Къде в Пловдив??? - 29

• 80 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • на село
В сайта пише , че връхните дрехи са с 60% намаление от 1.02.
Ако не ти е спешно , утре сутринта ще ходя и после мога да пиша   Peace

Аз имам въпрос - от къде да си купя дървени щипки , като тези от едно време ?
Не ми е спешно Peaceще чакам да пишеш Hug
Дървени щипки съм купувала от Карфур.

# 286
Благодаря ви , момичета.   bouquet
Мислех , че вече не се продават. Трябват ми , че ще майсторя нещо за 14.02.   Laughing

❣Pola777❣, ще ти пиша утре какво е положението.....

# 287
  • Пловдив
От къде мога да купя медицински инструменти?По точно ми трябва дръжка за скалпел.

# 288
  • Пловдив
От къде мога да купя медицински инструменти?По точно ми трябва дръжка за скалпел.

да се включа към питането-от къде стетоскоп /медицински слушалки педиатрични/

# 289
  • Майничка
Слушалки на Литман съм купувала за подарък от аптеката на втори етаж във ВМИ на Пещерско шосе. Дори да няма педиатрични в момента, със сигурност могат да заявят. Предполагам, че това могат да направят и в магазините за помощни средства и апаратура, като този с/у Новотела, а защо не и в аптеките.

# 290
В повечето аптеки със заявка ще ви доставят след няколко часа, магазините за медицинска техника, санитарни магазини.

# 291
  • Пловдив
В повечето аптеки със заявка ще ви доставят след няколко часа, магазините за медицинска техника, санитарни магазини.

А като цени как са newsm78

# 292
Зависи какви ги искаш слушалките, китайските са по 4-5-6 лева, хубави медицински, които лекарите ползват, на Микролайф или подобни са по 20-30-40. Могат да се закупят от всяка добре заредена аптека, някои ги имат и в наличност и не е нужно да се поръчва и да се чака за доставката.
Дръжка за скалпел в магазините за стоматологично оборудване и материали, има един добре зареден на Христо Ботев срещу Военна болница.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 13:24 от Емстерс

# 293
Момичета, можете ли да ми препоръчате хладилен техник?

# 294
момичета търся майстор за външна изолация на апартамент.ако някой зная проверен човек който ще ми свърши качествено изолацията моля да пише моге и на лични .или поне как вървят цените на кв.метър със материалите.

# 295
Магазин за медицински принадлежности имаше преди до поликлиниката на ресторант стадиона,не от страната на кръстовището,а от другата.Там имаше  и дръжки и стетоскопи.Ако става въпрос за Литман,най добре се свържи с вносител,да пробваш различните и да си избереш на по-добра цена.Иначе по  магазините може да няма всички модели и няма да знаеш какво поръчваш.

# 296
  • Пловдив
момичета търся майстор за външна изолация на апартамент.ако някой зная проверен човек който ще ми свърши качествено изолацията моля да пише моге и на лични .или поне как вървят цените на кв.метър със материалите.

Зависи на кой етаж си - щом е апартамент - алпинист или със скеле. Цената зависи от вида и дебелината на материала............  А и в това време не е препоръчително - температурата трябва да е поне 5 градуса - иначе ще се напука и ...............

# 297
  • на село
Момичета,виждали ли сте този тип пъзели в Джъмбо  newsm78

# 298
нали се сещаш,че пъзелите се разглабят,и после голяма играчка,докато ги сглобиш.Иначе в Джъмбо има и такъв тип и монолитни парчета. Peace
Подобни модели има и в Метро и Хиполенд  Peace

# 299
❣Pola777❣,  в Бенетон на центъра има 50% намаление , но има много малък избор. В този в МОЛ-а има 60% намаление на всичко и има доста повече неща. По-добре там да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт