Къде в Пловдив??? - 29

• 80 058
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
продават на дребно, поне така мисля, защото са винаги любезни, но някоя неща се продават на по-големи опаковки /примерно целофанът е само 100 листа опаковка/.
креп хартията е на ролки/нямам спомен за метраж/

# 466
Ерин Брокович - мерси много!   bouquet Mese4ko аз утре ще мина оттам така че ще пиша подробности Simple Smile

# 467
  • Пловдив
Днес мъжът ми купи това яке  от Mothercare в МОЛ-а за 30 лв. Размерът е 2-3 години. Имало и размер 3-4 години.

# 468
Момичета решила съм за св. Валентин да подаря на мъжа ми гравиран катинар и да го сложим и ние  на моста на гребната. Лошото е, че се сетих снощи и нямам много време. Катинар ще купя, след час два и после се чудя, къде може да ми го гравират  и колко ли ще струва. На главната ще ми е
най -удобно. Помагайте!!!

# 469
  • Пловдив
Момичета решила съм за св. Валентин да подаря на мъжа ми гравиран катинар и да го сложим и ние  на моста на гребната. Лошото е, че се сетих снощи и нямам много време. Катинар ще купя, след час два и после се чудя, къде може да ми го гравират  и колко ли ще струва. На главната ще ми е
най -удобно. Помагайте!!!

Питай в Лазер Арт
тел. 64 34 55

# 470
беба28 ,мен също ме интересува гравирането.Моля те ,сподели за Лазер арт или за друго място,което си намерила

# 471
Може ли някой да препоръча сервиз за фотоапарати? Не е в гаранция и е Pentax.

# 472
  • Пловдив
Преди да закупите каквото и да е за гравиране е най-добре преди това да говорите с фирмата, която гравира.
Не всичко подлежи на гравиране.
Колкото и добре да изглежда детайла, може след като се свали покритието отдолу да изглежда доста неестетично и ефекта да се превърне в дефект. В крайна сметка да заплатите нещо от което да останете крайно недоволни.

# 473
Казаха ми, че златарите по от. Паисий гравирали. Мисля да мина в обедната почивка да разпитам. После ще пиша.

# 474
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча сервиз за фотоапарати? Не е в гаранция и е Pentax.
огледално-рефлексен ли е? какво му е?

# 475
  • Пловдив
За гравиране и разни нещица:
http://www.devlaser.com/

Ползвала съм ги преди време за едни метални ключодържатели, останах доволна.

# 476
  • Пловдив
Момичета, разбрах, че имало някакво бусче, което разнасяло прясно мляко по домовете  newsm78. Някой да има повече инфо?

# 477
Търся бели силиконови формички за лед, но никъде не намирам. Проверих в Jusk,Bricolage,Billa,Lidl, мол Galeria. Ще съм ви благодарна, ако кажете къде сте виждали такива бели формички и аз да купя.

# 478
Честит празник на всички!
И да попитам , някой може ли да ме насочи за шкаф за обувки, добри предложения и добри цени!?Знам за Бриколаж, виждала съм, но някой ми каза че там били скъпи и не дотам добри...Дано вие знаете повече...
Благодаря!

# 479
Какъв шкаф точно търсиш? От кой тип?

Общи условия

Активация на акаунт