 204
  • Майничка
Момичета, от къде мога да си купя евтина басма, шаренка?
Басма ли се пише не знам, тънък памучен плат newsm78.

На "Аспарух", малко след паркинга на ІV РПУ, гледано откъм "Св.Петка". Магазинчето се пада отляво, под кооперация.

# 205
Момичета,идея от къде да купя учебник Headway,Oxford university press, elementary??Аз имам един пресниман от някога си, но ми се иска да взема оригинален с работна тетрадка, че ще давам уроци по него.

# 206
  • Пловдив
Миа, провери в офиса на издателството. Надявам се, че все още са на същото място - на Гроздовия пазар, след сладкарница "Скалата"

# 207
Офисът на Oxford university press си е там,на Гроздовия пазар Peace

# 208
Хора, аз пак с една молба, срам ме хваща вече.  Embarassed

Харесах си няколко бара, но на страниците им във Фейсбук няма имейл... или ако има, е невалиден. Ще помоля, ако някой знае активен имейл на "Петното", "Алкохол", "Мармалад" или "Фабриката", да пише на лични! Не ми давайте телефони, само имейл, ако разполагате с такъв.  Peace

# 209
  • Пловдив
Петното
Алкохол
На тия имейли ли пробва?
За Мармалад не мога да помогна...

Общи условия

Активация на акаунт