Къде в Пловдив??? - 29

• 79 957
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
И има една потребителка във форума, Бабуля, мисля, че беше, в подписа на която има страхотни детски официални рокли, но са в София. Не работи търсачката да я намеря да дам линк.

Бабилия се казваШЕ съфорумката. Cry Вече не е сред нас...

# 571
Има ли пробвали новата атракция в Галерия - водни топки балони. За 6 годишни дали са подходящи?

# 572
  • о`майна лунна нощ е
Ни лично не сме ги пробвали, но гледах как момиченце /със сигурност по-малко от 6 години/ се размаза просто от забавление.

# 573
И има една потребителка във форума, Бабуля, мисля, че беше, в подписа на която има страхотни детски официални рокли, но са в София. Не работи търсачката да я намеря да дам линк.
Бабилия се казваШЕ съфорумката. Cry Вече не е сред нас...
Много съжалявам Sad.

# 574
все съм си мислела, че шаферските рокли са вързани към темата на сватбата и не може просто да влезнеш в някой магазин и да вземеш рокля на шаферка за сватба

последен въпрос - тези уреди за домашна фотоепилация ефективни ли са?

Напълно съгласна за шаферските рокли! Simple Smile
Към кой продукт за домашна фотоепилация си се насочила, че и аз обмислям покупка в скоро време на такъв!
И благодаря за инфото за цветарските материали!   bouquet

# 575
Благодаря за включилите се по въпроса ми с филца. Grinning
Ако някой минава скоро през споменатите магазини, моля да се включи с информация за цени, защото аз поне два-три дни няма да мога да стигна до там.

За официални роклички също и в магазин Барбарони в Гранд- там има дрехи на Майорал, може да се намери нещо прилично като десен и материал.

В Галерия мол имаше  магазин на една гръцка марка, забравих как се казваше, там бях видяла хубави рокли. И има една потребителка във форума, Бабуля, мисля, че беше, в подписа на която има страхотни детски официални рокли, но са в София. Не работи търсачката да я намеря да дам линк.
какъв ти е бюджета?в мечо пух има намалени от 100 на 55 лв.за РД то от там взехме.Разгледай и в детските магазини на черната главна
разгледай и тук http://www.bebeshkidreshki.com/category/31/3-1-bebe-momiche-drehi-i-obuvki.html
Благодаря на всички за предложенията. Предпочитам, да е купя роклята от Пловдив бюджета ми е ограничен. Не ми се иска да купувам от сайтове, защото трябва и за доставка да плащам която не е малка. Ако някой има други идеи за нещо намалено в момента нека да пише. Благодаря Peace  bouquet

# 576
Като стана въпрос за хубави бебешки рокли, в Пловдив има ли бебешка Зара? Аз лятото търсих и никаква Зара не намерих, питах и тук, но тогава не получих отговор.

# 577
  • о`майна лунна нощ е
В един невзрачен магазин на главната близо до пощата и сладоледената къща Афредо, вътре имаше някакви стоки на Зара, но бяха ужасни. Мъжко, дамско и детско - нито модели, нито цветове, нищо не ми хвана окото. Нещо като аутлет, но категорично нямаше хубави неща.

# 578
  • Пловдив
Момичета, благодаря за сладоледените фунийки  Hug Сигурно съм минавала покрай тях и не съм им обръщала внимание. При следващото ходене до Кауфланд ще ги търся  Peace

MrsS, филц изкуствен съм взимала от Кламер - 5лв/м, последния път имаше и А4 за 1лв. Преди НГ съм взимала последно  Peace

# 579
Събирам мнения за кандидат-студентски курс по математика може и целогодишен/имаме време/.
Страшно благодарна ще съм,защото много такива намерих в нета но личното мнение е друго нещо.

# 580
Момичета, търся ботушки в петролен цвят, а никъде не мога да намеря - може да са и летни -от този вид.....

Passion_G , ботушките които търсиш се продават в магазините "Rivas" на промоционална цена 84 лв.
За съжаление синьо-зелените са свършили, но имат от  други цветове - бяло, оранжево, жълто, червено . Tired

ббб, само курсове ли те интересуват, а частни уроци?

# 581
  • Пловдив
Момичета, търся ботушки в петролен цвят, а никъде не мога да намеря - може да са и летни -от този вид.....  Благодаря предварително  Simple Smile.

Днес на главната улица / "Р.Даскалов"/ на витрината на магазин "RIVAS" имаше такива ботуши с надпис: " 84 лева, естествен велур" .

В Пловдив няма магазин на Зара. Нищо няма тук, няма и да има. Има два смотани МОЛ-а с още по-смотано управление. Яд ме е защото и ние заслужаваме качествени стоки на прилични цени. Не че ми е проблем да пазарувам от София и точно това правя но не е справедливо.  #Cussing out Искам да имам избор и с кеф да си пазарувам в Пловдив.  Peace

# 582
ббб в кой клас сте в момента и към кой университет сте се насочили?! Със сигурност има много курсове и добри преподаватели в Пловдив, а има и курсове към съответните университети...

# 583
  • Пловдив
Благодаря Ви, момичета.... и аз ги видях в Ривас . Нямат като този цвят -  , но пък страшно ми харесаха и май ще си взема белите Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 10:00 от Passion_G

# 584
  • Пловдив
Момичета, търся качествено бебешко спално бельо. Може с обиколници, може без, може да е с олекотено, може с торба - въобще все тая, стига да е хубаво. Ориентировъчна цена до 100 лв. +/-. И най-важното искам да е изчистено, може да има картинка, бродерия, но искам да е нещо по-стилно, а не кякви луди щампи навсякъде. Досега съм ходила във всички бебешки маркети - Вис Виталис, Хиполенд, Касида и тнт. От нета си харесвам разни, но не смея като не мога да го пипна като материя, защото и от памук до памук има разлика в зависимост от обработката.

Общи условия

Активация на акаунт