Къде в Пловдив??? - 29

• 79 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Doni M благодаря за инфото ще проверя и там.

# 556
все съм си мислела, че шаферските рокли са вързани към темата на сватбата и не може просто да влезнеш в някой магазин и да вземеш рокля на шаферка за сватба
на моята сватба детската шаферска рокля беше реплика на моята рокля и се уши от същия плат /така или иначе имаше останал от него/, а шивачката ми взе 30 лв за ушиването.

къде мога да дам кожено яке за освежаване - да му свалят копчетата и зашият наново, да го намажат с нещо /не боядисват/ за освежаване

и вършат ли работа тези машинки, които обират топчетата от дрехите и ако да, има ли значение марката

последен въпрос - тези уреди за домашна фотоепилация ефективни ли са?

# 557
  • Пловдив
Момичета, търся ботушки в петролен цвят, а никъде не мога да намеря - може да са и летни -от този вид.....  Благодаря предварително  Simple Smile.

# 558
абсолютно същите в цвят между кафяво и черно и сиво и патладжан, ако ще и това да значи петролен цвят, имам от Аутлет Мола на Цариградско до Метро в София
на третия етаж има огромен магазин за обувки, бяха намалени наполовина от реалната цена

# 559
  • Пловдив
Ами цвета е нещо между син и зелен......благодаря ти за инфото..ако не открия в Пловдив може и до София да се разходя Wink

# 560
Ерин,според мен няма значение марката на машинката за топчета-всички вършат еднаква работа.Ефикасни са определено.
Уреда за домашна епилация изисква много време и евентуалния резултат е след доста процедури.Чиста работа са си студията за епилация.

# 561
Ами цвета е нещо между син и зелен......благодаря ти за инфото..ако не открия в Пловдив може и до София да се разходя Wink

най-важното забравих да кажа - купувани са есента
някаква испанска марка са, ако ще се разхождаш до София, преди това провери има ли ги налични - виж в сайта на мола, разпределението на магазините - точно срещу ексалаторите на последен етаж, до магазина на Еко

# 562
  • Майничка
Момичета, търся ботушки в петролен цвят, а никъде не мога да намеря - може да са и летни -от този вид...

Такъв модел мернах в събота на витрината на Ривас, на първия етаж в Гранда, но не съм разглеждала има ли различни цветове.

# 563
  • Пловдив
Момичета помагайте къде мога да намеря шаферски роклички готови или в краен случай къде шият такива.Благодаря.

Май месец купих от Асеновград-повечето бяха грозни и опърпани,поне според моите виждания.Но намерих и една читава-60 лв
В Пловдив също има,но не ми харесаха.Иначе цените са повече от добри-20-30 лв.Гледай в Илиенци,Форум тракия,Детските магазини на главната също предлагат.Питай дали има,защото не навсякъде са изложени
На сайта бебешки дрешки хвърли ли едно око?

все съм си мислела, че шаферските рокли са вързани към темата на сватбата и не може просто да влезнеш в някой магазин и да вземеш рокля на шаферка за сватба

Това е най най-доброто,но при масовите и стандартни БГ сватби не се случва.Хубаво е да се шият заедно и от един плат,защото бялото си има нюнанси и уж е бяло,ама до булката не изглежда съвсем бяло.Ако са в един стил сватбената и шаферските е много изискано

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 00:16 от ♥Elfita♥

# 564
Здравейте, търся детска официална рокля за момиченце на 1 годинка. Някой може ли да ми каже къде да търся и къде евентуално има намаление на такива роклички? Благодаря предварително.  Peace  bouquet

# 565
  • Пловдив
Здравейте, търся детска официална рокля за момиченце на 1 годинка. Някой може ли да ми каже къде да търся и къде евентуално има намаление на такива роклички? Благодаря предварително.  Peace  bouquet

какъв ти е бюджета?в мечо пух има намалени от 100 на 55 лв.за РД то от там взехме.Разгледай и в детските магазини на черната главна
разгледай и тук http://www.bebeshkidreshki.com/category/31/3-1-bebe-momiche-drehi-i-obuvki.html

# 566
Какво е и къде се намира "черната главна"?

Шаферката на моята сватба също беше с рокля от плат като моята, ушита на същото място и с модел, лека реплика на моя. Което и тогава, преди 10 години си беше нормална практика, там, където ни обличаха и двете, излязохме си с рокли, аз две Laughing, обувки и чанти и всичко до последната подробност, както за нас , така и цялата организация на сватбата, и не ми се налагаше да се чудя за това и онова  Peace

# 567
Благодаря за включилите се по въпроса ми с филца. Grinning
Ако някой минава скоро през споменатите магазини, моля да се включи с информация за цени, защото аз поне два-три дни няма да мога да стигна до там.

За официални роклички също и в магазин Барбарони в Гранд- там има дрехи на Майорал, може да се намери нещо прилично като десен и материал.

# 568
  • Майничка
Какво е и къде се намира "черната главна"?...

Едно време така казваха на "Райко Даскалов", от Джумаята към пешеходния мост. Нали беше със сиви плочки и асфалт, за разлика от "бялата", която беше от нещо мрамороподобно.

# 569
В Галерия мол имаше  магазин на една гръцка марка, забравих как се казваше, там бях видяла хубави рокли. И има една потребителка във форума, Бабуля, мисля, че беше, в подписа на която има страхотни детски официални рокли, но са в София. Не работи търсачката да я намеря да дам линк.

Общи условия

Активация на акаунт