Къде в Пловдив??? - 29

• 80 119
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Ако става въпрос за паус,аз съм купувала от магазин Дали.

# 376
  • Пловдив
В предните теми се коментираше посредническа фирма за доставки от Англия.
Трябва ми такава за доставки от Германия. Искам да поръчам нещо от немския амацон, но не правят доставка до БГ.

# 377
Трябва ми такава за доставки от Германия. Искам да поръчам нещо от немския амацон, но не правят доставка до БГ.

http://www.e-top.bg/
http://dostavki.de/
и още едно момиче, което можеш да намериш на скайп genisi и да ти каже за условията й

# 378
  • Пловдив

http://www.e-top.bg/
http://dostavki.de/
и още едно момиче, което можеш да намериш на скайп genisi и да ти каже за условията й

да_ама_не, благодаря много! Веднага ще ги разгледам. Поръчвала ли си ти и чрез коя фирма?

# 379
Поръчвала съм с първата-скъпичко ми дойде Peace Втората е нова фирма-момичетата скоро я дадоха във форума Peace а с момичето от скайпа така и не се наканих да поръчам,защото се преориентирах към сайтовете в Англия, а пък от там фирми за транспорт има много Peace
Успех ти желая Peace

# 380
  • Пловдив
Благодаря! Условията и цените във втората фирма излеждат доста приемливи.

# 381
Като стана дума за канцеларски материали, можете ли да ме насочите от къде да купя бяла хартия за чертаене /на едро/.Намирам я доста трудно в някои книжарници, но не всички.
Също се интересувам от шише за вода /за момче/ с Бакуган или Бен Тен? В Джъмбо?Има много интересни във някои сайтове за онлайн поръчки,чудех се дали няма подобни , но с по-народни цени...
Благодаря предварително!

# 382
  • в колонките
   Някоя да знае телефона на Булсатком -а,че имаме проблеми при излъчването от снощи?
  bouquet

# 383
от Гугъл- 080013800 -"Търсеният номер е зает"-познай защо Wink

# 384
  • о`майна лунна нощ е
   Някоя да знае телефона на Булсатком -а,че имаме проблеми при излъчването от снощи?
  bouquet

Къде ви е чинията? При нас навяваше върху нея, тъй като беше монтирана на покрива. След размитането на снега от нея, сигналът обикновено се оправяше, ако няма друга, по-сериозна авария.

# 385
  • Пловдив
  bouquet

Аз днес им звънях от мобилния на *4800 - вдигнаха веднага и дойде екип. Оказа се, че антената трябва да си я чистим от снега, но и това не помогна. Изгоряла от студа някаква част и затова нямаме сигнал. Оправиха го момчетата и вече е ок.

# 386
  • в колонките
 Скъпички и милички, от Пловдив съм,но не живеем там.В Гърция сме,пък дъщерята е в София днес и няма как да я притеснявам.От снощи почнаха проблемите с каналите -хващаме няколко само.От 80013800 непрекъснато са заети,за това реших,че може би вие ще ми помогнете с някой телефон.Предплатили сме за 1 година.Ако знаете някой друг тел.  Praynig,или идейка някаква?
      bouquet

# 387
Някои може ли да даде отзиви за детска кухня "Първа лъжичка" ?
Ние се засега се записахме в държавната "Звездичка" до дкц-то в Кичука. На 1 март трябва да отидем да си вземем купони, но от една приятелка не получих много добри отзиви за нея, та обмислям варианта за другата.
Гледам, че в тази частната, всяка седмица има ново меню ! И всеки ден е нещо различно Simple Smile

# 388
  • Пловдив
Няколко пъти съм писала за "Първа лъжичка" при запитвания тук и рискувам да ме нападнат,че съм им рекламен агент. Mr. GreenИстината е,че съм изключително доволна от тях.Готвят много вкусно и разнообразно.Независимо дали вали,гърми или пече носят до вратата топла манджа! И най-важното-дъщеря ми много им харесва как готвят,а тя е изключително злояда!Това е и причината 5-та година да се храни само от там-не признава мойте манджи,кулинарните опити на майка ми или пък тези в детската градина.Препоръчвам ги с най-чиста съвест! Hug

# 389
Някой да знае къде продават боя за кожа/обувки Tarrago?

Общи условия

Активация на акаунт