Къде в Пловдив??? - 29

• 80 156
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви - не успяхме да намерим. В понеделник ще си вземем от фирмата направо.

# 316
  • Пловдив
Сестра ми търси да запише шофьорски курс.

Да препоръчате  "читава"  школа и инструктор "за добър и не много скъп" шофьорски курс:
- при търпелив инструктор,
- на автоматик.

Simple Smile

# 317
  • Пловдив

Да препоръчате  "читава"  школа и инструктор "за добър и не много скъп" шофьорски курс:
- на автоматик.

Simple Smile

Аз да ти препоръчам моя,но не е автоматик... Peace

# 318
  • Пловдив
Аз имам който не е автоматик...тя не ще... Wink

# 319
Има ли китайски ресторант,който прави доставки до дома?

# 320
Аз имам който не е автоматик...тя не ще... Wink
Това с автоматика добра идея ли е, има около мен хора, които така са свикнали с този вид автомобили, тези с ръчните скорости не ги карат и са напълно неприложими като шофьори в страна като нашата, където автоматиците са много малко. Нищо лично за сестра ти, просто ми стана интересно.

# 321
  • Пловдив
Според мен не е добра идея, ама... ooooh!

# 322
  • Пловдив

- на автоматик.

Simple Smile

pisha ot tel,zatova s latinica-mislq,che nikade nqma da namerish instruktor s avtomaik,v bg ne e zakonno.kursat se kara zadaljitelno na kola sas skorosti.

# 323
  • Пловдив
Такааа..и аз това казах, но отговорът бе, че има обяви в нета, и то няколко в Пловдив, за курс на кола автоматик. Значи е законно.
Но не знае към кой от всичките, които е намерила да се обърне...

# 324
  • Пловдив
Такааа..и аз това казах, но отговорът бе, че има обяви в нета, и то няколко в Пловдив, за курс на кола автоматик. Значи е законно.
Но не знае към кой от всичките, които е намерила да се обърне...

struva mi se,che ste sa izmamni obqvite.no neka se obadi i pita.ne si predstavqm,che izpitvastite dopuskat tova na izpita,ama pak zane li se...
Inache i az moga da preporacham instruktor na kola sas skorosti

# 325
  • Пловдив
Ей тия, примерно:
http://www.idrive.bg/index.html

Ама на мен ми изглежда нещо не наред..цената е мноого ниска...

Някой отзиви за тях?

# 326
  • о`майна лунна нощ е
Курс може да бъде изкаран на кола с автоматични скорости, но това се отразява и на книжката после. В нея се отбелязва, че водачът има правоспособност само за такива автомобили и ако го хванат да шофира после кола с нормални скорости, подлежи на санкция. Докато обратното ограничение го няма.

# 327
  • Пловдив

р-нт Герджика

# 328

р-нт Герджика

Благодаря  Simple Smile .Но не намирам никакво меню.Само на "Азия"-та,но ми се искаше да сравня,да имам избор.

# 329

р-нт Герджика

Благодаря  Simple Smile .Но не намирам никакво меню.Само на "Азия"-та,но ми се искаше да сравня,да имам избор.

Аз си поръчвам през Гладен.бг храна от Фън И. Винаги до час е при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт