Къде в Пловдив??? - 29

• 80 185
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
някой по-назад в темата беше питал за разкодиране на телефон, на гърба на Малкият принц има едно гаражче, идеално разкодират за 10лв., кофти е, че доста задържат телефоните  Peace

# 241
къде чога да намеря тиранти за момиче, високо над 130 см.
намирам но все малки?

# 242
теранова, даже сега са включени в разпродажбата

# 243
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал Ескимо Кидс Rolling Eyes Щото мин.година нямаше внос...

Ей,2 пъти се записвам в темата и не става newsm78

# 244
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал Ескимо Кидс Rolling Eyes Щото мин.година нямаше внос...

Ей,2 пъти се записвам в темата и не става newsm78

Купих миналата седмица, мисля, че го има навсякъде вече.

# 245
  • Пловдив
Как се понася от децата този сироп, защото като му чета състава ще е трудно за преглъщане, а се замислям дали да не купя, следа като му прочетох характеристиките. Дъщеря ми не пие никакви витамини / синтетични/, имуностимуланти и прочие такива препарати, но това ми се вижда приемлив вариант.  Thinking

# 246
Здравейте
Чудя се дали още продават от онези термоси от едно време - със стъклена вътрешна част?
Това, което намирам са или метални, или някакви дефектни китайски, които изобщо не задържат топлината ...
Сещате ли се къде може да има такива?  newsm78

# 247
  • София
Не е много по темата - обаче да ви питам: да сте чували или чели изявление на кмета, че се обсъжда дървена ваканция за детските градини от следващата сряда?

# 248
  • Пловдив
Не е много по темата - обаче да ви питам: да сте чували или чели изявление на кмета, че се обсъжда дървена ваканция за детските градини от следващата сряда?

#Crazy Ти ме втрещи...за училищата четох,да,но за детските гради ми се струва,чуе няма как да стане.

# 249
  • Пловдив
Как се понася от децата този сироп, защото като му чета състава ще е трудно за преглъщане, а се замислям дали да не купя, следа като му прочетох характеристиките. Дъщеря ми не пие никакви витамини / синтетични/, имуностимуланти и прочие такива препарати, но това ми се вижда приемлив вариант.  Thinking

Аз също Не давам никакви препарати-само Ескимото като изключение-и особено след като изкарахме гадния грип/държа ни точно 7 дни ooooh!/.

# 250
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте
Чудя се дали още продават от онези термоси от едно време - със стъклена вътрешна част?
Това, което намирам са или метални, или някакви дефектни китайски, които изобщо не задържат топлината ...
Сещате ли се къде може да има такива?  newsm78

Последният термос, който купихме, беше от Джъмбо. На фона на останалите от по 5-6 лева, този беше 14-16 лв. някъде. Вместимост - 750 мл., метален отвън, с дръжка и термометър отгоре. Страшно съм доволна от него, защото две години поред правя рождени дни на децата в парка. Съответно за родителите нося около 600-700 мл. кафе от вкъщи във въпросния термос. За 4 часа температурата на кафето пада от 90 С на 60 С, което мен и останалите консуматори ни устройва идеално. На студено не съм го пробвала колко време ще съхрани, но щом топлото го задържа така добре, съм сигурна, че и със студени напитки ще се справи.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 12:59 от `ТуиГ

# 251
Здравейте
Сещате ли се къде може да има такива?  newsm78

Последният термос, който купихме, беше от Джъмбо. На фона на останалите от по 5-6 лева, този беше 14-16 лв. някъде. Вместимост - 750 мл., метален отвън, с дръжка и термометър отгоре. Страшно съм доволна от него, защото две години поред правя рождени дни на децата в парка. Съответно за родителите нося около 600-700 мл. кафе от вкъщи във въпросния термос. За 4 часа температурата на кафето пада от 90 С на 60 С, което мен и останалите консуматори ни устройва идеално. На студено не съм го пробвала колко време ще съхрани, но щом топлото го задържа така добре, съм сигурна, че и със студени напитки ще се справи.

А от вътре стъклен ли е? Питам, защото искам да го ползвам за преварена вода за АМ.

# 252
  • о`майна лунна нощ е
Довечера ще мога да ти пиша. Вкъщи е. Но ми се струва лек, за да е стъклен отвътре.  Като се прибера, ще го проверя и отговоря по-точно.

# 253
  • Пловдив
Аз съм купувала термоси със стъклен балон от "Гама Елит". Но скоро пак търсех за майка ми и установих, че в Кауфланд и в Джъмбо също има термоси със стъклен балон. Цената е около 15 лева средно за термос от 1 литър. Аз съм доволна от моите два термоса. Като беше бебе дъщеря ми, преварявах вода, темперирах я и я сипвах в термоса и цял ден имах вода с нормална температура за приготвяне на чай или АМ. Другият термос, който е с по-малка вместимост го ползвах като сме на разходка. Сега и двата стоят забутани някъде.  Laughing

`ТуиГ лекички са, така че може и стъклен да е. Още повече щом задължа толкова време топла водата. Аз честно казано, на другите термоси нещо им нямам вяра, въпреки рекламата, която им направиха в един магазин за туристическа екипировка. Може техните да се ОК, но на разни други метални нещо не мога да се доверя.

# 254
Довечера ще мога да ти пиша. Вкъщи е. Но ми се струва лек, за да е стъклен отвътре.  Като се прибера, ще го проверя и отговоря по-точно.
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт