Къде в Пловдив??? - 29

• 79 999
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
 трябва ми такъв тип кутия за детски обяд.
http://littleowl.bg/bg/product/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0 … %BA%D0%B0%22.html
Дали сте виждали някъде из Пловдив,спешно ми е...

Спокоен и топъл уикенд ви желая!

# 541
  • Москва
Момичета, да сте виждали такъв тип сутиени:
 1  ,  2  ,  3  

Да са до към 15 - 20лв, защото ще ми трябват за работа, а не ми се иска да купувам много скъпи.

Търся и подобна такава блуза. С ръкави до лакътя и малко по-отворено, заоблено деколте, и в по-свежи цветове.

За сутиените-в подлеза на гарата има няколко магазинче с български сутиени-погледни там.
За блузата-аз имам подобен модел (без къдрички на яката),с ръкави малко под лакътя от " Акропол". Мисля,че са около 12 лева.И в магазинчетата в подлеза след пешеходния също съм виждала подобни.

# 542
  • Пловдив
Здравейте,
 трябва ми такъв тип кутия за детски обяд.
http://littleowl.bg/bg/product/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0 … %BA%D0%B0%22.html
Дали сте виждали някъде из Пловдив,спешно ми е...

Спокоен и топъл уикенд ви желая!

В новото Лекси (Кършака) и в Карфур като че ли има най-гоям избор, също в Джъмбо.

# 543
  • Пловдив
Има ли в Пловдив каса на Изипей, която да работи и в неделя?
Благодаря предварително!

# 544
  • Майничка
Благодаря предварително!

От сайта на Изипей дават, че има на Главната, №23 от пощата към Джумаята и на №8 след Джумаята, в магазините на Хенди.
Също и на бензиностанция на ОМВ, бул."Мария Луиза", в участъка м/у "Св.Петка" и "Източен", но за такава бензиностанция в района не се сещам.

# 545
  • Пловдив
Благодаря, gargamela!

# 546
Благодаря предварително!

От сайта на Изипей дават, че има на Главната, №23 от пощата към Джумаята и на №8 след Джумаята, в магазините на Хенди.
Също и на бензиностанция на ОМВ, бул."Мария Луиза", в участъка м/у "Св.Петка" и "Източен", но за такава бензиностанция в района не се сещам.

За около месец просъществува офиса на кръстовището на бул "Източен" и бул. "Мария Луиза", а на Главната - №8 са "Централни хали" и там такъв офис няма! Peace

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 09:39 от meri 68

# 547
  • Пловдив
Благодаря предварително!

На входа на МОЛ-а, до Пикадили. Май работи и в неделя.

# 548
  • Пловдив
Благодаря предварително!

На входа на МОЛ-а, до Пикадили. Май работи и в неделя.
Така е, аз миналата неделя плащах там. Плащала съм в неделя и в "Пикадили" до Баумакс.

# 549
  • Пловдив
Случайно някой да знае от къде мога да намеря фунийки за сладолед?

# 550
  • Москва
Бенита, фунийки преди съм виждала в Кауфланд, до фризерите със сладолед. АКо можеш и в Метро провери-там също имам спомен да съм мяркала.

# 551
  • Пловдив
Случайно някой да знае от къде мога да намеря фунийки за сладолед?

В Кауфланд има със сигурност. Simple Smile

# 552
  • Пловдив
Момичета помагайте къде мога да намеря шаферски роклички готови или в краен случай къде шият такива.Благодаря.

# 553
  • Пловдив
Момичета помагайте къде мога да намеря шаферски роклички готови или в краен случай къде шият такива.Благодаря.

В Асеновград съм виждала или в магазините срещу Домът на младоженците.

# 554
  • Пловдив
Аз като омъжвах купих шаферски рокли на двете ми племенници от един детски магазин във Форума в Тракия. От всички детски магазини само един има такива роклички и са изложени в единия край на витрината, така че се виждат. Първо там бяха супер евтини - по 30-тина лева. В Асеновград и в булченските магазини са същите и са доста по-скъпи от тези. Имаше различни модели и размери - от бебешки до юношески.

Общи условия

Активация на акаунт