Къде в Пловдив??? - 29

• 80 062
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Може ли някой да препоръча сервиз за фотоапарати? Не е в гаранция и е Pentax.
огледално-рефлексен ли е? какво му е?
Не знам  Embarassed Обикновен цифров апарат. Това е стария ни фотоапарат, след като спря да работи купихме нов, но сега си мисля , че би могъл и да се поправи. Струва ми се, че не е сериозна повредата, защото като се включи за кратко присветва и на дисплея се вижда картина, но след секунда изгасва. Може би от батерията е проблема- захранването, не знам.

# 481
Тези които вратичката се издърпва, 2-3 нива прибилизително...

# 482
Разгледах в Продавалника и в някои сайтове за мебели, в Продавалника определено цените са по-високи от тези в специализираните...Странно...

# 483
http://bazar.bg/pics/146/1463790211.jpg Май само такива съм виждала, в Баумакс, в Юск, а малко по-засукани имаше в Дизма, в района на Полиграфията (не се сещам кой булевард беше онова...). цените варираха доста, но за Юск ми се върти в главата 80лв. Thinking

Погледни и тези, аз към тях се бях насочила последно: http://shop.yavor-bg.com/index.php?catid=284&subcat=81

# 484
Тези са доста паянтови според мен Simple Smile Мъжът ми беше купил един мисля, че от Карфур, но на фона на масива в нас го позиционирах в килера и си държа праховете и препаратите в него Simple Smile

# 485
.:.Stef.:. , благодаря! Наистина трябва да се поразходя до там, близо съм до Полиграфията...До края на седмицата дано да избера, защото иначе ще похарча парите в съседните магазини.... и хаоса в къщи няма да има край...!!! Joy

# 486
  • Пловдив
Търся бели силиконови формички за лед, но никъде не намирам. Проверих в Jusk,Bricolage,Billa,Lidl, мол Galeria. Ще съм ви благодарна, ако кажете къде сте виждали такива бели формички и аз да купя.
В Джъмбо има.

# 487
  • Пловдив
.:.Stef.:. , благодаря! Наистина трябва да се поразходя до там, близо съм до Полиграфията...До края на седмицата дано да избера, защото иначе ще похарча парите в съседните магазини.... и хаоса в къщи няма да има край...!!! Joy

Извинете, че се намесвам, но на мен почти никой чифт обувки не ми влиза в такъв шкаф. За боти и ботуши да не говорим. Аз си направих шкаф по мой проект, с плоскости от Съливер и ми го сглоби един познат. Ако искате мога да ви изпратя чертежа, поне да ви спестя 15-20лв в Съливер.

# 488
Наистина не са много удобни Peace. Ботушите се слагат легнали в този модел шкафове, т.е. събират се по един чифт на ред Rolling Eyes. Но така или иначе ботуши не бих сложила в какъвто и да е шкаф, а само в кутия.

# 489
Честно казано, и на мен ми се струват неудобни, не за друго, ами защото не биха ми побрали повечето обувки Confused Иначе са функционални, ама...за джапанки или кецове само Confused В зависимост от мястото, с което може да се разполага, наистина е по-добре да се потърси нещо, което реално да върши работа и да събира обувките както трябва. Това с проекта е добра идея, дори много, така че, evrovioleta, ако искаш, помисли за този вариант, освен ако не си сигурна и вече решила за себе си, че наистина ти трябва такъв шкаф за обувки Hug

# 490
Оказа се че моя катинар нестава за гравиране и се наложи да го надпиша с перманентен маркер. Иначе има еднин господин на от. Паисий "поправка на бижута"  той гравира за 3 имена каза 20 лв. че ще струва.

# 491
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми дънкова пола, до коляното, права, изчистена. Имате ли идеи къде да потърся, защото нямам възможност да обикалям?

# 492
Честно казано, и на мен ми се струват неудобни, не за друго, ами защото не биха ми побрали повечето обувки Confused Иначе са функционални, ама...за джапанки или кецове само Confused В зависимост от мястото, с което може да се разполага, наистина е по-добре да се потърси нещо, което реално да върши работа и да събира обувките както трябва. Това с проекта е добра идея, дори много, така че, evrovioleta, ако искаш, помисли за този вариант, освен ако не си сигурна и вече решила за себе си, че наистина ти трябва такъв шкаф за обувки Hug

Благодаря момичета, май наистина ще се възползвам от идеята , ако ми изпрати дамата проект.А и имам кой да ми го сглоби, така че ... само да си избера цвят!
Желая ви приятна вечер!

# 493
  • Пловдив
Момичета, разбрах, че имало някакво бусче, което разнасяло прясно мляко по домовете  newsm78. Някой да има повече инфо?

Пак да попитам , ако някой знае нещо  Blush

# 494
Има бусче но не по домовете, а стой на определено място. В събота сутрин е на Събота пазара. Мъжа ми снима маршрута, довечера като се прибере, ще ти го препиша. Млякото е супер, с голям каймак Simple Smile

За торта ДОРА някой питаше, поръчах от сладкарницата на ул. Нева в Кючука, с детския кът, точен адрес по-късно днес мога да напиша.
25 парчета с крем - 49,50лв., искат 3 дни по-рано поръчката.
Имаше много торти и принт и с фигурки...

Общи условия

Активация на акаунт